gtroza Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ...παγκάκια υπάρχουν χαμηλά επιτόκια δεν υπάρχουν οπότε μαγκάλια με αναμμένα κάρβουνα είναι το καλύτερο για να πειστούν κι οι επενδυτές και να καταλάβουν κι οι κερδοσκόποι ότι δεν παίζουμε .
kabamaru21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παντως οταν μπαίνω στο μετρο χαίρομαι να καθομαι στα καθίσματα των σταθμων.. τα βρίσκω πολυ αναπαυτικά για την μεση, μακαρι να ηταν και τα παγκακια ετσι
oneofthem Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 για ερασιτέχνες ποδηλάτες οι στάσεις σε παγκάκια για κουβέντα, ξεπιάσιμο, ξεκούραση, ενυδάτωση, χαλάρωση, τσιγάρο, μάτιασμα του τοπίου είναι must στην πόλη τα παγκάκια για πιττόγυρα στο δίπλα τετράγωνο του κάθε uber γυράδικου που είναι φίσκα στον κόσμο είναι επίσης πολύ βολικά και καλύτερα από τους 4 τοίχους της τρύπας σουβλατζίδικου εγώ θα ήθελα αρκετά πιο πλατιά πλάτη για να κάθομαι ψηλά και όχι κάτω που είναι βρώμικα από τα αδέσποτα και πιο φαρδιά ή πιο πολλά παγκάκια για να κάθεται όλη η παρέα και να μην στέκονται όρθιοι οι υπόλοιποι
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παγκάκια σε σχήμα ΛΟΥΚΟΥΜΑ λέω εγώ, κυκλικά. Στη μέση μια παπαρίτσα να ακουμπάς το πόδι και ένα "κόψιμο" να μπαίνεις μέσα. Φαλαινοθηρία στις γνωριμίες ε.
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παγκάκι τραμπάλα - σύμβολο αλληλοεξάρτησης, να κάθεσαι άνετα μόνο με παρέα και να ταιριάζουν τα κιλά σας.
Garnele Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αυτό θα καταστρέψει τα φετίχ πολλών ανθρώπων όμως..
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θέλω απλώς να σηκώνομαι όταν κάθονται γριές να ξαποστάσουν
Garnele Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Θα είχε περισσότερη πλάκα στη συγκεκριμένη περίπτωση αν απλά καθόσουν απότομα.
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πως να κάτσει απότομα σε υψωμένη τραμπάλα. Με κουτουλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.