Προς το περιεχόμενο

Παραπλανητική διαφήμιση και παράνομη χρέωση απο κινηματογράφο

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 2 Μαρτίου 2010 πήγαμε δυο άτομα στον κινηματογράφο

ΟΣΚΑΡ Αχαρνών 330 (ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια), 210-2234130, 2102281563.

Είχαμε ενημέρωση απο έντυπα και το διαδίκτυο οτι η πρώτη προβολή της ημέρας αντί για 7 ευρώ που είναι το κανονικό αντίτιμο χρεώνεται 5 ευρώ.Και θέλαμε να δούμε την ταινία ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ στην πρώτη προβολή που ηταν στις 18:00 .Παραθέτω το πρόγραμμα :

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (Δραματική)

UP IN THE AIR

Πεμ. - Τετ.: 18.00/ 20.00/ 22.00.

Στο ταμείο αντί για 5 ευρώ μας κράτησαν 7 ευρώ και οταν ρωτήσαμε τον λόγο μας είπαν μια αστεία δικαιολογία οτι πρώτη προβολή ενοούν οταν υπάρχει προβολή στις 16:00 και οταν εχουν δυο τουλάχιστον διαφορετικές ταινίες.Το παράλογο της υπόθεσης είναι οτι δίπλα στο ταμείο υπάρχει αναρτειμένος τιμοκατάλογος που αναφέρει ρητά οτι απο 16:30 εως 18:30 οι ταινίες χρεώνονται 5 ευρώ.Παρακάτω παραθέτω και φωτογραφία του τιμοκαταλόγου για του λόγου το αληθές.Και εδώ είναι ο σύνδεσμος και η καταχώρηση του αθηνοράματος που το αναφέρει

<<Εισ.: € 7,00. Η α΄προβ., φοιτ., άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 10 γεν. είσ. € 5,00. DOLBY STEREO SR. >>

http://www.athinorama.gr/cinema/data/rooms/default.aspx?id=47

Ακόμα δεν μας έδωσαν απόδειξη για τα χρήματα, εισητήριο ή οποιαδήποτε αλλη απτό στοιχείο που να αναφέρει την πληρωμή.Η ταινία θα προβάλεται στις ιδιες ώρες και στις 3/3/2010 οπότε μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας την παράλογη πρακτική.

Πληροφοριακά εχω κάνει καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

post-126410-129063069346_thumb.jpg

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκανες για την καταγγελία.

Η απορία μου είναι άλλη, είναι δυνατόν να μην έδωσαν εισιτήριο; Ακόμα και στον πιο παρακμιακό, συνοικιακό, θερινό, οτιδήποτε κινηματογράφο έχω πάει, κόβουν εισιτήρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...