Προς το περιεχόμενο

Αγορά 42άρας ~1000€

filarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμή είχα αποφασίσει την LG 42lh9000 αλλά σήμερα είδα ότι έχει έρθει η LG42SL9500, ποιά είναι καλύτερη;;;

Η τελευταία δεν είναι καινούριο μοντέλο του 2010;;; Αν όχι πότε περιμένουμε τα καινούρια, μήπως περιμένω λίγο καιρό;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της εικόνας και ότι η σχεδίαση της.

Δημοσ.

Αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα εικονας, τα χρωματα, οι γωνιες θεασης, η αποκριση στις γρηγορες σκηνες, το βαθυ μαυρο χρωμα(οχι ξεπλυμμενο γκρι), το contrast, τοτε πας καρφωτος σε plasma, πχ panasonic p42s10 (ή κανεις καμμια 15μερες υπομονη για να παρεις την p42s20 που θα εινια σε λιγο καιρο διαθεσιμη).

Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι οι απαιτητικοι (πχ στο avclub) προτιμουν τις plasma οταν θελουν κορυφαια χρωματα κλπ αντι να παρουν καμμια lcd..

Δημοσ.

Αυτή την σκέψη την είχα και εγώ αλλά επειδή ο αγοραστής είναι ο πατέρας μου αυτός βάζει και τους κανόνες.

π.χ. δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα καίει max 250watt έναντι 30watt μιας led-lcd και αφού θα δουλεύει και πολλές ώρες την μέρα δεν συμφέρει.

και επειδή θα χρησιμοποιηθεί και σαν οθόνη υπολογιστή φοβάται το να μείνει κάποια στατική εικόνα αποτυπωμένη στην οθόνη μόνιμα (έγινε στην παλιά μας προβολική δεν ξέρω και εγώ γιατί και έχει μια σκιά mega).

Οπότε από αυτές κάποια άλλη στο 1000άρικο;;;

Οι καινούριες πότε έρχονται;;;

Δημοσ.

Εγω την πηρα πριν ενα μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Eξαιρετικη εικονα και πολλες ευκολιες,

μονο ο ηχος δεν με ικανοποιει.

Πηρα και +3 χρονια εξτρα εγγυηση με 100 ευρω

και για μια πενταετια ειμαι καλυμμενος.

Δημοσ.

Plasma κι απο μενα αν δεν εχεις στατικη εικονα, πχ συνδεμενο pc επανω και να ειναι μονιμα ανοιχτη σε επιφανεια εργασιας.Η tv που σου λενε τα παιδια ειναι πραγματικη ευκαιρια δεν βρισκεις τετοια εικονα.

Αν θες LCD και να της κανεις οτι θελεις για αυτες τις ιντσες και να εχει και εικονα αριστη πας σε αλλο budget και θα το καταλαβεις οταν δεις 2 ιδιες tv διπλα διπλα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...