Deathmace Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ερώτηση: Σε λαπτοπ φίλου μου,έφαγαν σκάλωμα τα windows vista (ώ! τι πρωτότυπο) και εμφανίζουν όλα τα εικονίδια (που είναι συντομεύσεις),τον κάδο ανακύκλωσης και "Ο Υπολογιστής μου" στην επιφάνεια εργασία με το εικονίδιο του Internet explorer. Αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω πουθενά από εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.Πρέπει να πηγαίνω "Έναρξη"->.... Τα υπόλοιπα,αρχεία εγκατάστασης ( .exe),αρχεία office,έγγραφα κειμένου (.txt) και γενικά όλα τα άλλα αρχεία τα εμφανίζει κανονικά. Καμιά λύση???? Να σβήσω τα vista είναι η καλύτερη αλλά...ψάχνω για κάτι πιο σύντομο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας->Εξατομίκευση Πάτα στο αριστερό μέρος που λέει Εργασίες στην επιλογή Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας και μετά πάτα Επαναφορά προεπιλογών. Χτύπα μια Μαλαματίνα και δες τι έγινε. Αν διορθωθεί πιες άλλη μια στην υγειά μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ερώτηση: Σε λαπτοπ φίλου μου,έφαγαν σκάλωμα τα windows vista (ώ! τι πρωτότυπο) Μηπως πριν ξορκισουμε τα vista ειναι καλυτερα να σκεφτουμε τι καναμε εμεις λαθος ???? Χωρις να ειμαι καθολου ειδικος τα ειχα απο την πρωτη μερα που βγηκαν μεχρι την πρωτη ημερα που βγηκαν τα 7 χωρις κανενα προβλημα. Και δεν ειμαι ο μονος....
Centurion Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μηπως πριν ξορκισουμε τα vista ειναι καλυτερα να σκεφτουμε τι καναμε εμεις λαθος ???? Χωρις να ειμαι καθολου ειδικος τα ειχα απο την πρωτη μερα που βγηκαν μεχρι την πρωτη ημερα που βγηκαν τα 7 χωρις κανενα προβλημα.Και δεν ειμαι ο μονος.... Συμφωνώ απολύτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.