kospas12345 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, πρόσφατα έγινα κάτοχος ενος iphone 3gs. Παρατήρησα ότι ο safari δεν μπορεί να κάνει log in στον messenger και στο Yahoo, ακόμα και αν προσπαθήσω μέσα από εφαρμογές όπως fring, yahoo messenger...κτλ. Ξέρετε τι παίζει? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω? Σημειωνω ότι δεν έχω κάνει jailbrake και ότι έχω το 3.1.3 firmware. Ευχαριστώ πολύ.
gs20309 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, πρόσφατα έγινα κάτοχος ενος iphone 3gs. Παρατήρησα ότι ο safari δεν μπορεί να κάνει log in στον messenger και στο Yahoo, ακόμα και αν προσπαθήσω μέσα από εφαρμογές όπως fring, yahoo messenger...κτλ. Ξέρετε τι παίζει? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω? Σημειωνω ότι δεν έχω κάνει jailbrake και ότι έχω το 3.1.3 firmware. Ευχαριστώ πολύ. δεν ξέρω για μέσω safari αλλά θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τσάμπα καμιά εφαρμογούλα τύπου palringo που διαχειρίζεται όλους τους messenger εκεί βάζεις μια φορά τους κωδικούς σου κ το ανοίγεις μετά όποτε θέλεις χωρίς να μπλέκεις με safari κτλ..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 H γνωμη μου ειναι να κατεβασεις το e-buddy... ειναι ενα προγραμμα που διαχειριζεται ολους τους messengers οπωσ. π.χ msn,skype κτλ.
kospas12345 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το εχω κατεβάσει αλλά πάλι δεν κάνει log in....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.