Προς το περιεχόμενο

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

beatshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το να σηκωνεις την ελληνικη σημαια στο εδαφος σου δεν ειναι κακο ΟΜΩΣ δεν το κανεις σε μια τετοια περιπτωση που υπαρχει τετοια ενταση και αντιπαραθεση απο τις δυο πλευρες γιατι ετσι οξυνεις τα παθη.Μεγα λαθος απο μερια δημαρχου που επραξε τελειως ανεγκεφαλα.

Τωρα το να τσακωνεστε πιος το αρχισε σαν 10χρονα δεν σας αρμοζει.Αναλογιστειτε λιγο εαν οι Τουρκοι εκαναν α ιδια στην ΓΕρμανια η στην Γαλλια θα εμεναν νομιζετε ατιμωρητοι?

Το γεγονος πως κανουν ολα αυτα το γνωριζει η Ευρωπη αλλα δεν κανει τιποτα γιατι τους συμφερει .

Βεβαια μερικοι στον στρατο ειναι πραγματικο φανατισμενοι και ανεγκεφαλοι και δεν ξερεις τι σκατα κανουν και αυτοι στα συνορα.

Επισης θα ηθελα να προσθεσω για αυτο που ειπα για την σημαια.Κατα την γνωμη μου ειναι ακομψο να την σηκωνεις μπροστα σε κοσμο λες και εχεις να αποδειξεις κατι οπουδηποτε και να εισαι.Τι?δηλαδη σε κανει πιο Ελληνα?

Δημοσ.
...και ποιός σου μίλησε ΕΣΕΝΑ, ρε.

...και προς εσένα τώρα Τήζερ, κι από 'δω μια καληνύχτα.

Τα ρε στα φιλαράκια σου

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ----------

Δείτε και μια τουρκική δήλωση που βάζει τα γυαλιά στους "προοδευτικούς" Έλληνες:

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1795380

Έτσι για να ξέρετε ποιος πραγματικά είναι αυτός που προκαλεί...;)

Κατι τετοια μηνύματα βλέπω εδω μεσα και αναρωτιέμαι για το αν εχει πειράξει ορισμένους το καυσαέριο.

---------- Προσθήκη στις 12:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:29 ----------

Το να σηκωνεις την ελληνικη σημαια στο εδαφος σου δεν ειναι κακο ΟΜΩΣ δεν το κανεις σε μια τετοια περιπτωση που υπαρχει τετοια ενταση και αντιπαραθεση απο τις δυο πλευρες γιατι ετσι οξυνεις τα παθη.Μεγα λαθος απο μερια δημαρχου που επραξε τελειως ανεγκεφαλα.

Τωρα το να τσακωνεστε πιος το αρχισε σαν 10χρονα δεν σας αρμοζει.Αναλογιστειτε λιγο εαν οι Τουρκοι εκαναν α ιδια στην ΓΕρμανια η στην Γαλλια θα εμεναν νομιζετε ατιμωρητοι?

Το γεγονος πως κανουν ολα αυτα το γνωριζει η Ευρωπη αλλα δεν κανει τιποτα γιατι τους συμφερει .

Βεβαια μερικοι στον στρατο ειναι πραγματικο φανατισμενοι και ανεγκεφαλοι και δεν ξερεις τι σκατα κανουν και αυτοι στα συνορα.

Επισης θα ηθελα να προσθεσω για αυτο που ειπα για την σημαια.Κατα την γνωμη μου ειναι ακομψο να την σηκωνεις μπροστα σε κοσμο λες και εχεις να αποδειξεις κατι οπουδηποτε και να εισαι.Τι?δηλαδη σε κανει πιο Ελληνα?

Οταν απεμπολεις ενα σου δικαίωμά,δινεις στην αλλη πλευρά αλλα και στις πλευρές που παρακολουθούν το θεμα,να καταλάβουν οτι κάπου εχει δικιο αυτος που φωναζει,ξεκινας δηλαδη χαρίζοντας φαουλ εξω απο τη μικρη περιοχή,οταν μετα αντιδράς με τον τροπο που αντέδρασε η πολιτική ηγεσια της εποχής,τοτε βάζεις αυτογκόλ.

Για ψάξτε την Ισπανομαροκινη κρίση για το νησί Perejil.

Δημοσ.

...και προς εσένα τώρα Τήζερ, κι από 'δω μια καληνύχτα.

καλώς...θα με ικανοποιούσε μια απάντηση για το 173 αν θέλεις.

Δημοσ.
Επίσης να ψάξεις για την κυριότητα της αρκτικής και της ανταρκτικής.

Ε εσύ δεν παίζεσαι. Πρέπει να σνιφάρεις πολύ καυσαέριο.. :P

Δημοσ.
΅washcloud λες παπαριες.

Ο δήμαρχος είχε και εχει απολέσει το δικαίωμα να πράξει αυτό που μπορεί να πράξει ο καθε άνθρωπος πανω στον πλανήτη.να βαλει μια σημαία ή οτι σκατα αυτος θελει πανω στο εδαφος της χωρας του.

Λες να βρουν κλπ..τι να βρουν ρε φιλε δηλαδη; Τα δωδεκανησα ηταν Ιταλικα,χανοντας οι Ιταλοι μας τα παραχωρησαν,αυτοι λενε πως επρεπε να ερωτηθούν,μηπως να τους ρωτάμε και καθε φορα που θα πηγαίνουμε τουαλετα;

Η τουρκια απο το 55 και μετα ειναι στην επιθεση,η Ελλαδα απο το 22 και μετα δεν κανει τιποτε ή μηπως εχεις αλλη αποψη να τη συζητήσουμε.

Μιλας για 12ΝΜ,ειναι πρς το συμφέρον η σύμβαση κλπ...Ολος ο πλανήτης την εχει υπογράψει και εχει οριοθετήσει τα ΧΥ του κατ'αυτο τον τροπο,η τουρκια δεν εχει νησια στο αιγαιο τι να κανουμε δηλαδη; Ειναι κλειστή θαλασσα..Στην Μαυρη θάλασσα αληθεια γιατι εχουν επεκτείνει τα ΧΥ σε 12ΝΜ; Βρε την καλη την Τουρκια και την κακη Ελλαδα,που δεν καθεται να κουβεντιάσει αν τα νησια ειναι προέκταση του πυθμένα ή ειναι κολόνες ή επιπλέουν αναλόγως πως βολεύεται η Τουρκια..

Δεν ειναι επεκτατικοί Γυπες; Οχι,να σου υπενθυμίσω,αλεξανδρεττα,κυπρος,βορειο ιρακ,Ελλαδα.

Δεν το πιστεύεις οτι κόπτονται για την Θράκη ε; Τι να σου πω ρε φίλε,εγω οσους θράκες γνωρισα ολοι ενα πραμα μου λεγανε,το προξενείο γαμει και δερνει,εθνικος υμνος δυτικης θρακης,μητερα πατριδα τουρκια κλπ κλπ κλπ...

Η κακομοίρα η ηγεσια της δεν ήξερε τι της γινόταν στα ιμια...Αχ τι κρίμα...Για ψαξε λιγο το.. "επαγγελματικό" υπόβαθρο της Τσιλερ.

Για να δουμε τι λενε τα κεφάλια της Ξάνθης.

http://www.youtube.com/watch?v=m2sQpLea9EU

Οι συμπατριώτες μας αλλόθρησκοι δεν θέλουν να μας αποκαλούν Ελληνες παρά μόνο ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ γιατί άραγε? δίνουν εντολές ούτε ένα ψήφο σε ΓΚΙΑΟΥΡΗ, και ότι ο φίλος του Τούρκου είναι μονάχα ο Τούρκος,

Φιλικά από έναν ΓΚΙΑΟΥΡΗ.:-)

Δημοσ.
Οι συμπατριώτες μας αλλόθρησκοι δεν θέλουν να μας αποκαλούν Ελληνες παρά μόνο ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ γιατί άραγε? δίνουν εντολές ούτε ένα ψήφο σε ΓΚΙΑΟΥΡΗ, και ότι ο φίλος του Τούρκου είναι μονάχα ο Τούρκος,

Φιλικά από έναν ΓΚΙΑΟΥΡΗ.:-)

Μεγάλο fail η όποια υποστήριξη σε τέτοιους τύπους.(δεν το λέω για σένα)

Πράκτορες από το τουρκικό βαθύ κράτος, ακραίοι τούρκοι σωβινιστές που έχουν λόγο ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Μια χαρά.

Δημοσ.

(αυτή η ελιά σου, όλο μ' αποσυντονίζει :Ρ)

...τούρκικα είδη προκός "Ο Γουός" ε; :-D

δικηγόρος του είσαι ; :mrgreen:

....γνωστός και ως memberoπνίχτης :P

καλώς...θα με ικανοποιούσε μια απάντηση για το 173 αν θέλεις.

....κάτι θα γίνει.

Μεγάλο fail η όποια υποστήριξη σε τέτοιους τύπους.(δεν το λέω για σένα)

Πράκτορες από το τουρκικό βαθύ κράτος, ακραίοι τούρκοι σωβινιστές που έχουν λόγο ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Μια χαρά.

...αν δεν έγραφες και το τελευταίο, τέλεια θα ήταν.

...Teaser, να έχουν, γιατί να μην έχουν;

Ανάλογη φάση "με τον δήμαρχο" (που έκανε δηλαδή τ' ανάποδο απ' ό,τι έπρεπε) : παρ' το ως ευκαιρία να τους ρουμπώσεις, να τους ξεφτιλίσεις, να τους βάλεις στη θέση τους, να τους βγάλεις φόρα παρτίδα σ' όλη την οικουμένη. Γιατί να το πάρεις ως "κακό"; Σ' εμποδίζει μήπως κάποιος να τους κάνεις ρόμπα; Είσαι φιμωμένος; Όχι. Την χειρότερη εξυπηρέτηση κάνουν στ' αφεντικά τους, αρκεί να το καταλάβεις, να μη λειτουργήσεις με το κάτω κεφάλι, και να τους το γυρίσεις μπούμερανγκ.

Δημοσ.

Έγώ πάντως δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοί είναι "ανεξάρτητοι" από το τουρκικό κράτος. Όχι απλά δεν το πιστεύω αλλά δεν το χωράει η λογική μου.

Έχουν στήριξη, οικονομική και όχι μόνο.

Όταν όμως wash λες οι μουσουλμάνοι εκεί είναι μια χαρά ατμόσφαιρα, δεν θέλουν να ενωθούν κτλ(δεν το αμφισβητώ ε) πρέπει να λαμβάνεις υπόψη και τι κάνουν οι άλλοι, το κράτος ο ψευτομουφτής και όλο το σύστημα δηλαδή για να τους φανατίζει.

Εμένα αυτό το βίντεο μου προκαλεί αηδία το λιγότερο. Και όχι φίλε μου washcloud δεν μπορώ να το δω ως μεμονωμένο και ότι αυτοί είναι οι γραφικοί της υπόθεσης.

Έχουν ρόλο και τον εξυπηρετούν άψογα.

Δημοσ.
Έγώ πάντως δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοί είναι "ανεξάρτητοι" από το τουρκικό κράτος. Όχι απλά δεν το πιστεύω αλλά δεν το χωράει η λογική μου.

Έχουν στήριξη, οικονομική και όχι μόνο.

Όταν όμως wash λες οι μουσουλμάνοι εκεί είναι μια χαρά ατμόσφαιρα, δεν θέλουν να ενωθούν κτλ(δεν το αμφισβητώ ε) πρέπει να λαμβάνεις υπόψη και τι κάνουν οι άλλοι, το κράτος ο ψευτομουφτής και όλο το σύστημα δηλαδή για να τους φανατίζει.

Εμένα αυτό το βίντεο μου προκαλεί αηδία το λιγότερο. Και όχι φίλε μου washcloud δεν μπορώ να το δω ως μεμονωμένο και ότι αυτοί είναι οι γραφικοί της υπόθεσης.

Και όμως μόνο ως μεμονωμένο πρέπει να αντιμετωπίζετε το παραπάνω βίντεο-ντοκουμέντο. Είμαι από Ξάνθη άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω.

Άμα βγάζαμε συμπεράσματα για ολόκληρους λαούς από τα άκρα αυτών τότε ζήτω που καήκαμε.. Το ότι υπάρχουν Έλληνες νεοναζί δεν σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες είναι νεοναζί, ή ότι τους χρηματοδοτεί το κράτος. Απλά έτσι θέλεις να πιστεύεις.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να ξεφύγεις από αυτή την παγίδα. Αρκεί να θέλεις βέβαια...

Δημοσ.
Και όμως μόνο ως μεμονωμένο πρέπει να αντιμετωπίζετε το παραπάνω βίντεο-ντοκουμέντο. Είμαι από Ξάνθη άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω.

Άμα βγάζαμε συμπεράσματα για ολόκληρους λαούς από τα άκρα αυτών τότε ζήτω που καήκαμε.. Το ότι υπάρχουν Έλληνες νεοναζί δεν σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες είναι νεοναζί, ή ότι τους χρηματοδοτεί το κράτος. Απλά έτσι θέλεις να πιστεύεις.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να ξεφύγεις από αυτή την παγίδα. Αρκεί να θέλεις βέβαια...

Αφού εισαι απο ξανθη και ξέρεις τα πράγματα καλύτερα,τι έγινε σε συνδιάσκεψη της ΕΕ με τους Πομακους και τους Τούρκους;

Δημοσ.

Teaser, πού είδες να γράφω ότι είναι ανεξάρτητοι από αυτό.

...Μάλλον δεν είδες όμως, το υποθέτεις ότι το ΠΙΣΤΕΥΩ, με βάση κάτι που χτες έγραψα περί Τουρκικού κράτους, σωστά;

Για να μην υποθέτεις λοιπόν :

α) ...Τα κράτη δεν είναι είναι ένα σύνολο ατόμων μετρημένων στα δάχτυλα. Οι μηχανισμοί που ενυπάρχουν σε αυτά, είναι τόσο επίσης αναρίθμητοι, όσο και δαιδαλώδεις (παράδειγμα αυτό που τόνισα χτες, πως μετά από τόσα πολλά χρόνια, βγήκε πρόσφατα στη φόρα πως μηχανισμοί του τουρκικού κράτους, είχαν εμμέσως προσπαθήσει να οδηγήσουν την τότε κυβέρνηση τους -πράγμα για το οποίο αυτή εμφανώς δεν προσπαθούσε- σε κλιμάκωση της έντασης με μας).

β) Δεν τυχαίνει να έχω ιδέα τί ακριβώς ρόλο βαράνε, μόνο εκ της παρουσίας τους κρίνω.

γ) ΕΙΚΑΖΩ πως οι εν λόγω κάθε άλλο παρά απλοί αγνοί βλάκες είναι, και εξυπηρετούν έναν πεπαλαιωμένο (διότι είναι διάτρητος, ΕΙΔΙΚΑ για την εποχή που ζούμε) μηχανισμό το οποίον μπορείς άνετα να βγάλεις στον τάκο. ΑΝ πάνω απ' όλα ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

δ) Σε καμμία περίπτωση (αν και δε νομίζω ότι μετά από τα αποπάνω η διευκρίνηση ΕΙΝΑΙ απαραίτητη...) ούτε ψευδαίσθηση πως είναι άγιο το κράτος της γείτονας - ούτε και προσπαθώ να το αγιοποιήσω (αν έχεις μείνει με τέτοια εντύπωση με όσα διάβασες από εμένα, τότε τζάμπα πήγανε). Για την ακρίβεια, το θεωρώ όχι και τον "καλύτερο" γείτονα που θα μπορούσαμε αν έχουμε, λόγω των συνθηκών κοτζάμ μισής χιλιετηρίδας τώρα.

Έχει όμως πολύ διαφορά το να είναι κανείς υποψιασμένος και ψύχραιμος, από το να είναι ανενημέρωτος και φοβισμένος και συνεπώς να καταλήγει σε λάθος κινήσεις, και φυσικά από το να είναι απλώς βλαμμένος.

Επίσης καλά κάνεις και δεν αμφισβητείς τις προθέσεις του 98% (άντε 95, άντε 99) των τουρκογενών της Θράκης που ανέφερα.

Όχι γιατί είμαι κουλτουριάρης ψευτοπροοδευτικός κομπλεξικός ονειροπόλος, ούτε ΚΑΝ γιατί "απλά οι τούρκοι αγαπάνε Έλληνες" - αλλά αν θες, έτσι ρεαλιστικά, ξέρουν πολύ καλά τί γίνεται στην Τουρκία, ξέρουν επίσης ότι παρ' όλη τη συγγένειά τους δεν είναι και δεν θα γίνουν "ποτέ" πιο ένα πράμμα απ' ό,τι είναι με μας τους Έλληνες (δεν το είπα για χαβαλέ, ότι οι Τούρκοι της δυτικής Τουρκίας, σχεδόν χωριό δεν κάνουνε με τους της Ανατολίας, οπότε τί να λέμε για τους εδώ), και δόξα τω θεώ έχουν αρκετά σώας τας φρένας (σαν πληθυσμός στο σύνολό του σχεδόν) για να καταννοούν ότι μία σύρραξη (γιατί αλλιώς τέτοια προσάρτηση δε γίνεται) θα σημαίνει καταστροφή, χαμένες ζωές, χαμένες περιουσίες, κι όλα τα σχετικά "καλά" (σύνεση περεπιπτόντως, που ΔΕΝ διακρίνω να την κατέχουμε στον ίδιο βαθμό με αυτούς).

Μάλιστα, συγκρινόμενοι με αυτούς (τους τουρκογενείς της Θράκης), πολύ πιο οπορτουνιστές είμαστε, πολύ πιο τεμπέληδες, πολύ πιο καλοπερασάκηδες, πολύ πιο ψώνια (...για την ακρίβεια, αυτοί δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ....), πολύ πιο τομάρια, πολύ πιο μοχθηροί, πολύ πιο κακεντρεχείς, πολύ πιο κοπρόσκυλα, πολύ πιο μαλάκες ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! Όχι επειδή έτσι μ' αρέσει να το βλέπω, ή έτσι μ' αρέσει να σπιλώνω τη δική μου ράτσα,,,,,,,αλλά επειδή είναι ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ, σε διαβεβαιώ, παρατηρήσεις και βιώματα μιας ζωής 40 σχεδόν χρόνων.

Τώρα οποιανού δεν του αρέσει να τ' ακούει, είναι που εμπίπτει στην τελευταία απ' τις προηγούμενες κατηγορίες, και δεν θέλει να διορθώσει καν τα δικά του προσωπικά στραβά.

(...ρε συ, τώρα που τα λέω, σκέφτομαι πως δεν μπορώ να σκεφτώ ΕΝΑΝ από όσους τουρκογενείς γνωστούς έχω, να είναι ειρωνιάρης..........Το διαννοείσαι; Και δε μιλάω μόνο για "λαϊκούς", αλλά και για σπουδαγμένους. Μη σου πω ότι οι σπουδαγμένοι τους είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλλιεργημένοι. Ενώ αν καθήσω να σκεφτώ φίλους και γνωστούς ελληνοχριστιανούς, και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ακόμα, είναι σε γενικές γραμμές πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο...)

Αν υπάρχει κάτι αρνητικό αυτών, άξιο τονισμού, είναι μια κουτοπονηριά που μπορεί να νιώσεις από μερικούς (ενώ εμείς δεν είμαστε τόσο κουτοπόνηροι, εμείς πάμε κατευθείαν στο άκρο : τομάρια) - και μ' αυτό δεν εννοώ να κοιτάξουν να σ' εκμεταλλευτούν, αλλά περισσότερο αμυντικής φύσης.

Ναι, μια χαρά είμαστε εδώ, δόξα τω θεώ ούτε κατά διάννοια δεν τίθεται θέμα εντάσεων, προβλημάτων κτλ.

Περί Μουφτή : ...γιατί "ψευτό"; ( Ποιόν/τί εννοείς; ) Ότι παίζει και αυτός ενίοτε τα παιχνίδια του, τα παίζει.

Κι όσο για το ποιούς λαμβάνω υπ' όψιν, εγώ τα έχω ολ' αυτά στα πόδια μου, Teaser. Είναι μέρος της καθημέρινότητάς μου. Το κακό είναι όταν κάποιοι μακρύτερα από εδώ, ενημερώνονται από τα χαριτωμένα μας ΜΜΕ, η αφρόκρεμα των οποίων παρουσιάζει τα πράγματα τρομοκρατικά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Εσύ και ο κάθε μακρυά από εδώ, τα λαμβάνετε ως ενημερωτικά, ως αφυπνιστικά, ως χτυπήματα σε καμπανάκι. Και ακόμη δυστυχέστερα το αποτέλεσμα είναι να σας μένει η κινδυνολογία, και η αίσθηση ότι η άποψη που διαμορφώνετε είναι για το καλό της πατρίδας μας. Αμ δε όμως, γιατί σε -αδικαιολόγητη- πόλωση οδηγεί......

Κάνε την υπέρβαση τώρα με το διαδίκτυο, και ψάξου, όχι σήμερα, ούτε για να μου "δείξεις" κάτι, αλλά για ν' αποκτήσεις συναίσθηση πιο κοντά στην πραγματικής κατάστασης (και να την συγκρίνεις με τις κορώνες των κλασσικών ΜΜΕ όποτε αναφέρονται στα της Θράκης, για να καταλάβεις και τί ρόλο γενικώς βαράνε αυτοί) με τον καιρό, αντί να θρέφουν τους φόβους σου οι παραπάνω. Και δεν εννοώ "μπες στο Ιndymedia", ε. Παντού μπαίνε.

...Θυμήθηκα τώρα φίλους φοιτητές -κυρίως από Αθήνα- αλλά και συστρατιώτες, που μου λέγανε "όταν ήταν να πάω Ξάνθη (ή Κομοτηνή) πρώτη φορά, έλεγα τί θα γίνει τώρα με αυτούς τους μουσουλμάνους εκεί πάνω.....". Φοβόντουσαν ρε πούστη μου, αρκετοί απ' όσους γνώρισα τόσα χρόνια, φοβόντουσαν όταν πρωτορχόντουσαν........Κι εγώ όταν μου τα πρωτόπανε, είχα μείνει κάγκελο. "-Γιατί ρε παιδιά, τί νομίζατε ότι παίζει εδώ;" "-Ε μουσουλμάνοι, Τούρκοι.........τόσα δεν έχουμε ακούσει γι' αυτούς, απ' το σχολείο ακόμα;" (...ενώ πχ στην πράξη η δε εγκληματικότητα από πλευράς μουσουλμάνων, σε γενικές γραμμές περιορίζεται στις κλοπές, από Τσιγγάνους κι όχι τουρκογενείς, οι οποίοι καν δεν είναι η μαφία των Τσιγγάνων της Αττικής : στη χειρότερη, κανένα τσίμπημα πορτοφολιού στο παζάρι, κι αυτό από "χαμίνια", και οκ όπως σ' όλη τη χώρα, ταράζουν τα παπάκια. Ούτε σπίτια γδύνονται, ούτε ληστείες παίζουν. Κι όσο δε αφορά "grand theft" ληστείες, 2-3 όλες κι όλες στην...ιστορία ξέρω πως είχαμε, σε τράπεζες (όχι απαραίτητα κακό :Ρ), η πρώτη προ 20ετίας περίπου, κι αυτή από...Αθηναίους :), κι άλλη που θυμάμαι, πέρσι, κι είχα ακούσει ότι ήταν Ρωσοπόντιοι....)

Τί να πεις.

Στο τέλος, στις στενές τους φιλίες, πιο πολύ μουσουλμάνους έβλεπες, τα μουσουλμανικά μαγαζιά και ταβέρνες (όσα υπάρχουν) τα τιμούσαν αρκετά, και πάει λέγοντας...

Άμα είχε και αξιόλογη ανάπτυξη εδώ πάνω, παράδεισος θα ήταν.

πρέπει να λαμβάνεις υπόψη και τι κάνουν οι άλλοι, το κράτος ο ψευτομουφτής και όλο το σύστημα δηλαδή για να τους φανατίζει

...έλα (Σεπτέμβρη, στις Γιορτές Παλιά Πόλης, τότε και Καρναβάλι λέει) κατά 'δω, κι άμα βρεις "φανατισμένους", και στα χωριά ακόμη (με εξαίρεση ίσως τον "περίφημο" Εχίνο, 20Κm πάνω στα βουνά), τρύπα μου τη μύτη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ φτιάχνεις ιστορίες (για τον εαυτό σου εννοώ), με υλικό που στο ξαναλέω χρειάζεται να ψάξεις ΠΟΛΥ για να το βρεις, και καμβά τον φόβο. Και λέω δυστυχώς, όχι γιατί αγωνιώ για την ψυχή σου, αλλά γιατί φοβισμένοι συνέλληνες, μόνο καλό στην χώρα δεν κάνουν, και κατ' επέκταση και στο δικό μου το τομάρι......

Και όχι φίλε μου washcloud δεν μπορώ να το δω ως μεμονωμένο και ότι αυτοί είναι οι γραφικοί της υπόθεσης.

...φοβάσαι, και λανθασμένα νομίζεις, πως αυτό που σου λέω είναι πως ψιχαλίζει, ενώ βρέχει, και ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ψάξε και βρες κάπου που να έγραψα/άφησα να εννοηθεί ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.

...Τη σημασία που του αναλογεί να δίνεις, λέω.

Κι αφού ΔΕΝ θυμάσαι, σου υπενθυμίζω πως αυτό που προτείνω είναι να τους αποδομεί κανείς, κι όχι να κάνει πως δεν υπάρχουν (για την ακρίβεια, είπα στο περίπου πως ευκαιρία στο πιάτο ΥΠΕΡ μας είναι, τέτοιες φάσεις......)

Ω ναι (οι όσοι, έτσι; ).

...Έρχεται δηλαδή κάποιος (που τον ξέρεις κι όλας ποιός είναι και τί ρόλο βαράει) κάτω από το σπίτι σου και γκαρίζει ότι πχ κλέβεις τ' αφεντικό σου - ενώ η πραγματικότητα είναι πως κάθε άλλο παρά αυτό κάνεις.

Tί κάνεις εσύ ρε Teaser;

Aναστατώνεσαι απλώς;

Βγαίνεις στο μπαλκόνι και φωνάζεις "όλο σου το σόι ίδιοι είστε" και "μαζεύτε τον γειτόνοι, κι αυτόν και το σόι του, να ησυχάσουμε με δαύτους";

Βγαίνεις στο μπαλκόνι και ξεδιπλώνεις μια γαλανόλευκη;

Κατεβαίνεις κάτω και πλακώνεσαι μαζί του - και είτε βγάζεις εσύ έναν σουγιά και τον καρφώνεις και σε χώνουν μέσα, είτε βγάζει αυτός έναν σουγιά και σε καρφώνει και σε χώνουν στο χώμα, είτε το διαλάτε μετά από πολύ εκατέρωθεν ξύλο και σπασμένα κόκκαλα, είτε έρχονται οι μπάτσοι και σας μαζεύουν και τους δυο, και μετά ψάχνεις να βρεις άκρες με μηνύσεις και μάρτυρες, και μηνύει κι αυτός,

Ή

ανοίγεις τον εκτυπωτή, ξεπετάς καμμιά χιλιάδα Α4 με τα βιβλία σου (της επιχείρησης) και τον λούζεις με αυτά απ' το μπαλκόνι, για να 'χουν να διαβάζουν οι γείτονες, και παίρνεις καπάκι και τ' αφεντικό τηλέφωνο, και το βάζεις και σ' ανοιχτή ακρόαση, και κοτσάρεις κι ένα μεγάφωνο να τ' ακούσουν όλοι, και τον βάζεις να δηλώσει ότι είσαι ακέραιος;

Μμ;

Δημοσ.

Washcloud δύο διορθώσεις μόνο:

1. Στην Ξάνθη υπάρχουν δύο (2) μουφτήδες. Ο επίσημος που αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος και ο "ψευτομουφτής" που αυτοονομάστηκε.

2. Στον Εχίνο είναι φανατισμένοι με την Θρησκεία τους και αυτό δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το πόσο Έλληνες νιώθουν.

υ.γ. Η συνάντηση των πομάκων με την ΕΕ είχε το ίδιο αποτέλεσμα που είχε η συνάντηση της Τζούλιας με την ΕΕ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...