Προς το περιεχόμενο

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

beatshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...καλά, ας το πάμε πολιτισμένα τότε : Δεν μας έχουν επιτεθεί "ποτέ" οι Τούρκοι, γι' αυτό χαλάρωσε και μην αναμασάς τις βλακείες που σέρνουν κάθε τρεις και λίγο διάφοροι, είτε επειδή τους τη βάρεσε, είτε επειδή δεν ξέρουν να ερμηνεύσουν τί γίνεται γύρω τους, είτε επειδή κοιμούνται ακόμη με αναγνωστικά του Δημοτικού στο προσκεφάλι.

και δεν τα 'χουν τελειώσει ακόμα

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...καλά, ας το πάμε πολιτισμένα τότε : Δεν μας έχουν επιτεθεί "ποτέ" οι Τούρκοι, γι' αυτό χαλάρωσε και μην αναμασάς τις βλακείες που σέρνουν κάθε τρεις και λίγο διάφοροι, είτε επειδή τους τη βάρεσε, είτε επειδή δεν ξέρουν να ερμηνεύσουν τί γίνεται γύρω τους, είτε επειδή κοιμούνται ακόμη με αναγνωστικά του Δημοτικού στο προσκεφάλι.

και δεν τα 'χουν τελειώσει ακόμα

Χαίρομαι που έχεις επιχειρήματα ... ούτε ένα όμως λέμε σε όλα αυτα που έγραψες.

Δημοσ.

Ρε wash, το '74 τι κάναν οι Τούρκοι, εκπαιδευτικό περίπατο; Έλεος, δεν είναι και τόσο μακρινά όλα.

Δημοσ.

...επειδή απλώθηκε ο ξαπλώστρας, άρπαξες και 'συ ρε konnak;

Η Κύπρος ποτέ δεν υπήρξε ελληνικό έδαφος. Ανεξάρτητο κράτος ήταν.

Δημοσ.

τζάμπα τα σεντόνια ρε wash

δεν βλέπω να παίρνεις ελληνική ιθαγένεια

βραβείο Ιπεκτσί όμως, σίγουρα !:mrgreen:

.

Δημοσ.

...βρε ας κάνει το μήτινκ ο Σώτος για τη σχολή της Σετσίλ - κι ας βρω κι εγώ δουλειά στη Σεκέρ, κι άλλο βραβείο δε θέλω

...όχι ότι θα με χάλαγε ένα κονέ με την Εσρά,,,αλλά λέμε τώρα

...άσχετο, αλλά για να μη βλέπω μόνο βλακείες ποσταρισμένες : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=11857004

Δημοσ.

Κάτι μας διαφέυγει μου φαίνεται. Για πείτε μου αν σε κάποιο θερμό επεισόδιο απαντούσαμε και εμείς ένθερμα τι θα γινόταν ? Τι σημαίνει δεν έχουν επιτεθεί ποτέ. Αν βυθίζαμε καμία φρεγάτα που βολτάρει στην 'Υδρα οπλισμένη επειδή δεν ακούει στις προειδοποιήσεις τι θα γινόταν? Το ότι δεν έχουν επιτεθεί είναι επειδή κάνουμε τις κότες και τους συνοδεύουμε στις κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Μας πετάνε συνέχεια το γάντι και απλά κάνουμε ότι κοιτάμε αλλού.

Και για όσους λένε ότι οι Τούρκοι δεν γουστάρουν σύρραξη ένας παραλληλισμός της κατάστασης. Όταν προχωράτε με την γκόμενα στον δρόμο και μια παρέα απο αλήτες της λένε τι κωλάρα είσαι , τι θες με τον χλε χλε και τέτοια ποιός είναι ο σκοπός τους? Αν απαντήσεις θα φας το ξύλο της αρκούδας αν συνεχίσεις χωρίς να πεις τίποτα δεν θα σε πειράξουν.

Εκτός και αν και οι Ιταλοί βολτάρουν στο Ιόνιο και δεν το ξέρω. Οπότε πάω πάσο είναι κοινή πρακτική.

Δημοσ.
Κάτι μας διαφέυγει μου φαίνεται. Για πείτε μου αν σε κάποιο θερμό επεισόδιο απαντούσαμε και εμείς ένθερμα τι θα γινόταν ?

Ε γι' αυτό λέμε να μην υπάρχουν ενθερμοκέφαλοι.

Κατά τ' άλλα, δόξα τω θεώ, και 'μεις κάνομε παραβιάσεις και εναέριες, και θαλάσσιες.

"Χρειάζονται" για να κυκλοφοράνε όπλα δεξά/ζερβά, να ρέει ο χρήμας. Κι απ' τις δυο μεριές.

Οι μόνοι δε που έχουν πρόβλημα (πραγματικό, όχι μαλακίες) με τους Τούρκοι, τα τελευταία 35 χρόνια, είναι οι Κούρδοι και αρκετοί Τούρκοι πολίτες.

Άντε καληνύχτα.

Δημοσ.
...επειδή απλώθηκε ο ξαπλώστρας, άρπαξες και 'συ ρε konnak;

Τελευταία φορα που ρώτησα τον θείο μου και τον πατέρα μου η ΕΛΔΥΚ ήταν και ειναι Ελληνική δύναμη Κυπρου.

Κατα τ'αλλα εχεις δικιο..Το 22 έκαναν άμυνα στην Σμύρνη(στην άγκυρα σίγουρα έκαναν),το 55 έκαναν πογκρόμ ενάντια σε Αριανους,το 76 το Χορα ηταν ψαράδικο,το 87 η μερική επιστράτευση εγινε απο λαθος γιατι κάποιος έπαιζε dune,το 96 δεν ήταν τοτε με το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο που νομίζαμε ολοι οτι ηταν πραγματικό και ειχε δημοσιογράφο που εβαλε Τουρκική Σημαία επι Ελληνικού εδάφους και εκείνοι οι 3 που σκοτώθηκαν μωρέ...ηταν χειμερινοί κολυμβητές νομίζω; Α ναι το 2006 ο Ηλιακης την ειδε καμικάζι,επισης στον Εβρο ειναι ολα καλα,δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα με(κάποιους πολλούς) τους

Μουσουλμάνους.Αυτα που λέγονται για το προξενείο ή οι Πομάκοι που φωνάζουν ειναι απο τα πολλά ναρκωτικά και το πολυ Κρύο..Λογω Πήξης του εγκεφάλου.

Οσον αφορα τις παραβιάσεις απο μέρους μας...Εκατοντάδες χιλιάδες,γιαυτό και η Τουρκία εχει πρήξει τα ουμπαλα του ΝΑΤΟ με δαύτες,οπως κάνουμε κι εμείς καλή ώρα.

Δημοσ.
Κατά τ' άλλα, δόξα τω θεώ, και 'μεις κάνομε παραβιάσεις και εναέριες, και θαλάσσιες.

γι αυτό έρχονται να μας παρακαλέσουν να μην τους πιέζουμε άλλο:mrgreen:

.

Δημοσ.
- αφου τολμα μεχρι και η Ρουμανια να βγαζει ταξιδιωτικη οδηγια για τη χωρα μας -

Με μερικές μπόμπες ακόμα στο κέντρο της Αθήνας λες να βγάλει και καμιά ταξιδιωτική οδηγία το Πακιστάν και η Δημοκρατία της Καζαμπούμπουland?

Αν ναι, να βάλω την κουκούλα του Batman που έχω από τις απόκριες και να πετάξω μερικές :devil:

Όσον αφορά τον Ερντογάν, απαιτώ να κάνουν νέα κουμπαριά τα πουλάκια μου, για να ανανεωθεί η τεράστια αγάπη μεταξύ των δυο λαών και να ρίξουν και οι δυο, αντί για ζεμπεκιά όπως στο παρελθόν έναν ενωτικό χορό της κοιλιάς!!!

Το 22 έκαναν άμυνα στην Σμύρνη(στην άγκυρα σίγουρα έκαναν)

Άμυνα έκαναν τότε. Οι δικοί μας συνωστίσθηκαν στο λιμάνι και είχαμε νεκρούς. Δεν έφταιγαν οι φίλοι μας. Το λέει και η Ρεπούση εξάλλου. Ελπίζω να γράψει κανένα βιβλίο και για τα υπόλοιπα που αναφέρεις για να μάθω την μια και μοναδική αλήθεια

P.s. GREECE+TURKEY=L.F.E. Χαράξτε το παντού!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...