t-nelly Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Σπουδάζω Product Design και θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το πως θα θέλατε να είναι σχεδιασμένα τα παγκάκια της πόλης σας. α) Γιατί κάθεστε στα παγκάκια; (για λίγα λεπτά ξεκούρασης, για να περασετε την ώρα σας, σαν κάθισμα αναμονής, ...) β) Πως φαντάζεστε το ιδανικό παγκάκι; ( μαλακό, σκληρό, σιδερένιο, ξύλινο, με καμπύλες, μοντέρνο, τετραγωνισμένο, μεγάλο να κάθονται πολλοί, ... ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
AGNUSDeI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μεγάλο και άνετο για να κοιμούνται και οι άστεγοι, οι οποιοι σύντομα θα πολλαπλασιαστούν !!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Θα το ηθελα σαν τον καναπε του σπιτιου μου, μονο που ειναι ευθυς εξαρχης αδυνατον να γινει, αν σκεφτει κανεις οτι θα ειναι εκτεθειμενο σε καθε ειδους βανδαλισμο/αστεγους/καιρικες συνθηκες... Οποτε πιστευω οτι τα τωρινα (σιδερενιος σκελετος - ξυλινο καθισμα), ειναι αρκετα καλα απο αποψη αντοχης. Τα μπετονενια οχι, γιατι δεν μετακινουνται και ειναι παγωμενα. Επισης πιστευω οτι δυσκολα μπορει να αλλαξει κατι ουσιαστικο (υλικο - βολεψη), παρολο που ο σχεδιασμος ισως να μπορει να αλλαξει για να γινει στα ματια μας πιο θελκτικος. Σε παγκακι καθομαι 1) Οταν περιμενω καποιον/κατι και τυχει να υπαρχει κοντα. 2) Για να περασει η ωρα μου υποθετω πιο πολυ οταν θα ειμαι πατερας και θα πηγαινω το παιδακι σε καμια πλατεια/παιδικη χαρα Συνολικα απο 0 εως ελαχιστα λεπτα ημερησιως.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 1) σαν κάθισμα αναμονής, ή για φαγητό-βρώμικο... 2) τώρα το ιδανικό παγκάκι για μένα ήθελε μαξιλάρι αλλά αυτο γίνεται πολυθρόνα τεσπα. σε καμια περίπτωση σιδερένιο και το κάθισμα να έχει καμπύλη, όχι ίσιο...όχι πολύ ψηλό και όχι πολύ "βαθύ" που για να σηκωθείς πρέπει να σε τραβήξει γερανός....
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κάθομαι για κανα τσιγάρο ή για ξεκούραση αν περπατάω πολύ ώρα. Πιο πολύ μου αρέσουν τα πετρινομαρμάρινα που δεν έχουν πλάτη.
panospc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Σκοπεύεις να λάβεις μέρος σ' αυτό το διαγωνισμό; http://www.athensbenchmark.com/
t-nelly Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!! Περιμένω και άλλες! Σκοπεύεις να λάβεις μέρος σ' αυτό το διαγωνισμό; http://www.athensbenchmark.com/ Ναι. Για την εμπειρία περισσότερο. Περιμένω και το vote σας ... Αν σας αρέσει φυσικά αυτό που θα σχεδιάσω ...
freedubus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγώ θα προτιμούσα να έχουν φαρδύτερο το πάνω μέρος γιατί συνηθίζω να κάθομαι εκεί και μου πιάνεται ο κ*λος έτσι στενό που είναι.
minarokeftes Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγώ θα ήθελα ένα που να είναι σαν κάτι πολυθρόνες οι οποίες είναι χωρίς πόδια και έχουν ενιαίο ξύλο που ξεκινάει απο την πλάτη και κατεβαίνει κάτω και έχουν σχήμα σαν ένα d αλλά χωρίς να ενώνει το ημικύκλιο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω) και όταν κάθομαι να κουνιέμαι....
freedubus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κι άμα δίπλα σου στο ίδιο παγκάκι κάθομαι εγώ που δεν θέλω να κουνιέμαι;
minarokeftes Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Συνεπώς ατομικά παγκάκια. στο κανονικό να είναι έτσι.
Garnele Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι, σκεφτείτε όλους αυτούς τους παππούδες που βγαίνουν βόλτα να έχουν και ανατομικά παγκάκια. Πέραν του ότι δε θα σηκώνονται ποτέ να κάτσει και κανένας άλλος, θα παρατάνε την κυρά Μαρίτσα μόνη στο σπίτι, η κυρα Μαρίτσα θα μαλώνει με τον άντρα της που λείπει σπίτι και αράζει στα παγκάκια ολημερίς, μετά θα αρχίσει να κάνει ματάκια με τον Μπάμπη τον γιατρό που μένει παραδίπλα, ο αριθμός των διαζυγίων στην τρίτη ηλικία θα αυξηθεί κατακόρυφα και τέλος θα επέλθει κρίση στον θεσμό της οικογένειας γιατί τι παράδειγμα θα παίρνουν τα εγγόνια... Ψηφίζω να παραμείνουν τα κόκκινα παγκάκια.
Fidelio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 α) Γιατί κάθεστε στα παγκάκια; (για λίγα λεπτά ξεκούρασης, για να περασετε την ώρα σας, σαν κάθισμα αναμονής, ...) Εχω πολύ καιρό να αράξω σε παγκάκι. Πάντως αν θα αράξω θα είναι για να ρεμβάσω.. πχ : β) Πως φαντάζεστε το ιδανικό παγκάκι; ( μαλακό, σκληρό, σιδερένιο, ξύλινο, με καμπύλες, μοντέρνο, τετραγωνισμένο, μεγάλο να κάθονται πολλοί, ... ) Κλασικό , ξύλινο + πέτρα. Ξύλινες ακανόνιστες και πλατιές επιφάνειες για την πλάτη και το κάθισμα , και πέτρινες οι βάσεις ή ο σκελετός γενικότερα..
xpapias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ θα προτιμούσα να έχουν φαρδύτερο το πάνω μέρος γιατί συνηθίζω να κάθομαι εκεί και μου πιάνεται ο κ*λος έτσι στενό που είναι. Εγώ θα ήθελα να έχει μια λαβή για να ρίχνω το @#!$%^& που πατάει εκεί που βάζω τον κ@λο μου! Χωρίς παρεξήγηση - πλάκα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.