Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση PNA στα 100-150€

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει αρκετά threads τόσο στο εδώ forum, όσο και σε πιο εξειδικευμένα στο θέμα της πλοήγησης fora, πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι αρκετά μπερδεμένος όσον αφορά την επιλογή ενός PNA. Ας ξεκινήσω όμως με το τι χαρακτηριστικά ζητάω από το PNA που θέλω να αγοράσω.

1. Oθόνη τουλάχιστον 4"

2. Πλήρη χάρτη Ελλάδος χωρίς χοντρά λάθη (δεν με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό χάρτη μετά από μερικές αναβαθμίσεις, τον θέλω τώρα)

3. Γρήγορο κλείδωμα δορυφόρου.

4. Σταθερό περιβάλλον λειτουργίας.

5. Δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Τι ΔΕΝ με ενδιαφέρει να έχει το GPS

1. Aναπαραγωγή media (οποιουδήποτε είδους)

2. Δυνατότητα ξεκλειδώματος κλπ (δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ - θέλω ένα GPS που θα το φορτίσω και θα ασχολούμαι μαζί του μόνο για τις αναβαθμίσεις - ενημερώσεις χαρτών)

3. Δεν με απασχολεί τι λειτουργικό θα φοράει και τι θα μου επιτρέπει να κάνω εκτός από πλοήγηση.

Φυσικά εννοείται ότι δεν αποκλείουμε κανένα GPS το οποίο μπορεί να κάνει κάποιο από τα παραπάνω 3, αρκεί να καλύπτει τις 5 πρώτες προϋποθέσεις.

Αυτή τι στιγμή κλίνω προς την αγορά του 5ιντσου TurboX. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

Δημοσ.

Επειδή το έψαξε αρκετά ο αδερφός μου πριν λίγο καιρό και μετά απο διεξοδική έρευνα,κατέληξε σ'αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/82718/Mio-Moov-S505-Spirit.html

Η οθόνη του έχει πολύ καλό μέγεθος καθώς και γρήγορο και εύχρηστο λειτουργικό.Επίσης η κάλυψη είναι ίσως απο τις καλύτερες για Ελλάδα.

Ρίξε μια ματιά...:-)

Δημοσ.

Θα συμφωνησω!απο τα πολυ καλα μηχανακια που κυκλοφορουνε στην αγορα σε πολυ καλη τιμη!και δεχεται ευκολα και αλλαγες για να το προσαρμοσεις ακριβως πανω στα μετρα σου!

• Moderators
Δημοσ.

Χεχε, ηρθε το Spirit 505 και σαρωσε ε?

Κι εγω σε αυτο εχω καταληξει. Ημουν μεταξυ αυτου και του TomTom με την wide οθονη στα 149 ευρω, αλλα προτιμησα αυτο.

Θα το παρω μεσα στον Μαρτη.

Αρα +1 Mio.

Δημοσ.

Για το αντίστοιχο TomTom στα 149ευρώ έχω να πω ότι είναι λίγο πιο "δεμένο" απο άποψη ποιότητας και έχει σημαντικά καλύτερο ηχείο/ένταση.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, ομως απο αποψη χαρτων πού κινειται? Διοτι, επειδη στηριζεται σε Linux για τη λειτουργια του, δεν μπορεις να βαλεις άλλο προγραμμα πλοηγησης σε περιπτωση που το ενσωματωμενο δε σε ικανοποιει...

Δημοσ.

το tom tom θελει ακομα το χρονο του για να εχει αξιοπιστο χαρτη ΤΑ.

κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος χαρτης αυτη τη στιγμη ειναι ο spirit kai o navteq gia navigon τον οποιο και χρησιμοποιω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...