Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ρε παιδιά . με την 10.53 που πήγαν τα εικονίδια στο search ; μόνο εγώ το έπαθα;

Σε μένα δείχνουν σωστά (10.53 3381, win7 64bit). Αλλά δεν έχω κάνει clean install από την επίσημη έκδοση 10.50 και μετά. Μόνο upgrade.

operasearchgood.jpg

Όταν φτιάξουν και το δεξί κλικ σε back - forward (πλήρες ιστορικό σελίδων) δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω chrome ή firefox.

Μήπως αυτό που λες είναι ήδη διαθέσιμο; Εννοώ το popup που βγαίνει με αριστερο κλικ + hold πάνω στα βελάκια του back ή forward.

operatabhistorybackforw.jpg

Επεξ/σία από Praetorian
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
Sorry αν έχει ήδη ερωτηθεί αλλά πώς στο καλό κάνεις hide τη menu bar ;;; :-)

Ποια menu bar εννοείς; Το παλιό system menu bar; Αρκεί να βάλεις ένα κατάλληλο skin (συμβατό με την 10.5+ έκδοση) ή το standard της έκδοσης.

Αν έχεις την 10.10 έκδοση, δεν γίνεται.

Δημοσ.

10.53 έχω και έκανα το λάθος να πατήσω στο Οpera logo "show menu bar". Αυτό δεν μπορώ να αντιστρέψω. Ξέρεις, τη μπάρα με τα File,Edit,View κλπ

• Moderators
Δημοσ.

^^^^

Κάνεις πάλι κλικ στην ίδια επιλογή και απενεργοποιείται.

Από File -> "Show Menu Bar"

Δημοσ.

Opera 10.50 (Mac) πολύ καλός, αλλά υπάρχει τρόπος να βγουν οι διαφημίσεις;

(βέβαια ακόμα beta)

δοκίμασα και το AdSweep και το urlfilter.ini

κάπoιος άλλος τρόπος;

ΤΗΝΧ

• Moderators
Δημοσ.

^^

Δεν είμαι σίγουρος 100% για την έκδοση για Mac αλλά υποθέτοντας ότι λειτουργεί όπως και η έκδοση για τα Windows, χρειάζεσαι:

1. Ένα καλό urlfilter.ini (πχ από http://www.fanboy.co.nz/adblock/opera/) Προσοχή, ενδέχεται να κόψει κάποια flash videos στο imdb, οπότε μπορείς εκεί να απενεργοποιήσεις το content blocking για το imdb ή να βρεις ποια γραμμή στο urlfilter.ini φταίει -που δεν την ξέρω (ομοίως και για όπου αλλού τυχόν συμβεί αυτό).

2. Δεξί κλικ (σε κενό μέρος της σελίδας) και επιλογή "Block content..." από το context menu. Μετά κάνεις κλικ σε flash αντικειμενα και εικόνες που σε ενοχλούν και όταν τελειώσεις πατάς Done. Προσοχή θέλει στο τι ακριβώς κόβεις με αυτό τον τρόπο. Με απλό κλικ κόβονται γενικά αντικείμενα που "ξεκινούν" με ένα δεδομένο url, ενώ με shift+click κόβεται μόνο το συγκεκριμένο αντικείμενο στο οποίο κάνεις κλικ.

Δημοσ.

δοκίμασα και τα δυο

κατι με την έκδοση μάλλον είναι,

ευχαριστω και για την απάντηση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη alpha έκδοση του Opera 10.6 :-D για Windows, Linux και Mac.

προσοχή οι alpha εκδόσεις δεν θεωρούνται σταθερές, όποτε όποιος τη δοκιμαζει, το κάνει με δική του ευθύνη.

(ωστόσο εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα "αστάθειας" τις μερικές ώρες που τον τρέχω ;) )

Έχουν ένα μεγάλο changelog σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, και αναφέρουν σημαντικό perfomance boost. Σίγουρα είναι σε καλό δρόμο (πολύ καλύτερο από την γρήγορη κυκλοφορία του 10.50)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορω με τπτ να εγκαταστησω τον flash 10.1 γιατι στο σιτε http://get.adobe.com/flashplayer/ δεν μου ανοιγει το παραθυρο εγκαταστασης/ διαλογου.

Απενεργοποιησα το urlfilter.ini και παλι τπτ.

οπερα 10,6

Δημοσ.
δεν μου ανοιγει το παραθυρο εγκαταστασης/ διαλογου.

Εννοείς πατάς το κίτρινο κουμπάκι που λέει για κατέβασμα εγκατάσταση του φλας και δε συμβαίνει τίποτα, έτσι;

Αν ναι, Ctrl + F12 για να ανοίξουν τα settings, πήγαινε στην καρτέλα Advanced > εκεί που λέει Downloads και ξετίκαρε το "Hide filetypes opened by Opera", μετά στο μικρό πεδίο αναζήτησης που έχει γράψε exe και πάτα διπλό κλικ πάνω στα 1-2 αποτελέσματα να δεις αν στις ρυθμίσεις γι αυτό τον τύπο αρχείων έχει ενεροποιημένο το "Show download dialog".

Αν είναι σωστά στις ρυθμίσεις και πάλι δε δουλεύει, ίσως να είναι θέμα bug ή κάτι άλλο (σημειωτέον, είναι beta η έκδοση που έχεις).

• Moderators
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα σε μένα με Opera 10.6 build 3409 (win 7 x64) για το κατέβασμα και εγκατάσταση του flash player.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...