Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop !!!! τι?????

cv19985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Ξερω τελειως ακυρος ο τιτλος του θεματος αλλα δεν μου ερχονταν τι να γραψω σχετικα με την επιλογη ενος λαπτοπ. Τεσπα....

Θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις....

Σκεφτομαι να αγορασω ενα λαπτοπ απο 1000 έως 1200 ευρω και θελω να μου προτεινετε καποια! (αν γινεται να αναφερετε κ τον λογω που προτεινετε το καθενα)

Χρηση λιγο απ ολα! ταινιες-ιντερνετ-παιχνιδια κτλ.

Με ενδιαφερει να εχει οθονη 16++++ (οχι 18,4 γιατι θελω να το παιρνω κ μαζι αραια κ που), νεου τυπου επεξεργαστες i5-i7, να εχει blue-ray, πανω απο 4GB DDR3 μνημη και σκληρο τουλαχιστον 500GB. Καρτα γραφικων καλη....

Εχω διαβασει αρκετα θεματα εδω μεσα και εχω σχηματισει την αποψη πως acer-fujitsu απλα....ΜΑΚΡΙΑ. Λογω service! Αρα μαλλον θα προτιμηθουν toshiba-sony-hp...σωστα?

Επειδη μετα απο μια ματια (πολυ γρηγορη) που εριξα στα ηλεκτρονικα καταστηματα μου γυαλισε λιγο ενας sony vaio θα ηθελα να ρωτησω αν παραγγειλω καποιο sonyvaio απο εξωτερικο (sony style!) η εγγυηση του θα ισχυει Ελλαδα? Θα βγαζω ακρη με την ελλ.αντιπροσωπεια της σονυ εδω? Κ αν ναι ποιας χωρας το sonystyle να προτιμησω? Θα ηθελα σιγουρες απαντησεις.... Ευχαριστω

**** Επειδη θα παραμενει πολλες ωρες ανοιχτος (υπερβολικα πολλες) θα ηθελα να μαθω κ για τιποτα μετρησεις περι θερμοκρασιων.... Εχετε στα υποψην κανα site??????

Δημοσ.

Αφου σου αρεσουν τα sony τοτε αυτο μια χαρα θα σε ικανοποιησει

http://www.skroutz.gr/s/249152/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H.html

H εγγυηση που δινει η sony ειναι πανευρωπαικη και δεν θα εχεις προβλημα απο οποια χωρα της ΕΟΚ και αν το παρεις.

Ετσι κι αλλιως αν σου χαλασει μεσα στην εγγυηση θα στο στειλουν στο Βελγιο ή στην Αγγλια.

Δημοσ.
Αφου σου αρεσουν τα sony τοτε αυτο μια χαρα θα σε ικανοποιησει

http://www.skroutz.gr/s/249152/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H.html

H εγγυηση που δινει η sony ειναι πανευρωπαικη και δεν θα εχεις προβλημα απο οποια χωρα της ΕΟΚ και αν το παρεις.

Ετσι κι αλλιως αν σου χαλασει μεσα στην εγγυηση θα στο στειλουν στο Βελγιο ή στην Αγγλια.

Αυτος ηταν ενας απο τους υπολογιστες που μου κινησε το ενδιαφερων αλλα με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα και αλλο χρωμα(μαυρο) μπορω να τον αγορασω πχ απο Γαλλια με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα.... sonystyle speaking.... Απλα δεν ξερω αν θα εχω προβλημα με εγγυηση κτλ. Δλδ αν προκυψει προβλημα μετα σε ποιον θ απευθυνθω?

---------- Προσθήκη στις 16:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:02 ----------

Πώς σου φαίνεται αυτό;

http://www.skroutz.gr/s/255549/Toshiba-Qosmio-F60-10K.html

Λιγο ακριβουτσικος για 15,6 οθονη!

Δημοσ.
Αυτος ηταν ενας απο τους υπολογιστες που μου κινησε το ενδιαφερων αλλα με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα και αλλο χρωμα(μαυρο) μπορω να τον αγορασω πχ απο Γαλλια με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα.... sonystyle speaking.... Απλα δεν ξερω αν θα εχω προβλημα με εγγυηση κτλ. Δλδ αν προκυψει προβλημα μετα σε ποιον θ απευθυνθω?

Με την εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα, σε καλυπτει πανευρωπαικα, απλα να προσεξεις το πληκτρολογιο γιατι το γαλλικο ειναι αρκετα διαφορετικο. Επισης να ξερεις οτι αν ζητησεις QWERTY αντι για AZERTY παιζει να σε καθυστερησουν αρκετα (εμενα 7 εβδομαδες..!). Πριν 3 χρονια αυτα βεβαια.

Δημοσ.

παιδια πειτε καμια ιδεα για ενα πολυ καλο νετβοοκ με καλη αναλιση και τελια γραφικα,και γενικα πολυ καλο σε ολα και σε τιμη γιρο στα 400 Ε

Δημοσ.
παιδια πειτε καμια ιδεα για ενα πολυ καλο νετβοοκ με καλη αναλιση και τελια γραφικα,και γενικα πολυ καλο σε ολα και σε τιμη γιρο στα 400 Ε

κατ'αρχην το ποστ σου εδω ειναι τελειως ασχετο και δεν εχει καμια σχεση με το θεμα..

κατα δευτερον netbook με τελεια γραφικα δεν υπαρχει.Τι εννοω,δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες απαιτησεις με ενα λαπτοπ στα ιδια χρηματα.

Για μενα περιμενε λιγο καθως βγαινει η καινουρια σειρα με ion 2

Δημοσ.
κατ'αρχην το ποστ σου εδω ειναι τελειως ασχετο και δεν εχει καμια σχεση με το θεμα..

Μετέφερα την απάντησή σου εδώ, από το άλλο thread όπου ο grandbell είχε crosspost-άρει την ίδια ερώτηση. Οπότε, τώρα πρέπει να είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά το θέμα «offtopic ή μη». :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...