KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Όταν φτάσεις σε τέτοιου είδους δικαστήρια, θα πρέπει να ξέρεις όταν αν παρουσιαστούν 10 ζητήματα στα οποία έχεις και στα 10 δίκαιο, θα σου δώσουν τα 5 και τα 5 θα κερδίσει η άλλη πλευρά. Γιατί είναι πάνω απ' όλα πολιτικά δικαστήρια. Ε και οι απέναντι ζητάνε γκρίζες ζώνες και εμείς της σχολή της Χάλκης. Και θα τα χωρίσουν στη μέση.
doutsos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλά ρε τι πόστ είναι αυτά έλεος.. anyway.. δεν λέω μαλ@@@α τους αυτό που κάνανε.. αλλά να τα λέμε όλα.. γιατί όταν πάμε και εμείς για ασκήσεις .. μπαίνουμε τόσο μέσα .. στην Τουρκία που χαιρετάμε την Άγκυρα..
Aztec Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το είδα σε αρκετά site στο web. Αν ισχύει πραγματικά μέχρι και οι ξένοι αρχίζουν και μ#$#ονται. Λένε ότι είναι απο το lοnely planet magazine. Μάλλον αγεωγράφητοι γράφουν εκεί. Το νησί είναι το καστελόριζο.
papajo_r Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το είδα σε αρκετά site στο web. Αν ισχύει πραγματικά μέχρι και οι ξένοι αρχίζουν και μ#$#ονται. Λένε ότι είναι απο το lοnely planet magazine. Μάλλον αγεωγράφητοι γράφουν εκεί. Το νησί είναι το καστελόριζο. :shifty::shifty: Ως έλληνας είσαι υποχρεωμένος να στείλεις mail ή fax ή γράμμα στο περιοδικό και να τους ξεχεσεις με formal στιλ !!!
Aztec Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχει γίνει αυτό στο ίδιο το lonely planet... http://www.lonelyplanet.com/thorntree/thread.jspa?threadID=1721040 Εϊναι παλιό γενικά το θέμα καθώς αφορούσε το πάσχα. Το ανέφερα ως παράδειγμα ( η αλήθεια είναι πως δεν το είχα ακούσει ) γιατί πρέπει προς πάσα κατευθυνση να καταστήσουμε σαφες τι μας ανήκει τελικα και να τελειώνουμε με γκρίζες πράσινες γραμμές και Ν μίλια βόρεια νότια και τέτοια. Δεν υπάρχει χώρος για καμία παρερμηνεία. Αυτά είναι δικά μας και τέλος.
jimarass Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το είδα σε αρκετά site στο web. Αν ισχύει πραγματικά μέχρι και οι ξένοι αρχίζουν και μ#$#ονται. Λένε ότι είναι απο το lοnely planet magazine. Μάλλον αγεωγράφητοι γράφουν εκεί. Το νησί είναι το καστελόριζο. Ξέρεις τι μου μυρίζει? Επειδή οι δικοί μας ζητάνε όσα τους λείπουν, θα έρχονται πακέτα οι τουρίστες μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα, με φθηνότερες τιμές...
Aztec Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Λες ; μάλλον μπουρδολογια(λάθος γραφή) του συντακτη είναι.
Erwdios Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ελληνοτουρκική φιλία my ass. Και αφού κάποιοι θέλετε ελληνοτουρκικές φιλίες, στα ούλα: Συγκεκριμένα, λίγο μετά την άφιξη στην Αθήνα του Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της τουρκικής αεροναυτικής άσκησης στην περιοχή της Ανδρου, οι τουρκικές δυνάμεις, όπως και προχθές, εγκλώβισαν έξι αυτή τη φορά ελληνικά αεροσκάφη, δύο F16, δύο Μιράζ και δύο Φάντομ στην περιοχή της άσκησης, μόλις πέρασαν ανατολικά τον 25ο μεσημβρινό ζητώντας τους «ταυτότητες και προορισμούς». Είναι ακριβώς το ίδιο προκλητικό επεισόδιο για το οποίο το υπουργείο Αμυνας έκρινε ότι δεν αξιολογείται από στρατιωτικής απόψεως. http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=162639 Ο 25ος Μεσημβρινός: Η Τουρκία θεωρεί ότι τα εδάφη από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά αποτελούν τουρκικά εδάφη τα οποία βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή. Εξού και οι μαγκιές των πιλότων της, εξού και η προσέγγιση των πλοίων της μέχρι το Σούνιο. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το είδα σε αρκετά site στο web. Αν ισχύει πραγματικά μέχρι και οι ξένοι αρχίζουν και μ#$#ονται. Λένε ότι είναι απο το lοnely planet magazine. Μάλλον αγεωγράφητοι γράφουν εκεί. Το νησί είναι το καστελόριζο. Πολύ αθώο μου φαίνεται αυτό για λάθος...
chill Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ξέρεις τι μου μυρίζει? Επειδή οι δικοί μας ζητάνε όσα τους λείπουν, θα έρχονται πακέτα οι τουρίστες μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα, με φθηνότερες τιμές... Με διαφημιστικές εκστρατείες περί κοινού πολιτισμού κλπ Κάτσε και θα γελάσουμε τρελά από την καμπάνια που θα ετοιμάσουν. Στο τέλος κλαίνε βέβαια Ελληνοτουρκική φιλία my ass. QFT!!!! Ώρες, ώρες πραγματικά απορώ.
AGNUSDeI Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ελληνοτουρκική φιλία my ass. http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=162639 Ο 25ος Μεσημβρινός: α ρε ξεφτιλεεες...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Γιατί δεν τους παραχωρούμε ότι είναι ανατολικά του 25ου μεσημβρινού δοκιμαστικά, να δούμε πώς πάει; Έτσι δεν έλεγε και ο άλλος;
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 @deathlord,δε θα ειχα πρόβλημα να συμφωνήσω με αυτα που λες αν το διακύβευμα δεν ηταν τοσο μεγάλο. Εγω απλά βλεπω το παρελθόν σε συνάρτηση με το παρόν και δυστυχώς δεν βλεπω καμιά αλλαγή στο μέλλον. Οσον αφορα τη διαφήμιση του Καστελόριζου,εδω γύρναγα απο το Αεροδρόμιο και στο κοροπι υπήρχε τεράστια διαφημιστική πινακίδα που έλεγε καλως ήρθατε στη Τουρκία!
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Και άλλες 10 που λέγανε καλωσήρθατε στο Παρίσι/Λονδίνο/Βερολίνο. Έχετε και άλλα τέτοια ωραία;
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ξεφτιλα, απλα ξεφτιλα. Αντε σιγα σιγα ας αρχισουμε να πλενομαστε (απο πισω) και ας παρουμε την αναλογη σταση για να τους κανουμε τη ζωη ακομα ποιο ευκολη.
Aztec Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Και άλλες 10 που λέγανε καλωσήρθατε στο Παρίσι/Λονδίνο/Βερολίνο. Έχετε και άλλα τέτοια ωραία; Σε επίπεδο Διεθνούς Δικαίου, το θέμα της υφαλοκρηπίδας αντιμετωπίστηκε αρχικά το 1958 με τη Σύμβαση της Γενεύης και τελικά από το 1982 με τη νέα Διεθνή Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας στο Μοντέγκο Μπέι, που κωδικοποιήθηκε ως Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας το 1994 και επικυρώθηκε από την Ελλάδα το 1995, οπότε και εκδηλώθηκε η τουρκική απειλή περί «κάζους μπέλι» (αιτία πολέμου) αν ασκηθεί το δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών υδάτων. Αχ αυτά τα φιλαράκια μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.