Προς το περιεχόμενο

Κάηκε η κάρτα μου....πάω για άλλη..ποια?

sandbird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5770~=GTX260 + ότι η 5770 είναι πιο φρέσκια κάρτα με χαμηλότερες θερμοκρασίες και κατανάλωση, Dx11.

Και μην ακούσω για κανά PhysX...

αν το παμε ετσι τοτε - και το dx11(απο οτι ξερω ειναι μονο στα παιχνιδια το dx)

και σε αναλυση απο 1680χ1050 και πανω δεν ειναι οτι το καλυτερο μια 5770 εκτως και αν παει για 5850....

ΥΓαν το σκεφτεις περισοτερα πραγματα εχει το physx απο το dx11 στα μεχρι τωρα παιχνιδια :P

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ και γω για το Physx μιας και είχα μέχρι τώρα μόνο nvidia cards. Τις ATI δεν τις ξέρω καθόλου γι'αυτο τις φοβάμαι κιόλας...το μόνο που δεν σκέφτηκα πριν την πάρω είναι αν θα παίξει το hackintosh μου με την ΑΤΙ 5χχχχ. Μίκρο το κακό θα μου πεις.

Η κάρτα μου έρχεται το Σάββατο (λογικά). Θα σας πω τότε σε σχέση με την εμπειρία μου με τις nvidia πως μου φαίνεται. Ελπίζω θετικά.

Δημοσ.
Συμφωνώ και γω για το Physx μιας και είχα μέχρι τώρα μόνο nvidia cards. Τις ATI δεν τις ξέρω καθόλου γι'αυτο τις φοβάμαι κιόλας...το μόνο που δεν σκέφτηκα πριν την πάρω είναι αν θα παίξει το hackintosh μου με την ΑΤΙ 5χχχχ. Μίκρο το κακό θα μου πεις.

Η κάρτα μου έρχεται το Σάββατο (λογικά). Θα σας πω τότε σε σχέση με την εμπειρία μου με τις nvidia πως μου φαίνεται. Ελπίζω θετικά.

ok,αναμενουμε! :-)

Δημοσ.

ψαξτο καλυτερα..μην κοιτας τα 896mb αλλα τα 448bit,αυτα κανουν την διαφορα στο παιχνιδι.

Με GDDR3 ομως ..... 5750<5770<260<4890<275<5850 nuff said

Δημοσ.
Τελικά ήρθε η νέα κάρτα :)

Απλά τα σπάει!!! τι Nvidia και βλακίες.....ATI και τα μυαλλά στα κάγκελα.

καλα επειδη πηρες την 5770 δεν κανει την nvidia αχρηστη :-)

και δεν ειχες βαλει καμια αλλη καρτα της για να την συγκρινεις και να πεις βλακιες ;)

Δημοσ.
καλα επειδη πηρες την 5770 δεν κανει την nvidia αχρηστη :-)

και δεν ειχες βαλει καμια αλλη καρτα της για να την συγκρινεις και να πεις βλακιες ;)

Και 5500 fx και 7200 και 8800gts ποσες αλλες δηλάδη να παρω καμια 20αρια;

Δημοσ.

..καλά η μόνη που χρήζει κάποιας αναφοράς είναι η 8800.

Η ATi όντως είναι καλύτερη αυτήν την εποχή αλλά αυτά τα πράγματα μία είναι έτσι μία αλλιώς.

Όπως και να'χει το σημαντικό είναι ότι είσαι ευχαριστημένος από την αγορά.

Δημοσ.
Και 5500 fx και 7200 και 8800gts ποσες αλλες δηλάδη να παρω καμια 20αρια;

βαζεις τις καρτες πριν 100 χρονια με την τωρινη!!! :shock:

αυτη θα την συγκρινεις με την gtx 260 της nvidia και οχι με την 8800 :-(

Δημοσ.

Ο άλλος πρότεινε GTX275 με 240€ ???? Φιλε άμα κάνει κάποιος αυτή την n@@bia και πάρει GTX275 με 240€ και δεν πάρει HD5850 πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο με τους τιτανομέγιστους φανμπόιδες και υπάλληλους της nvidia. Στα ~140€ HD5770 στα ~240€ HD5850. Κάρτες σειράς GTX 2xx δεν αξίζει με την καμία λόγω κόστους / απόδοσης. Να 'χε 130€ η GTX260 κάτι θα 'λεγε. Το αστείο είναι οτι ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει σοβαρός ανταγώνισμος για τις HD5850 κάποιοι επίλεγουν GTX275. Είναι σαν να αγοράζεις Pentium D ενω με τα ίδια λεφτά θα αγόραζες Core Duo. Ταλιμπάν των εταίριων vga και cpu ...

Δημοσ.
Ο άλλος πρότεινε GTX275 με 240€ ???? Φιλε άμα κάνει κάποιος αυτή την n@@bia και πάρει GTX275 με 240€ και δεν πάρει HD5850 πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο με τους τιταανομέγιστους φανμπόιδες και υπάλληλους της nvidia. Στα ~140€ HD5770 στα ~240€ HD5850. Κάρτες σειράς GTX 2xx δεν αξίζει με την καμία λόγω κόστους / απόδοσης. Να 'χε 130€ η GTX260 κάτι θα 'λεγε. Το αστείο είναι οτι ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει σοβαρός ανταγώνισμος για τις HD5850 κάποιοι επίλεγουν GTX275. Είναι σαν να αγοράζεις Pentium D ενω με τα ίδια λεφτά θα αγόραζες Core Duo. Ταλιμπάν των εταίριων vga και cpu ...

οπως τα λες απο την στιγμη που πουλαει ακομα γιατι να ριξει τις τημες ο απλος ανθρωπος θα παρει nvidia,intel επειδη το ονομα

οσο για τα 130Ε στην gtx 260 δεν νομιζω να γινει ποτε :o

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005185 στα 150Ε και ειναι και απο asus και μαμα oc οποτε αφου εχει καλυτερες επιδοσεις γιατι να ριξει την τιμη........ ;)

Δημοσ.
οπως τα λες απο την στιγμη που πουλαει ακομα γιατι να ριξει τις τημες ο απλος ανθρωπος θα παρει nvidia,intel επειδη το ονομα

οσο για τα 130Ε στην gtx 260 δεν νομιζω να γινει ποτε :o

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005185 στα 150Ε και ειναι και απο asus και μαμα oc οποτε αφου εχει καλυτερες επιδοσεις γιατι να ριξει την τιμη........ ;)

Ακριβως οσοι δεν ξερουν και οσοι ειναι fanboys :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...