Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εχει κανει "κλικ" το συγκεκριμενο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-Y11S1E-S-VPCY11S1E-S.htm θα ηθελα την γνωμη σας γενικα(συν και πλην) με ενδιαφερει η αξιοπιστια του συγκεκριμενου μηχανηματος,ειναι η πρωτη φορα που θα μπλεξω με την σονυ:fear:ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

ναι φιλε μου,για λογους φορητοτητας δεν θελω να ανεβω με τιποτα πιο πανω,θα το κουβαλαω λογω δουλειας συνεχως πανω μου

Δημοσ.

Πολύ καλά υλικά κατασκευής, μεγάλη αυτονομία και πολύ καλή οθόνη. Επίσης όπως ισχύει και στα περισσότερα vaio φοβερό touchpad και πληκτρολόγιο. Μοιάζει απίστευτα με το "παλιό" VAIO SR (σχεδόν κλώνος) μόνο που έχει προστεθεί το palmrest που τοποθετήθηκε σε όλα τα νεα vaio. Επίσης μου φάνηκε αρκετά ελαφρύτερο και λεπτότερο.

Το είχα βάλει και εγω στο στόχαστρο αλλά τελικά προτίμησα να κινηθώ μια ίντσα παραπάνω και να πάρω το 14αρι (χάνω σε αυτονομία, κερδίζω σε επεξεργαστική ισχύ και κάρτα γραφικών).

Όσο για την αξιοπιστία της SONY δε νομιζω ότι θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ειδικά τα κανούργια μοντέλα έχουν άριστο σύστημα ψύξης και ελέγχου των θερμοκρασιών. Όσο για το service είναι απλά είναι το καλύτερο, ότι και να λένε οι υπόλοιποι. Μια και μοναδική κάθετη μονάδα στην Ευρώπη (στο Βέλγιο) η οποία ασχολείται αποκλειστικά και μονο με το service notebook. Πέρνεις τηλεφωνο με αστική χρέωση, μιλάς με Έλληνα εκπρόσωπο, σου στέλνει κούριερ σπίτι σου που παραλαμβάνει το λαπτοπ σε ειδική συσκευσία και στο επιστρέφει μέσα σε μια εβδομάδα πάλι σπίτι σου και χωρίς καμια απολύτως χρέωση. Τουλάχιστον δεν ρισκάρεις με κάθε λογής κομπογιανίτες και πατενταδόρους που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα.

Δημοσ.

θετικα τα ακουω αυτα που λες πανο,οποτε λεω να το χτυπησω,βασικα δεν θα τρεξω βαρια προγραμματα οποτε με τα χαρακτηριστικα που εχει θα με βγαλει 2 χρονακια(πιστευω)και κατι ακομα αν ξερει κανεις,επειδη θα εχει σιγουρα μεσα ενα σωρο αχρηστα προγραμματα trial αν κανω φορματ μου δινει την δυνατοτητα να του περασω οτι θελω εγω η θα μου τα κανει εγκατασταση με το ζορι;

Δημοσ.

Core 2 Duo 1.3 ?? ελεος :eek::eek:

ουτε καλη καρτα γραφικων...

και με πολυ μεγαλη αναλυση για το μεγεθος της οθονης με αποτελεσμα να φαινονται

ολα μικρα....

Δημοσ.
θετικα τα ακουω αυτα που λες πανο,οποτε λεω να το χτυπησω,βασικα δεν θα τρεξω βαρια προγραμματα οποτε με τα χαρακτηριστικα που εχει θα με βγαλει 2 χρονακια(πιστευω)και κατι ακομα αν ξερει κανεις,επειδη θα εχει σιγουρα μεσα ενα σωρο αχρηστα προγραμματα trial αν κανω φορματ μου δινει την δυνατοτητα να του περασω οτι θελω εγω η θα μου τα κανει εγκατασταση με το ζορι;

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι πολύ πιο γρήγορος από ότι υποδηλώνει η συχνότητα του οπότε πιστεύω θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Πιστεύω ότι ξέρεις γιατί θέλεις τον συγκεκριμένο υπολογιστή οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα έχεις ένα μουράτο λαπτοπ με πολύ καλά υλικά κατασκευής, μια αυτονομία της τάξεως 6-7 ωρων με wifi και συνεχές σερφάρισμα, μια πολύ καλή led οθόνη, ένα πληκτρολόγιο όπως το macbook unibody και ένα πολύ μεγάλο και καλό touchpad της synaptics με multi λειτουργίες. Επίσης θα μπορείς να δουλεύεις το λαπτοπ πάνω στα πόδια σου χωρίς να διαμαρτύρονται καθόλου τα τρυφερά σου λόγω της θερμότητας. (δεν ζεσταίνεται καθόλου απο κάτω πράγμα σπάνιο για τα περισσότερα λαπτοπ).

Για άχρηστα προγράμματα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι θα βρείς αρκετά μέσα στο VAIO. Έχω την εντύπωση ότι φτιάχνοντας recovery dvd, σου δίνει μετα την δυνατότητα να εγκαταστήσεις μόνο το λειτουργικό σύστημα αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να σε απασχολεί και πολύ....θυσιάζοντας ένα μισαωράκι θα καταφέρεις να αφαιρέσεις όλα τα διαφημηστικά και περιττά προγράμματα. Τέλος έχεις την δυνατότητα να κάνεις ένα clean istall απο κάποιο windows 7 Home Premium 64bit DVD με τον κωδικό των windows που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαπτοπ.

Αν αποφασίσεις να πας προς το VAIO Y μπορείς να το βρεις και φτηνότερα από ανεξάρτητες εισαγωγές (δεν έχουν τυπωμένα ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο και πιθανώς διαθέτουν μόνο αγγλικά windows 7). Η εγγύηση ισχύει κανονικότατα.

http://www.skroutz.gr/s/249079/Sony-Vaio-VPC-Y11S1E-S.html

Απο εκεί και πέρα και το asus που σου προτεινουν είναι πολύ καλή επιλογή με μεγαλύτερη αυτονομία και 2 κάρτες γραφικών αλλά δεν ξέρω αν λειτουργικά θα είναι το ίδιο άνετο με το vaio.

Δημοσ.

το βαιο του φιλου καλο δεν λεω..αλλα για τα 800ευρα που ζηταει δεν μου λεει κατι...καλυτερα cw

το ασους ειναι θηριακι..με i7 πανω και ανεξαρτητη καρτα 310m με 1Gb..12 ωρες αυτονομια..παναλαφρο..13αρι πανελακι..και αρκετα σλιματο..δεν ξερω ποτε θα μας ερθει..ειπαν μεσα στον μαρτιο απο CES2010..και απο τιμη αν δεν ξεπερασει το χιλιαρικο θα ειναι best value για μενα..για 13αρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι πολύ πιο γρήγορος από ότι υποδηλώνει η συχνότητα του οπότε πιστεύω θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Πιστεύω ότι ξέρεις γιατί θέλεις τον συγκεκριμένο υπολογιστή οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα έχεις ένα μουράτο λαπτοπ με πολύ καλά υλικά κατασκευής, μια αυτονομία της τάξεως 6-7 ωρων με wifi και συνεχές σερφάρισμα, μια πολύ καλή led οθόνη, ένα πληκτρολόγιο όπως το macbook unibody και ένα πολύ μεγάλο και καλό touchpad της synaptics με multi λειτουργίες. Επίσης θα μπορείς να δουλεύεις το λαπτοπ πάνω στα πόδια σου χωρίς να διαμαρτύρονται καθόλου τα τρυφερά σου λόγω της θερμότητας. (δεν ζεσταίνεται καθόλου απο κάτω πράγμα σπάνιο για τα περισσότερα λαπτοπ).

Για άχρηστα προγράμματα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι θα βρείς αρκετά μέσα στο VAIO. Έχω την εντύπωση ότι φτιάχνοντας recovery dvd, σου δίνει μετα την δυνατότητα να εγκαταστήσεις μόνο το λειτουργικό σύστημα αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να σε απασχολεί και πολύ....θυσιάζοντας ένα μισαωράκι θα καταφέρεις να αφαιρέσεις όλα τα διαφημηστικά και περιττά προγράμματα. Τέλος έχεις την δυνατότητα να κάνεις ένα clean istall απο κάποιο windows 7 Home Premium 64bit DVD με τον κωδικό των windows που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαπτοπ.

Αν αποφασίσεις να πας προς το VAIO Y μπορείς να το βρεις και φτηνότερα από ανεξάρτητες εισαγωγές (δεν έχουν τυπωμένα ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο και πιθανώς διαθέτουν μόνο αγγλικά windows 7). Η εγγύηση ισχύει κανονικότατα.

http://www.skroutz.gr/s/249079/Sony-Vaio-VPC-Y11S1E-S.html

Απο εκεί και πέρα και το asus που σου προτεινουν είναι πολύ καλή επιλογή με μεγαλύτερη αυτονομία και 2 κάρτες γραφικών αλλά δεν ξέρω αν λειτουργικά θα είναι το ίδιο άνετο με το vaio.

τι ζηταω ε;να μπορω να εχω mozilla με 7-8 καρτελες ανοιχτες χωρις να γονατιζει,να παιζω στο msn,να βλεπω καμμια ταινια,αυτα ομως θελω να τα κανει γρηγορα,παιχνιδια δεν παιζω με τιποτα σε λαπτοπ,θελω μια αναμονη τουλαχιστον 4 ωρες με wifi,επισης να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και σοβαρο σερβις αν μου κατσει στραβη καποια στιγμη,πιστευω απο αυτα που μου ειπες να ειμαι οκ,φυσικα ξερω εν γνωση μου οτι πληρωνω ενα 10-15% παραπανω λογω ονοματος σονυ,αλλα χαλαλι αν ειναι κατι ποιοτικο και να ξερω οτι υπαρχει σερβις(ψυχολογικος λογος)

ΥΓ στα ποδια δεν δουλευω ποτε λαπτοπ γιατι δεν με βολευει συν οτι θελω να περνει αερα,ασε που το φοβαμαι γιατι δεν ειναι σταθερο,τα τρυφερα μου δεν με ενδιαφερουν:-D:-D

Επεξ/σία από lagoudakis
Δημοσ.
μου εχει κανει "κλικ" το συγκεκριμενο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-Y11S1E-S-VPCY11S1E-S.htm θα ηθελα την γνωμη σας γενικα(συν και πλην) με ενδιαφερει η αξιοπιστια του συγκεκριμενου μηχανηματος,ειναι η πρωτη φορα που θα μπλεξω με την σονυ:fear:ευχαριστω παιδια
τελικα το πηρες;αν ναι ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου;ο επεξεργαστης του δεν ειναι αδυναμος;ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του αν και νομιζω οτι ειναι καπως υπερτιμημενο,λιγο που το ειδα στο πλαισιο εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης του το πληκτρολογιο και την οθονη του!!!!!
Δημοσ.
τελικα το πηρες;αν ναι ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου;ο επεξεργαστης του δεν ειναι αδυναμος;ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του αν και νομιζω οτι ειναι καπως υπερτιμημενο,λιγο που το ειδα στο πλαισιο εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης του το πληκτρολογιο και την οθονη του!!!!!

Δεν θα το χαρακτήριζα υπεριτιμημένο αλλά μάλλον λογικό σε τιμή, αν αναλογιστείς ότι το acer 3810T είναι μόλις 100-150 φτηνότερο. Ο επεξεργαστής είναι αδύναμος για τις πολύ βαριές εφάρμογες!!! Ο σκοπός του όμως δεν είναι να σου δίνει τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά μεγάλη αυτονομία και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν εισαι gamer θα καλύψει το 95% των αναγκών που το θέλεις. Καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα slot dvdrw και απορώ πως η sony δεν κατάφερε να το "χωρέσει" σε ένα 13αρι μηχάνημα όταν το είχε τοποθετημένο στο ΤΤ με 11.6".

Δημοσ.

οχι παιχνιδια δεν θα παιζω,αντε την παζιεντζα που εχουν τα windows καμμια φορα:-)βασικα το θελω για σερφαρισμα,download σε τραγουδια-ταινιες,και να μπορω να βλεπω καμμια ταινια,αν τα κανει αυτα σωστα ειμαι 100% οκ,το υπερτιμημενο το ειπα γιατι σε αυτα τα χρηματα εχω δει πιο δυνατα μηχανηματα,αλλα στην ποιοτητα καμμια σχεση οποτε επειδη δινω σημασια στο θεμα ποιοτητα-οθονη θα πρεπει να την πληρωσω αν θελω να την εχω,σωστα;επισης θελω να με βγαζει 4 ωρες τουλαχιστον με wifi

Δημοσ.
οχι δεν το εχω παρει ακομα,και μενα ο προβληματισμος μου ηταν για τον επεξεργαστη αλλα οπως ειπε ο πανος ειναι καλος αν δεν παιζεις παιχνιδια,πανω κατω και εγω το θελω για την χρηση που θα κανεις και εσυ,90% θα το παρω γιατι μπορω να το αγορασω σε πολυ καλυτερη τιμη λογω που δεν θα πληρωσω φπα;)
Δημοσ.

παρα πολυ ομορφο μηχανημα μια χαρα κανει τα παντα εκτος απο gaming και αριστη ποιοτητα κατασκευης συγκριτικα με τους αντιπαλους του το συνιστω ανεπιφυλακτα ειδικα για την αναμονη, την καλη οθονη και το χαμηλο βαρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...