kirimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 οχι δεν το εχω παρει ακομα,και μενα ο προβληματισμος μου ηταν για τον επεξεργαστη αλλα οπως ειπε ο πανος ειναι καλος αν δεν παιζεις παιχνιδια,πανω κατω και εγω το θελω για την χρηση που θα κανεις και εσυ,90% θα το παρω γιατι μπορω να το αγορασω σε πολυ καλυτερη τιμη λογω που δεν θα πληρωσω φπα Ψαχνεις το HP Probook 5310m και οχι το Sony! Το HP ειναι παντου καλυτερο και προσφερεται με κλασσικους C2D περαν των ULV. http://www.skroutz.gr/s/243492/HP-ProBook-5310m-VQ469EA.html?keyphrase=HP+ProBook+5310m+%28VQ469EA%29
lagoudakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 συμφωνω οτι σε χαρακτηριστικα ειναι καλυτερο,εκτος της μνημης,αλλα απο οτι ειδα το hp δεν μου αρεσε τοσο στο θεμα ποιοτητας,το βρηκα ενα κλικ πιο κατω απο το σονυ,συν οτι μου φευγει λιγο στην τιμη,ξεκιναει απο τα 900 και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα αφου το θελω βασικα για πλοηγηση,καμμια ταινια,msn,και κατεβασμα τραγουδιων-ταινιες,επισης ειναι βασικο κριτηριο για μενα η αυτονομια, να σου πω την αληθεια την φοβαμαι την hp πιο πολυ απο την σονυ στο θεμα σερβις αν κατσει καμμια στραβη
kirimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Xμμ το ειδες απο κοντα το 5310m? Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Κατασκευαστικα το HP ειναι αλλου. Η τιμη του ναι, ειναι ποιο αλμυρη... κανα 100αρικο... εχει ομως CPU που δεν θα μασησει σε τιποτα. Για τον ULV του Sony, δεν παιρνω ορκο τι θα κανει σε τιποτα utube με HD... Απο σερβις γιατι να φοβασαι?
lagoudakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) ποιοτικα διαφορες τεραστιες δεν ειδα,απλα με την πρωτη ματια μου κανει κλικ το σονυ,τωρα αυτο με τον επεξεργαστη σιγουρα θα ειναι ενα θεμα αν δεν μπορει να παιξει ενα βιντεο σε hd αναλυση,θα το τεσταρω παντως σε αυτο τον τομεα,απλα για το σερβις εχω ακουσει μερικα παραπονα για την hp και μεγαλη αργοπορια στην παραδοση,προσωπικα εμπειρια δεν εχω παντως βεβαια ριχνω και μια ματια και σε αυτο http://www.sony.gr/product/vn-s-series/vpcs11x9e-b που πιστευω οτι στα σιγουρα θα τραβαει καλυτερα λογω των χαρακτηριστικων του και ισως τελικα αγορασω αυτο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2010 από lagoudakis
mastro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με ενδιαφέρει και μένα το laptopάκι..Πως θα το συγκρίνατε με το Toshiba T130 και το Asus UL30a? Photoshop και Visual Studio πιστεύετε ότι τρέχουν αξιοπρεπώς οι ULV?
GoldenEye Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με ενδιαφέρει και μένα το laptopάκι..Πως θα το συγκρίνατε με το Toshiba T130 και το Asus UL30a?Photoshop και Visual Studio πιστεύετε ότι τρέχουν αξιοπρεπώς οι ULV? εχω το acer 3810TZ που ειναι το ιδιο απο πλευρας hardware και κανει τα παντα εκτος απο gaming μην φοβασαι για το θεμα αποδοση. και τον CULV δεν τον παιρνεις για την τρελη αποδοση αλλα για την αναμονη ολα αυτα τα μοντελα βγαζουν απο 8 ωρες με νορμαλ χρηση και 4-5 με ξεσκισμα δεν ζεσταινονται καθολου και ειναι παρα πολυ ελαφρια ιδανικα αν τα κουβαλας ολη μερα. προτιμησε το sony για το design και την οθονη, το τοσιμπα για την εγγυηση (εχει βεβαια λιγο χειροτερη καρτα γραφικων), και το asus αν το βρεις πουθενα (εχει καλυτερο cpu και δισκο)...
alexistenakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 γεια και απο μενα!να εκμεταλλυετω το post του φίλου και να ρωτησω!για εφαρμογες τυπου cubase κλπ πως το κοβετε;;όχι πολλά πραγματα.ειναι ομώς βαριούτσικες.δεν θα εργαζομαι πανω στο λαπτοπ αλλα απο αξιοπιστια αν το παιρνω μαζι στα λαιβ;;ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα