Προς το περιεχόμενο

Home cinema Samsung HT-Z120 @ getitnow

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετρια προσφορά. Ευτυχώς που δεν έβαλαν πάλι κανένα ελικοπτεράκι, καμια τιμονιέρα (πόσες έχουν πια), η καμιά κορνίζα...

Δημοσ.
Μετρια προσφορά. Ευτυχώς που δεν έβαλαν πάλι κανένα ελικοπτεράκι, καμια τιμονιέρα (πόσες έχουν πια), η καμιά κορνίζα...

τωρα που ανεφερες την κορνιζα, να πω και γω τον πονο μου που την αγορασα...

... μου ηρθε χωρις μπριζα για ελλαδα (αγγλικου τυπου) και φυσικα χωρις ελληνικες οδηγιες... ακομη περιμενω να με καλεσουν απο την υποστηριξη για να λυθει το προβλημα, ελπιζω να γινει κατι γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της... :mad:

Δημοσ.
τωρα που ανεφερες την κορνιζα, να πω και γω τον πονο μου που την αγορασα...

... μου ηρθε χωρις μπριζα για ελλαδα (αγγλικου τυπου) και φυσικα χωρις ελληνικες οδηγιες... ακομη περιμενω να με καλεσουν απο την υποστηριξη για να λυθει το προβλημα, ελπιζω να γινει κατι γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της... :mad:

Χωρίς να θέλω να "ερεθίσω" περισσότερο τα νεύρα σου, πάνε σε έναν ηλεκτρολόγο και πάρε έναν αντάπτορα με 2-3 ευρώ και ξέχνα την "υποστήριξη". Δεν θα βγάλεις άκρη και τζάμπα θα εκνευρίζεσαι...

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να "ερεθίσω" περισσότερο τα νεύρα σου, πάνε σε έναν ηλεκτρολόγο και πάρε έναν αντάπτορα με 2-3 ευρώ και ξέχνα την "υποστήριξη". Δεν θα βγάλεις άκρη και τζάμπα θα εκνευρίζεσαι...

ακριβως...

το συγκεκριμενο δεν εχει HDMI και ακομα και σε αυτα τα λεφτα δεν ξερω αν αξιζει.

Δημοσ.

τελείωσε αλλα μην αγχώνεστε!!!! Σε καμιά 2-3 βδομάδες θα το ξαναπαραγγειλουν κ θα το ξαναβάλουν για 79ευρα!! μουυυχχχααχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...