Bigdog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Αγαπητοί Φίλοι γεια σας. Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι που δε μπορώ να εξηγήσω.Το σύστημά μου αποτελείται από:Mainboard QDI Kinetiz 7B/E,CPU Athlon 1500+,κάρτα γραφικών Gforce2 M400. Έχω ακόμα τη WinTV Haupauge και την κάρτα ενός scaner Mustek σε ένα ISA slot.Σαν λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιούσα τα Win98 και ήμουν ευχαριστημένος για το σκοπό που χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή.Μετά από ένα Format του δίσκου που ήταν απαραίτητο να γίνει αποφάσισα να εγκαταστήσω τα XP που τα είδα υπέροχα στο Computer ενός φίλου.Ξεκίνησα λοιπόν ακάθεκτος:Boot from CD.....,μπλε οθόνη των WIN2000,loading......πολλά και διάφορα...της Παναγιάς τα μάτια και ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και αναβοσβηνε ο κέρσορας.Σε λίγο κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά,αλλά περίμενα να δω το μήνυμα που θα έβγαζε.'Υστερα από 10 λεπτά με μπλε πάλι οθόνη γεμάτη ιερογλυφικά και στο τέλος ένα: STOP: 0X4000008A (0X822A08B8,0X8236A550,0X00000000,0X00000000).To παραπάνω το επανέλαβα ακόμα δύο φορές με τα ίδια πάντοτε αποτελέσματα.Χρησιμοποίησα άλλο CD εγκατάστασης αλλά ίδια γεύση.Μερικοί επαϊοντες και ειδήμονες απεφάνθησαν ότι είναι πειραγμένες οι μνήμες με 2Χ256=512 ΜΒ SDRAM Kingstone, αλλά και πάλι μια από τα ίδια.Καταφεύγω λοιπόν σε σας να μου πείτε τι πρέπει να φταίει,πριν ξαναβάλω τα Win98.Περιμένω εναγωνίως απάντησή σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Σε PC φίλου μού πετούσε και εκεί μπλέ οθόνες κατά το install. Λύση: Έκανα update το BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δεν είμαι ειδικός, αλλά παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα & σε μένα στο PC του γραφείου & δε τα έβαλα. Ενας τεχνικός, εδώ στη δουλειά, μου είπε οτι το πιθανότερο είναι να ήθελε αναβάθμιση η έκδοση του BIOS όπως είπε & ο zerocool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 ego to eixa pathei ayto mia fora otan piga na mpo sta XP kai katalaba oti mallon ram tha paizei. ton anoiksa kai allaxa thesi sta stick tis ram. ystera apo merikes dokimes doulepse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Tha symfnonhso me ton mindtrapper, oxi oti einai apithano na exoun dikio oi alloi filoi (anaforika me to anagkaio update tou bios). Paikse ligo me tis mnhmes, isos na deis asprh mera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.