Προς το περιεχόμενο

εργασία για 16αρη

giorginos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι 16 χρονών και θα ήθελα καμιά μικροδουλίτσα για ΣΚ. Και για φυλλάδια που λέει ο λόγος που μπορώ να βρω κτλ. Αν ξέρει τίποτα κανείς ας μου στείλει pm ή ας πει εδώ πέρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ελεγα μια εργασια... :X

ζιγκολο

αλλα δεν ξερω αμα ειναι για σενα ;)

παιδια πλακα κανω ετσι ?

Δημοσ.

χμ.. θα σου ελεγα ψαξε καμια καφετερια για βοηθος σερβιτορου γιατι το φυλλαδιο και θα ξεποδαριαστεις και δεν θα παρεις και πανω απο 20€.

Επισης, μακρια απο πωλησεις(εκτος αν το γουσταρεις) και απο ερευνες αγορας γιατι πιο πολυ τα νευρα και το χρονο σου θα χασεις παρα να βγαλεις χαρτζηλικι.

Και προσοχη μη σου πει κανενας να αγορασεις προιον για να το μεταπουλησεις (στυλ Herbalife)

Δημοσ.
χμ.. θα σου ελεγα ψαξε καμια ταβέρνα για βοηθος σερβιτορου

Καλύτερα, προτιμούν τέτοιες ηλικίες και αγόρια, ειδικά αν είσαι σκούρκος. ΠΣ αν πηγαίνεις, έχεις εξασφαλισμένα 60-100 ευρώ ανάλογα το μέρος.

Δημοσ.
Καλύτερα, προτιμούν τέτοιες ηλικίες και αγόρια, ειδικά αν είσαι σκούρκος. ΠΣ αν πηγαίνεις, έχεις εξασφαλισμένα 60-100 ευρώ ανάλογα το μέρος.

Ετσι ακριβως, εγω θα σου ελεγα 40-80 αλλα και παλι ειναι τα περισσοτερα που μπορεις να βγαλεις χωρις να το ψαξεις παρα πολυ απο τετοιες δουλειες στην ηλικια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...