Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (δε μιλάω μόνο για τούτη) τα "προβλήματα" τα αντιμετωπίζουν οι χρήστες λόγω έλλειψης γνώσεων και λαθεμένων χειρισμών, δεν είναι φταίξιμο του λογισμικού. Αν κάνετε μια αναδρομή σε νήματα "προβλημάτων" στα απανταχού forums θα καταλάβετε καλύτερα τί εννοώ. Για παράδειγμα ένας φίλος λέει πως δεν του ανοιγαν οι επεκτάσεις .pdf εντός του παραθύρου του Opera. Αυτό δεν ήταν πραγματικό πρόβλημα, ήταν θέμα σωστής εγκατάστασης και ρύθμισης του σχετικού plugin. Πρόβλημα του Opera θα ήταν να τα κάνει όλα σωστά και να μη δουλεύουν κατά το αναμενόμενο, δηλαδή να υπάρχει "bug" όπως λέμε. Στην περίπτωση που ένα πρόβλημα είναι υπαρκτό και όχι υποκειμενικό εμφανίζεται σε ΟΛΟΥΣ τους χρήστες και όχι μόνο σε έναν ή μερικούς. :o

Καλό είναι να διαχωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας χρήστης - ή μερικοί χρήστες - από τα πραγματικά bugs, για να μη δημιουργούμε εντυπώσεις. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και πως διάολο κάνουμε import password από firefox ρε παιδιά?? ωραία τα εξάγουμε α τον firefox

άλλα στην συνέχεια πως τα σώζουμε στον opera?

Δημοσ.

δύσκολο.

τα passwords στον Opera είναι στο wand.dat που είναι encypted. Μπορείς φυσικά να τα κάνεις export με 3rd party soft αν δεν έχεις ορίσει Master Password , αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.

Anyway στο θέμα μας... δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να μπορεί να μετατρέψει τo exported xml ή csv από τον ff σε wand.dat.

Δημοσ.
δύσκολο.

τα passwords στον Opera είναι στο wand.dat που είναι encypted. Μπορείς φυσικά να τα κάνεις export με 3rd party soft αν δεν έχεις ορίσει Master Password , αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.

Anyway στο θέμα μας... δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να μπορεί να μετατρέψει τo exported xml ή csv από τον ff σε wand.dat.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε guido

τελικά θα έχουμε όλους τους σελιδοδείκτες μας χωρίς τα Password? στον Opera?

τι κουλό είναι και αυτό πάλι?:rolleyes: τι σόι browser είναι αυτός? :X

Δημοσ.
τι σόι browser είναι αυτός?

Κάνε τους μήνυση, επειδή ο Opera δε κάνει εισαγωγή το αρχείο κωδικών του Firefox.

Εγώ θα κάνω στον Firefox, επειδή δε κάνει εισαγωγή το αρχείο κωδικών του Opera.

2½ πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

Δημοσ.

Οπως ανέφερε και ο PCharon , ουτε το αντίθετο γίνεται . Τουλάχιστον "επίσημα" . Τώρα αν με κάποιο 3rd party program κάνεις export τα passwords του Οpera σε μορφή που μπορούν να γίνουν import από τον firefox ίσως και να γίνεται . Αλλά όπως και να έχει , κανείς από τους δύο browsers δεν υποστηρίζει τέτοια μεταφορά . Το τι "τρυπες" μπορεί να βρει κάποιο prog για να γίνει αυτο εφικτό στην μία η στην άλλη περίπτωση σίγουρα δεν ειναι θεμα προνοητικότητας ή σοβαρότητας του Browser ως προς την πρόβλεψη της επιθυμίας για μια τέτοια μεταφορά

Δημοσ.
Οπως ανέφερε και ο PCharon , ουτε το αντίθετο γίνεται . Τουλάχιστον "επίσημα" . Τώρα αν με κάποιο 3rd party program κάνεις export τα passwords του Οpera σε μορφή που μπορούν να γίνουν import από τον firefox ίσως και να γίνεται . Αλλά όπως και να έχει , κανείς από τους δύο browsers δεν υποστηρίζει τέτοια μεταφορά . Το τι "τρυπες" μπορεί να βρει κάποιο prog για να γίνει αυτο εφικτό στην μία η στην άλλη περίπτωση σίγουρα δεν ειναι θεμα προνοητικότητας ή σοβαρότητας του Browser ως προς την πρόβλεψη της επιθυμίας για μια τέτοια μεταφορά

3rd party program? τι εννοείς φίλε guido? που βρίσκουμε κάτι τέτοιο? δίνεις αν θες μια ποιο λεπτομερή περιγραφή αν δεν σου κάνει κόπο?

το οτι δεν γίνονται τελικά να εισαχθούν από τον Firefox στον Οpera το εμπεδώσαμε αλλά με αυτόν τον τρόπο πως γίνεται?B)

ίσως να βοηθήσει πολλούς εδώ μέσα που ψάχνουν να βρουν ενα τρόπο να το κάνουν

Δημοσ.

δεν είναι κάτι περίεργο. απλά ορολογία . τέσπα μην κολλάς εκεί , εξάλλου ίσως είναι και λάθος η χρησιμοποίηση του όρου εδώ

"Third party applications are programs written to work within operating systems, but are written by individuals or companies other than the provider of the operating system"

απλά εγώ το εννοώ σαν οτι για να κάνεις αυτό στον όπερα , χρειάζεσαι ένα άλλο ανεξάρτητο πρόγραμμα και δεν μπορείς μέσα από το ίδιο

Από κει και πέρα θα βρεις πολλά προγράμματα στο net για να κάνεις export τα opera passwords και σε διάφορες μορφές. Αλλά το αντιθετο δεν μπορεί να γίνει από όσο ξέρω

Δημοσ.
δεν είναι κάτι περίεργο. απλά ορολογία . τέσπα μην κολλάς εκεί , εξάλλου ίσως είναι και λάθος η χρησιμοποίηση του όρου εδώ

"Third party applications are programs written to work within operating systems, but are written by individuals or companies other than the provider of the operating system"

απλά εγώ το εννοώ σαν οτι για να κάνεις αυτό στον όπερα , χρειάζεσαι ένα άλλο ανεξάρτητο πρόγραμμα και δεν μπορείς μέσα από το ίδιο

Από κει και πέρα θα βρεις πολλά προγράμματα στο net για να κάνεις export τα opera passwords και σε διάφορες μορφές. Αλλά το αντιθετο δεν μπορεί να γίνει από όσο ξέρω

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε guido ήσουν κατατοπιστικότατος:-)

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά, την Παρασκευή βγήκε η 10.53 και σε σχέση με την 10.52 διορθώνει κυρίως ένα θέμα ασφαλείας που αναφέρθηκε πρόσφατα.

Opera 10.53 has been released today to address a security issue that has been reported 3 days ago.

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2010/04/30/10-53-released

Δημοσ.

Κιόλας? Κάνουν πολύ συχνά updates τελευταία στον browser.

Ωραία γιατί στο laptop είχα μείνει στην 10.10. :) Thanks!

Δημοσ.

Όταν φτιάξουν και το δεξί κλικ σε back - forward (πλήρες ιστορικό σελίδων) δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω chrome ή firefox. Δυστυχώς και σε 10.53 συνεχίζει να είναι πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...