Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όχι, στα windows 7 ήταν. Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι μετά από update εμφανίστηκε "th blue screen of deth", και έτσι η microsoft απέσυρε το update και άρχησε να ψάχνει το θέμα. Τελικά βρήκε ότι δεν έφταιγε αυτή, αλλά ένα rootkit... Αν μιλαμε για τα update στις 10-11 φεβρουαριου,στα xp προκαλουσαν την bsod και ενα ατομο παραπονεθηκε για τα 7. εχεις την εκδοση 7100 απο οτι βλεπω που δεν ειναι η τελικη. Καλη παρατηρητικοτητα.Φυσικα και η RC ειναι το προβλημα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 βαλε το cd των windows 7 και κανε επιδιορθωση. εχεις pm μ τα περασε τεχνικοσ τον αυγουστο. Πάλι τεχνικός θα στο περάσει. (τι λέέέέέι)
Vakos2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 καλα ρε γμτ,και εδω μπλε οθονες...? δε θα γλυτωσουμε ποτε...?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 καλα ρε γμτ,και εδω μπλε οθονες...? δε θα γλυτωσουμε ποτε...? Διαβασε λιγο το τοπικ και μετα βγαλε συμπερασματα...
neos_kosmos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εγώ άκουσα ότι ήταν αρκετά άτομα, αλλίως δεν θα είχε αποσύρει η microsoft το update.. Αλλά τέλοσπαντον, ασήμαντα πράγματα..
gtgt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 βασικα τα εχω απλα ειναι τα home. αλλα μαλλον δε το γλιτωνω!
forgotten Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μια και μονο ερωτηση ειναι πειρατικα?? διοτι αν ειναι μαλλον εχεις κανει update με το νεο authentic verification της microsoft και θα σου πετα καποια μηνυματακια
neos_kosmos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 forgotten, έχει ήδη κυκλοφορήσει αυτό το upate??
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 forgotten, έχει ήδη κυκλοφορήσει αυτό το upate?? Nαι εχει κυκλοφορησει. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361326&page=12 Μια και μονο ερωτηση ειναι πειρατικα?? διοτι αν ειναι μαλλον εχεις κανει update με το νεο authentic verification της microsoft και θα σου πετα καποια μηνυματακια Το οποιο δεν σημαινει πως εχει σχεση με την bsod.
Centurion Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έτυχε bsod πρόσφατα όταν έγινε update o acrobat reader. Μόλις το έβγαλα δεν ξανάγινε πάλι.Τσέκαρε κι αυτό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έτυχε bsod πρόσφατα όταν έγινε update o acrobat reader.Μόλις το έβγαλα δεν ξανάγινε πάλι.Τσέκαρε κι αυτό. H εκδοση που εχει ειναι η RC.Tα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα..
gtgt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ποιά εκδοση των 7 έχεις;; Αν έχεις Premium/Ultimate πηγαινε Πινακα ελεγχου\ Ασφαλεια συστηματος στο γκρούπ Εργαλεια Διαχειρισης και κλίκαρε Προβολη αρχειων συμβαντων Αριστερά στα μενού, πήγαινε Windows συμβαντα και Συστημα. Στον πινακα δεξιά θα σου βγάλει ανα χρονικη στιγμη τι σφαλμα (κοκκινο) έγινε... κανε ενα copy paste να μαθουμε κατι με kernel power!!! please help!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 κατι με kernel power!!! please help!!!! Η εκδοση των windows που εχεις ΔΕΝ ειναι τελικο προιον.Το καλυτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να σωσεις τα αρχεια σου και να περασεις την final εκδοση.
gtgt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έτυχε bsod πρόσφατα όταν έγινε update o acrobat reader.Μόλις το έβγαλα δεν ξανάγινε πάλι.Τσέκαρε κι αυτό. οντωσ μ ειχε κανει update to acrobat στισ 22 φλεβαρη. βεβαια απο οτι ειδα στο google ειναι κοινο για χρηστεs των windows 7 καποιο προβλημα με kernel αλλα δε βρισκω ακρη.
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αυτο που λεει ο gio πιο πανω!ΔΕΝ εχεις την τελικη -rtm-final-gold-retail οπως θελεις πες την εκδοση των windows 7.Δοκιμασε πρωτα να βαλεις την τελευταια εκδοση (7600) και μετα βλεπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.