Προς το περιεχόμενο

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

beatshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ συγνώμη απο τον washcloud δημοσίως που ανέφερα την κακιά λέξη που αναφέρεται σε όρχεις και ένιωσε άσχημα. Θα το παραφράσω και θα πω ευτυχώς που υπάρχουν άτομα με κότσια και τόλμη. Να είστε καλα παιδιά και σας ευχαριστούμε. Δεν χρειάζεται να είστε εκει πάνω φυσικά καθώς οι Τούρκοι είναι φίλοι μας αλλά τέλος πάντως . Δεν κινδυνευουμε σύμφωνα με τον wash cloud. Eλάτε πάρτε ένα ipad και αράξτε στον καναπέ μαζί μας και αν σκοτωθει και κανένας σε κάποια συμπλοκή δεν πειράζει εμείς αγαπάμε τους Τούρκους.

Ο Βαλκάνιος .

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

....ναι, για πες σε λίγο ότι χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του για να του κοπανήσει μερικές.

---------- Προσθήκη στις 17:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ----------

Eλάτε πάρτε ένα ipad και αράξτε στον καναπέ μαζί μας και αν σκοτωθει και κανένας σε κάποια συμπλοκή δεν πειράζει εμείς αγαπάμε τους Τούρκους

Don't drink and write.

Όσο για τη στεναχώρια που λες, πραγματικά τους έχω γραμμένους σ' αυτά που σβυστήκανε, όσους τα έχουν στο κεφάλι όπως είχα πει. Λίγο διαρκεί, γιατί ευτυχώς είναι τόσο λίγοι, όσο και λίγοι.

Δημοσ.

Και η Ελλάδα δίνει και δίνει και δίνει ...... και όλοι θέλουν λίγο απο την πίτα. Άσε μας εμάς στην αντίδραση μας. Αλλά αυτοί που λές ότι τα έχουν στο κεφάλι αυτά που σβηστήκανε τα έχουν και απο κάτω εν αντιθέση με άλλους.

Δημοσ.
....ναι, για πες σε λίγο ότι χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του για να του κοπανήσει μερικές.

---------- Προσθήκη στις 17:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ----------

Don't drink and write.

Όσο για τη στεναχώρια που λες, πραγματικά τους έχω γραμμένους σ' αυτά που σβυστήκανε, όσους τα έχουν στο κεφάλι όπως είχα πει. Λίγο διαρκεί, γιατί ευτυχώς είναι τόσο λίγοι, όσο και λίγοι.

Νομίζω πως οι κατεξοχήν αρμόδιοι εχουν μιλήσει επ αυτου,αν δεν γνωρίζεις,σιώπησε και θυμήσου..google is your friend

Δημοσ.
Αλλά αυτοί που λές ότι τα έχουν στο κεφάλι αυτά που σβηστήκανε τα έχουν και απο κάτω εν αντιθέση με άλλους.

Nαι αλλά χρησιμοποιούν μόνο τα πάνω, εν αντιθέσει με τους άλλους.

Νομίζω πως οι κατεξοχήν αρμόδιοι εχουν μιλήσει επ αυτου,αν δεν γνωρίζεις,σιώπησε και θυμήσου..google is your friend

Για enlighten μη.

Δημοσ.
Nαι αλλά χρησιμοποιούν μόνο τα πάνω, εν αντιθέσει με τους άλλους.

Για enlighten μη.

Σύμφωνα με τα λεγομενα μου ,στο ακριβώς προηγούμενο ποστ ,οι άλλοι δεν έχουν καθολου αρα το "εν αντίθεση με άλλους " στην προταση σου δεν στέκει καθώς αυτοί δε εχουν τίποτα για να χρησιμοποιήσουν.

Δημοσ.
Υπάρχει μια καποια διαφορά μεταξυ του να πέσω ΜΟΝΟΣ μου απο 50 μέτρα ύψος και σκοτωθώ απο το να με πετάξει κάποιος.

Το ένα ειναι ατύχημα,το αλλο δολοφονία.

Τελικά τι αριστερός,τι δεξιός πολυ εύκολα γίνεται η πούτσα βούρτσα και το αντίθετο...Πρωταθλητές άπαντες στην υποκρισία.

Όχι αδερφέ κάνεις λάθος, τι σημαίνει πέφτεις ΜΟΝΟΣ σου;

Ποιος πέφτει μόνος του, εσύ θα έπεφτες να δεις πώς είναι;

Όταν υποχρεώνεις ανθρώπους να δουλεύουν 16 ώρες για να προλάβεις τα δις και την γκλαμουριά της ολυμπιάδας, δολοφονείς.

Όταν δεν λαμβάνεις τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας βγάζοντας ψεύτικα πιστοποιητικά στο βωμό του κέρδους, πάλι δολοφονείς.

Και όταν κάποιος λέει "όπα ρε καργιόλη, δε πάει έτσι, σεβάσου την ζωή μου και τα εργασιακά δικαιώματά μου" βάζεις τις κρατικές μονάδες αποκατάστασης της τάξης να τον δείρουν και να τον πνίξουν στα χημικά.

Σε πιο ιδιόμορφες περιπτώσεις δε, έχεις και καβάτζα παρακρατικούς με βιτριόλι στην τσέπη.

Φαντάσου να ήμασταν και βάρβαροι!

Δημοσ.

το οποίο μαμάει και δέρνει ... λόγω όρχεων φυσικά και όχι μόνο. Τέσπα μπορούμε να συνεχίσουμε αιωνίως μάλλον αλλα θα σταματήσω ακόμα και αν συνεχίσεις και εσυ. Θέλω να πω κάτι άλλο.

Δεν μίλησε κανείς ότι τα εργατικά ατυχήματα δεν κατακρίνονται. Όλα κατακρίνονται. Κάποιοι πεθαίνουν απο πείνα , κάποιοι απο εγκλήματα , κάποιοι απο αμέλεια κοκ. Όμως αυτή την στιγμή πιάνουμε ένα θέμα που αφορά τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και σε αυτό εστιάζουμε. Για κάποιους ο Ηλιάδης αποτελεί εργατικό ατύχημα και κολλάνε αυτά περί εργατικού ατυχήματος για άλλους όμως όχι. Επομένως δεν χρειάζεται να ισοπεδώνουμε την άποψη του καθενός καθώς κανείς δεν ξέρει τι έγινε πραγματικά. To παρακάτω link αναφέρει την επίσημη και ανεπίσημη εκδοχή.

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2007/06/blog-post_9155.html

Ερώτηση αν πραγματικά ήταν κατάρριψη υπήρχε ποτέ περίπτωση να πουν επίσημα για κατάρριψη χωρίς να αντιδράσουν και να γίνει τελικά της πόπης?

Προσθέτω ακόμα ένα link

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/05/2.html

Δημοσ.

Aztec, τα εργατικά ατυχήματα δε παρατέθηκαν ως θανατόμετρο, αλλά ως δάχτυλο στο ποιος είναι ο πραγματικός οχθρός μας τέλος πάντων, ποιος απειλεί τις ζωές μας, την τύχη μας, την αξιοπρέπεια, την οικογένεια και το σπίτι πρόσθεσε αν θες.

Δημοσ.
Aztec, τα εργατικά ατυχήματα δε παρατέθηκαν ως θανατόμετρο, αλλά ως δάχτυλο στο ποιος είναι ο πραγματικός οχθρός μας τέλος πάντων, ποιος απειλεί τις ζωές μας, την τύχη μας, την αξιοπρέπεια, την οικογένεια και το σπίτι πρόσθεσε αν θες.

Μαζί σου σε αυτά που λες. Η Τούρκική ηγεσία πρέπει να χαλαρώσει λίγο όμως καθώς έχουμε προβλήματα δικά μας και δεν είναι ώρα να ασχολούμαστε με παραβιάσεις στο Αιγαίο και εξοπλισμούς. Ελπίζω η σημερινή συνάντηση να είναι για κάτι ουσιαστικό και καλό αλλά αν μαθευτεί ότι παραχώρησαν οτιδήποτε απο την Εθνική κυριαρχία μας τότε θα με βρείτε αντιμέτωπο σε αυτό.

Σέβομαι αυτούς που έχυσαν αίμα για την πατρίδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπουλήσουμε ούτε ένα λιθαράκι.

Δημοσ.

...όταν έγραψα προηγουμένως don't drink and write, έδωσες άραγε καμμιά σημασία;

Τα συμπεράσματα όμως, "αράχτε στους καναπέδες και παίχτε με τα iphone" μόνο υπό επήρρεια βγαίνουν. Όπως και η υποψία ότι υπάρχει κόσμος που δεν τον ΝΟΙΑΖΕΙ που σκοτώνονται για το ΤΙΠΟΤΑ, δεκαετίες τώρα, χειριστές αεροσκαφών (προσωπικά έχω συγγενή ιπτάμενο. Πρέπει να το αναφέρω για να διαπιστωθεί ότι"νοιάζομαι"; ). Και τέτοιος κόσμος μπορεί και να υπάρχει, δε λέω, κανένας όμως εδώ δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Όταν βγαίνει ο άλλος (ο insomniaK νομίζω ήταν) και μιλάει για εργατικά ατυχήματα, δεν προσπαθεί ούτε να εξομοιώσει τους δύο θανάτους, ούτε να κουρελιάσει τη μνήμη του πιλότου. Όπως κι όταν κάποιος λέει ότι επιθέσεις δεν έχουμε δεχτεί, κι ούτε πρόκειται, οπότε σταματήστε να προωθείτε τρομολαγνεία, δεν πάει αφελώς να περάσει ότι οι απέναντι είναι αδέρφια μας που θα τσακιστούν σε κάθε περίπτωση να μας συντρέξουν. Η τρομολαγνεία είναι που φτάνει στην κατάληξη στο να πέφτει ο κάθε Ηλιάκης και όσοι άλλοι. Από ΚΑΘΕ μεριά.

Μια ζωή να σου τριβελίζουν το μυαλό με τους Τούρκους και την Πόλη, και οι Τούρκοι σήμερα θα μας ριχτούν, αύριο θα μας ριχτούν, άντε και δεν κάνουν πως μας ρίχνονται, ρε δεν πάμε λέω 'γω να τους ριχτούμε πρώτοι τους βρωμομογγόλους (για κάποιο μυστήριο -κόμπλεξ λέγεται- λόγο, τους έχουμε στο μυαλό στη χειρότερη λερούς με αψαλίδιστα μουστάκια με βρώμικα χνώτα και στην καλύτερη καβάλα σ' άλογα στυλ Ομέρ Βρυώνη).

Πιτσιρικάδες πάνε και κατατάσσονται στα ΛΟΚ, με "επιθυμία" να "φάνε Τούρκους" (πρόσφατα χορτάσαμε και την παραλλαγή με Αλβανούς........;! Αυτοί πάλι ΤΙ σκατά μας πήρανε; Και πότε; ), και ο χορός της μισαλλοδοξίας καλά κραττεί, λες και είναι αυτοί που θα βάλουν στην τσέπα μίζες από αεροσκάφη, φρεγάτες, οπλικά συστήματα, και πάει λέγοντας...Λες και ο λαός της απέναντι είναι επίσης αυτός που θα προκόψει από αυτά, και όχι οι στρατοκράτορές τους που όπως κι οι από εδώ, φροντίζουν να εκμεταλλεύονται το εγγενές συναίσθημα υπέρ πατρίδος. Γι' αυτό και ΠΟΥ να μπορέσει ποτέ να διαννοηθεί κανείς, ότι "οι Τούρκοι είναι φίλοι μας"...ή έστω "κάτσε να τα βάλουμε κάτω να ζήσουμε ειρηνικά μπρε". Τούρκος και ειρηνόφιλος; Μουσουλμάνος και καλός;...Νεκροί μόνο.

...Αλλά αν έχει κανείς την εντύπωση πως "αν μαθευτεί ότι παραχώρησαν οτιδήποτε από την εθνική κυριαρχία μας, τότε θα τον βρούμε" ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αντιμέτωπο σε κάτι τέτοιο ή ότι μόνο αυτόν τον κόφτει να μην "ξεπουληθεί ούτε ένα λιθαράκι", ε, τζάμπα μπάιτς.

Τεσπα, όσο το υπουργείο ονομάζεται "Εθνικής Άμυνας" κι όχι "Εθνικής Επίθεσης", καλά είμαστε, και δεν πα' να γαμάτε και να δέρνετε μερικοί με το κεφάλι.

Δημοσ.
Όχι αδερφέ κάνεις λάθος, τι σημαίνει πέφτεις ΜΟΝΟΣ σου;

Ποιος πέφτει μόνος του, εσύ θα έπεφτες να δεις πώς είναι;

Όταν υποχρεώνεις ανθρώπους να δουλεύουν 16 ώρες για να προλάβεις τα δις και την γκλαμουριά της ολυμπιάδας, δολοφονείς.

Όταν δεν λαμβάνεις τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας βγάζοντας ψεύτικα πιστοποιητικά στο βωμό του κέρδους, πάλι δολοφονείς.

Και όταν κάποιος λέει "όπα ρε καργιόλη, δε πάει έτσι, σεβάσου την ζωή μου και τα εργασιακά δικαιώματά μου" βάζεις τις κρατικές μονάδες αποκατάστασης της τάξης να τον δείρουν και να τον πνίξουν στα χημικά.

Σε πιο ιδιόμορφες περιπτώσεις δε, έχεις και καβάτζα παρακρατικούς με βιτριόλι στην τσέπη.

Φαντάσου να ήμασταν και βάρβαροι!

Λοιπόν τι μάθαμε απο τις πηγές του LIOPYR:

1. Ότι το ΤΡΟΧΑΙΟ στο Ολυμπιακό Χωριό είναι εργατικό ατύχημα..

2. Ότι την Κούνεβα της έριξαν βυτριόλι υπάλληλοι του κράτους, επειδή ήταν συνδικαλίστρια!!

Απίστευτη λογική. ΑΠΛΑ LOL.

Δημοσ.

Οπότε ας βλέπουμε ως εκεί που φτάνει η μύτη μας...

Δημοσ.
...τί ν' απαντήσει κανείς τώρα σ' αυτήν την ποίηση;

Τίποτα. Μαραίνονται τα λουλούδια άμα τα κόψεις, που λέει κι ο Κωνσταντάρας.

Κάποια λουλούδια και κομμένα που δεν είναι,μαραμένα είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...