nakata Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καταρχήν θέλω να πω τη γνώμη μου για τα acer προϊόντα...Είναι σάπια, μείνετε μακριά απο αυτά. Θα ήθελα προτάσεις για υπολογιστή, είτε σταθερό είτε λάπτοπ έχοντας ως αναφορά τα εξής: αξιοπιστία-εγγύηση (γιατί ότι έχω πάρει μέχρι τώρα έχει διαλυθεί) gaming (όχι τίποτα τρομερό, δε θα λιώσω τα παιχνίδια σε full γραφικά, απλά να παίζω σα παιδί και γω) οθόνη, σκληρό δίσκο και συσκευές εγγραφής έχω 400-500 ευρώ διαθέσιμα
moldovan20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δες το παρακάτω και διάβασε και αυτό αν σε ενδιαφέρει για να κοιτάξεις τη cpu θα πάρεις .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δες το παρακάτω και διάβασε και αυτό αν σε ενδιαφέρει για να κοιτάξεις τη cpu θα πάρεις . παιζει να υπαρχει bottleneck μεταξυ cpu-vga. Μια 5750 του ειναι υπεραρκετη νομιζω. Παντως επειδη το πρωτο κριτηριο του ειναι η αξιοπιστια θα ελεγα να αποφυγει τις ati 5xxx καθως αποδεδειγμενα εχουν προβληματα προς το παρον, καποιες εξ αυτων. Μια nvidia gtx250 ειναι οκ.
nakata Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το τροφοδοτικό που μου πρότεινες σίγουρα θα σηκώνει το σύστημα? ειναι 425 W...επίσης θέλω να στείλω και γω αργότερα ένα σύστημα που έχω υπόψη μου να μου πείτε τη γνώμη σας
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μια χαρά θα σε καλύψει το 425άρη enermax, το συγκεκριμένο σηκώνει επιβεβαιωμένα ati 4890, πόσο μάλλον την καινούργια σειρά 5χχχ. Μη το σκέφτεσαι καθόλου είναι ένα απο τα καλύτερα. Επίσης επειδή δεν μπορώ να βλέπω να γραφονται αστεία, μη πώ τίποτα άλλο, πράγματα .... δεν μπορώ πάρα να πώ το εξής, Δεν υπάρχουν καλύτερες κάρτες γραφικών σε σχέση απόδοσης - τιμής απο την καινούργια σειρά ati 5xxx. Το να πάρεις μια nvidia gt2xx είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου σε παλιά τεχνολογία με καινούργιο απλά όνομα. Όσον αφορά την ποιότητα που γράφτηκε παραπάνω, είναι απλά για γέλια... +1 στη σύνθεση του moldovan απλά με μια αλλαγή, θα προτιμούσα τον athlon x4 620 διότι το αν θα του κάτσει CACYC κομμάτι ή αν θα ξεκλειδώσει είναι καθαρά θέμα τύχης... Διαφορετικά για πιο φθηνά μπορεί να πάει σε athlon X2 250 ο οποίος θα τον καλύψει απόλυτα για gaming και όχι μόνο εφόσων δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Και παρακαλώ κοιτάξτε λίγο το θέμα bottleneck, διότι έχει καταντήσει καραμέλα τελευταία....
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 κουτι:Xigmatek Asgard Midi Case Black 35€ τροφοδοτικο:Enermax PSU EPR425AWT PRO82 + 425W 58,37€ επεξεργαστης:AMD AMD Athlon II X4 620 86,89€ μητρικη:Gigabyte GA-770TA-UD3 90€ μνημη ram:Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 94.94€ καρτα γραφικων:MSI R5770-PMD1G 1GB 150€ Συνολο 515,20€ (δυστυχως για καποιον λογο δεν μου επιτρεπει στην σελιδα του πλαισιου να προσθεσω τα προϊοντα στο καλαθι και να σου τα δωσω σαν φωτοφραφια)
nakata Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ο επεξεργαστής athlon X2 250 θα με καλύψει για όσα παιχνιδάκια έχουν βγει έτσι? θα έχουν διαφορά τα παιχνίδια σε 4 πυρήνες και 2 πυρήνες?επίσης η Gigabyte GA-770TA-UD3 με την GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H σε τι διαφέρουν?και τέλος να δώσω σημασία στις μνήμες?δηλαδή θα δω διαφορά με corsair dominator GT 1600 CL-7 και με απλές Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333???? ευχαριστώ για τις συνθέσεις και μάλλον αύριο θα τα παραγγείλω
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ριξε μια ματια στη συνθεση που σου εδειξα γιατι οντως αξιζει! η μητρικη εχει και Usb3.0 και sata 3 και e-sata!εχεις ηδη τετραπυρηνο επεξεργαστη χωρις να περιμενεις αν σου κατσει ο επεξεργαστης που σου εδειξε ο moldovan! Για Low budget pc το κουτακι ειναι οντως ποιοτικοτατο! Οσο για τις μνημες που ρωτησες βαση της χρησης που κανεις οποιες και να βαλεις το ιδιο ειναι διαφορες δεν θα δεις! και εννοειται οτι εδωσα μια εναλλακτικη σε σχεση με την συνθεση του moldovan20!
moldovan20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 παιζει να υπαρχει bottleneck μεταξυ cpu-vga.Μια 5750 του ειναι υπεραρκετη νομιζω. Παντως επειδη το πρωτο κριτηριο του ειναι η αξιοπιστια θα ελεγα να αποφυγει τις ati 5xxx καθως αποδεδειγμενα εχουν προβληματα προς το παρον, καποιες εξ αυτων. Μια nvidia gtx250 ειναι οκ. Δηλαδή όλοι εμείς που τις πείραμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ρισκάραμε ?
nakata Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 εντάξει είμαι έτοιμος να παραγγείλω.είτε απο eshop ειτε απο plaisio το ίδιο θα μου στοιχίσει.μηπως έχει παραγγείλει κανεις απο εδώ απο το pc1.gr? σε πολλά προιόντα βλέπω καλές τιμές
moldovan20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πάρτα από το πλαίσιο ,γιατί αν χρειαστείς service από το pc1 θα πρέπει να τα στείλεις Αθήνα (Το pc1 είναι παρακλάδη του e-shop ,μου το επιβεβαίωσε και ο courier σε μία παραγγελία που είχα κάνει) . Από e-shop όσο πιο μακριά γίνετε . Όσο για τον επεξεργαστή να πάρεις τον 3πύρηνο μόνο εάν έχεις τη δυνατότητα να πας στο κατάστημα και να τον επιλέξεις ,δεν είναι τόσο ο 4ος πυρήνας όσο η L3 cache . Αλλιώς τον 620 .
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 εντάξει είμαι έτοιμος να παραγγείλω.είτε απο eshop ειτε απο plaisio το ίδιο θα μου στοιχίσει.μηπως έχει παραγγείλει κανεις απο εδώ απο το pc1.gr? σε πολλά προιόντα βλέπω καλές τιμές βασικα εκτος απο το να σκεφτεσαι ποσο θα σου κοστισει σκεψου και το after sales service!και σε αυτο το κομματι το e-shop παρουσιαζει αρκετα μειονεκτηματα!Προσωπικα απο pc1 δεν εγω αγορασει κατι αλλα απο οσο γνωριζω ειναι ενα "παρακλαδι" του e-shop! Mε προλαβε ο φιλος moldovan20:p
irahara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Φίλε μου έχω το σύστημα της υπογραφής μου. Με απλούστατο τρόπο oc την cpu από 2,6 σε 3,11 (20%) και την κάρτα απο 750 και 800 σε 820 και 840 αντίστοιχα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς να αυξήσω ρεύματα. Τρέχει το stalker call of pripyat σε 1680χ1280 όλα στο full (16Ax16A) στα 40 fps τουλάχιστον. Σου συνηστώ τον τετραπύρηνο ενώ για την 5770 έχω επιφυλάξεις διότι ποια παιχνίδια χρησιμοποιούν το dx11 σήμερα και σε ποια έκταση; Με μία 4770 ή 4850 κάνεις την δουλειά σου σήμερα (79€) και σε 6 μήνες δίνεις 100€ (60€ + 40€ την παλιά) και παίρνεις όχι την 5770 αλλά την 5870 και το ευχαριστιέσαι χωρίς να έχεις στερηθεί κάτι.
Nikosgiann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 παιζει να υπαρχει bottleneck μεταξυ cpu-vga.Μια 5750 του ειναι υπεραρκετη νομιζω. Παντως επειδη το πρωτο κριτηριο του ειναι η αξιοπιστια θα ελεγα να αποφυγει τις ati 5xxx καθως αποδεδειγμενα εχουν προβληματα προς το παρον, καποιες εξ αυτων. Μια nvidia gtx250 ειναι οκ. του μητσου η μανα καθονταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.