Προς το περιεχόμενο

Για το απολυτο Gaming....

DJ_WOODY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολυ ακριβο για το τιποτα. 1400 ευρω και μονο 3 gb μνημη ; Ουτε ενας ssd παρα ο αργος wd green ; Με 1400 ευρω φτιαχνεις πολυ καλυτερο μηχανημα για gaming και ο ι7 δεν σου χρειάζεται. Αλήθεια ποιος το έφτιαξε ;

Δημοσ.

Την σύνθεση μας την παρουσιάζεις σε zip αρχείο που μέσα περιέχει ένα ασπρόμαυρο tif:mad::mad:, γιατί μας κουράζεις φίλε DJ?

Το αγόρασες η σε προλάβαμε?

Δημοσ.

ποια οθονη εχεις?

Επισης λογω της υπαρξης ενος ssd μπορεις να βαλεις και εναν green για αποθηκευτικο χωρο και τελος μπορεις να αγορασεις και την 5850 η οποια με λιγο "πειραγμα" φτανεις τις επιδοσεις μιας 5870!κατα τ'αλλα δεν νομιζω πως θα αλλαζα κατι

Α!και dvdrw αυτο Asus 24B1ST DVD-RW

post-145273-129063069362_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω για τις παρατηρησεις αλλα 1.εχω τροφοδοτικο και πολυ καλο μαλιστα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Xilence-750W-Gaming-Edition-SPS-XP750-CS.htm προσφατα το αλλαξα. 2.εβαλα τον i7 γιατι ειναι 4 πυρηνος θα μου πειτε υπαρχουν και οι i5 αλλα !!!!! 3.πιστευω πως η mobo σε συνδυασμο με τις δυο καρτες γραφικων θα δωσουν ρεστα στο gaming,dropsreef καλη η επιλογη σου στην καρτα γραφικων αλλα αλλο 256bit αλλο 448 εχει διαφορα 4.οσον αφορα γιατι εβαλα μονο 3gb μνηνη το μαρτυραει η επιλογη μου στο λογισμικο αν εβαζα xp64bit θα ανεβαζα και την μνηνη,αν αλλαξω τπτ θα ειναι στα timings. 5.οθονη εχω αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2353V-PF-TFT-Monitor-23-W2353V-PF.htm 6.ssd δεν εβαλα διοτι δεν ηθελα,προτιμω να τα "χωσω"σε κατι που δεν θα το μετανοιωσω αμεσα 7.τωρα στο dvdr δεν το ψαξα εβαλα ενα στην τυχη.

Δημοσ.
εβαλα τον i7 γιατι ειναι 4 πυρηνος και προτιμησα να βαλω αυτο παρα ενα core 2 duo

ειναι ο intel i5 διπυρηνος?:rolleyes:

πιστευω πως η mobo σε συνδυασμο με τις δυο καρτες γραφικων θα δωσουν ρεστα στο gaming

Υπερβολικη καταναλωση με crossfire και η 5870 απλα δεν παιζεται...(η οποια ειναι και απο τις τελευταιες κυκλοφοριες).

οσον αφορα γιατι εβαλα μονο 3gb μνηνη..........

Σε καινουριο συστημα 3gb ram?Για ποιον λογο?

---------- Προσθήκη στις 01:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

τωρα στο dvdr δεν το ψαξα εβαλα ενα στην τυχη.

μαλλον πολλα πραγματα εβαλες στην τυχη λεω εγω!

Φιλικα παντα

Δημοσ.
Την σύνθεση μας την παρουσιάζεις σε zip αρχείο που μέσα περιέχει ένα ασπρόμαυρο tif:mad::mad:, γιατί μας κουράζεις φίλε DJ?

Το αγόρασες η σε προλάβαμε?

ακομα την δευτερα λεω να παω....

Δημοσ.
ακομα την δευτερα λεω να παω....

εγω επαναλαμβανω οτι η συνθεση σου εχει τεραστια λαθη!

μας αναφερεις οτι εβαλες ιντελ i7 επειδη ειναι τετραπυρηνος,δεν θελεις να βαλεις core duo υπαρχουν και οι quad αλλα....(αναφερω ακριβως τα λογια σου)!μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις?

Δημοσ.
ειναι ο intel i5 διπυρηνος?:rolleyes:

Υπερβολικη καταναλωση με crossfire και η 5870 απλα δεν παιζεται...(η οποια ειναι και απο τις τελευταιες κυκλοφοριες).

Σε καινουριο συστημα 3gb ram?Για ποιον λογο?

---------- Προσθήκη στις 01:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

μαλλον πολλα πραγματα εβαλες στην τυχη λεω εγω!

Φιλικα παντα

σορρυ για τον i5 μπερδευτηκα.κοιτα τα "χωνω" μια φορα στα 5 χρονια.το ανεβασα για γνωμες ισως να ειμαι υπερβολικος καπου αλλα οσες φορες εκανα κατι που ηξερα δεν εχασα ποτε.οι γνωμες ειναι παντα αξιολογες και σεβαστες και με βοηθουν στο κανω το καλυτερο.ευχαριστω παντως το καθε ενα σας.

---------- Προσθήκη στις 01:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:33 ----------

Mε ΧΡ πάντως ξέχνα το Dx11.

ειδες πουθενα xp ?? 7 θα βαλω.

Δημοσ.
σορρυ για τον i5 μπερδευτηκα.κοιτα τα "χωνω" μια φορα στα 5 χρονια.το ανεβασα για γνωμες ισως να ειμαι υπερβολικος καπου αλλα οσες φορες εκανα κατι που ηξερα δεν εχασα ποτε

Τα χωνεις χοντρα μια φορα στα 5 χρονια και βαζεις 3gbram?Ο Intel i7 πιστευεις οτι θα σου δωσει κατι παραπανω απο τον i5 για gaming?Τα χωνεις χοντρα μια φορα στα πεντε χρονια και δεν βαζεις ssd?Τα χωνεις χοντρα μια φορα στα 5 χρονια και βαζεις crossfire με παλαιοτερης γενιας καρτες?Τα χωνεις χοντρα και βαζεις green σκληρο για να βαλεις το λειτουργικο σου πανω?

Επαναλαμβανω εχει αρκετα λαθη η συνθεση σου αλλα απο οσο καταλαβαινω εχεις κατασταλλαξει οποτε οι γνωμες μας μαλλον πεφτουν στο κενο

Δημοσ.
εγω επαναλαμβανω οτι η συνθεση σου εχει τεραστια λαθη!

μας αναφερεις οτι εβαλες ιντελ i7 επειδη ειναι τετραπυρηνος,δεν θελεις να βαλεις core duo υπαρχουν και οι quad αλλα....(αναφερω ακριβως τα λογια σου)!μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις?

η συνθεση που εχεις κανει με κανει να βλεπω διαφορετικα καποια αλλα με ξενερωνει ο ssd και η ati.ισως να κανω κατι απο αυτα που ειπες και να βαλω αντι για τον ssd τον δικο μου και αντι την ati την nvidia.τι λες;

Δημοσ.
η συνθεση που εχεις κανει με κανει να βλεπω διαφορετικα καποια αλλα με ξενερωνει ο ssd και η ati.ισως να κανω κατι απο αυτα που ειπες και να βαλω αντι για τον ssd τον δικο μου και αντι την ati την nvidia.τι λες;

σε ξενερωνει ο ssd και αντ'αυτου θα βαλεις εναν σκληρο green για να εχεις το λειτουργικο σου?οκ σηκωνω τα χερια ψηλα

Δημοσ.

Mιας και θες να τα χωσεις καλυτερα να διαβασεις καποια πραγματα πρωτα(google ειναι ο καλυτερος φιλος σου)!Αυτο στο λεω γιατι απο τα λεγομενα σου ειδικα για τους ssd φαινεται οτι σου διαφευγουν αρκετα!Μπορεις επισης να περιμενεις λιγο γιατι οπου ναναι σκανε μυτη οι καινουργιες nvidia μιας και δεν σαρεσει η ati!αν παλυ βιαζεσαι τοσο πολυ κρατα τον i7 βαλε 6gb ram βαλε τουλαχιστον για HDD τον samsung f3 spinpoint και κοπανα την GTX295 ασε τα crossfire & sli κατα μερος.

Επισης καλο θα ηταν να μας πεις σε τι αναλυσεις θα παιξεις και αν δεν εχεις οθονη αν σκοπευεις να παρεις γιατι χωρανε πολλα στο budget σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...