PaNtErAz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Φίλε μου washcloud το χειρότερο είναι να ελπίζεις ότι με το να γράφεις κάτι λογικό για σένα θα πείσεις κάποιους κολλημένους ότι αυτό είναι το σωστό. Κάθε φορά που γράφεις σελίδες ολόκληρες, αυτοί θα πιάνονται από μία πρόταση, θα της αλλάζουν το νόημα και θα απαντάνε μόνο σε αυτή. Άσε που θα νομίζουν ότι έπιασαν και λαβράκι και θα χαίρονται για την ορθότητα των επιχειρημάτων τους. υ.γ. Δες τι υποστηρίζει ένας εκ των "Ελλήνων": Το δικαιωμα σας του να μη μας παιρνετε στα σοβαρα, δε σημαινει και την υποχρεωση μας να μη σας θεωρουμε σκουπιδια! Όταν λοιπόν σε θεωρεί εκ των πραγμάτων σκουπίδι, εσύ πως να κάνεις συζήτηση μαζί του;
gtroza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι ένα. PEACE με λιπαντικό ή σκέτη ? .
tzizzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 το θέμα είναι τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ που τσεπώνουν τούρκοι και Ελληνες προοδευτικοί απο τα λεφτά που τσεπώνουν για να μπάσουν στην Ελλάδα λαθραίους.
PaNtErAz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 με λιπαντικό ή σκέτη ? . Βλέπω πρόλαβες στο λεπτό που έμεινε αναρτημένο πριν το σβήσω και το σχολίασες .
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλή ανάστασηhttp://www.telegramm.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%9F-%CE%9C%CE%B5%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%84-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C,%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82 . ...χμ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επισημαίνεις σε 'ΜΕΝΑ το ανωτέρω λινκ. Όπως και να 'χει πάντως, καλό είναι να το διαβάσουν κάποιοι, μπας και ξεστραβωθούν, αναφορικά με το πόσο φάλτσες κινήσεις έχει κάνει το ελληνικό κράτος κατά καιρούς, βγάζοντας τα ίδια του (μας) τα μάτια. ...φίλη "Αθλητική Καρδιά" : Αφού δεν το κατάλαβες, να τονίσω πως δεν υποστήριξα ότι του εν λόγω ΒΛΑΚΑ του κάρφωσε μια μέρα, και πήγε και κάρφωσε την ελληνική σημαία στη μεγάλη Ίμια. Τα ξέρω όσο καλά δεν φαντάζεσαι τα όσα προηγήθησαν, μιας και εξ' αιτίας τους τράβηξα ζόρι εκείνες τις μέρες, όντας υπηρετώντας θητεία στον Έβρο. Αν λοιπόν το ψάξεις περισσότερο, θα διαπιστώσεις πως οι απέναντι δεν προέβησαν σε καμμία απολύτως προκλητική κίνηση ΠΡΩΤΟΙ. Μέχρι να ξεσηκωθεί ο φλαμπουριάρης ΒΛΑΚΑΣ (και να ενεργήσει αυτοβούλως παρακαλώ, χωρίς ΚΑΝ καμμιά εντολή από "ανωτέρους") και να κάνει την μαγκιά του, συνδρομή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, δεν υπήρχε ζήτημα κινητοποιήσεων, και το οτιδήποτε κινούνταν σε διπλωματικό επίπεδο. ΚΑΝΕΝΑΣ Τούρκος, παρά τη δική τους "πεποίθηση" πως στη συγκεκριμένη νησίδα δεν είχε δικαιοδοσία το ελληνικό κράτος, δεν πήγε να υψώσει ΠΡΩΤΟΣ σημαίες. Βρέθηκε ο κυρ-δήμαρχος, να μας δείξει τα αρχίδια του, τα οποία έχουν γαλανόλευκο χρώμα (όπως ας πούμε βγήκαν τα άλλα τα ΖΩΑ στην παρέλαση τις προάλλες), λες και αυτό είναι που χρειαζόμαστε ως έθνος, λες και αυτό είναι που θα μας σώσει, λες και αυτή είναι η εγγύηση ότι δε θα χάσουμε ούτε έναν κόκκο γης - ή λες και είμαστε ήδη σε πόλεμο, και πάει να πέσει ηρωικά.... Τη στιγμή και σε μέρος που οι εντάσεις είναι δεδομένες και χρονολογούνται από αμνημονεύτων χρόνων, τη στιγμή που ήδη είχε αρχίσει να ανακινείται θέμα και ένταση ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ επιπέδου. Σε τέτοια στιγμή "χώθηκε" ο κυρ-δήμαρχος, προσπερνώντας σώματα ασφαλείας, υπουργεία, πρωθυπουργεία, μια χώρα ολόκληρη. Αν εσύ μπορείς να διακρίνεις μετά από αυτό πως την ΕΝΤΑΣΗ την ξεκίνησε ο προσαράξας Τούρκος πλοίαρχος που αρνήθηκε βοήθεια, δηλώνοντας ότι κατά τα κιτάπια του βρισκόταν σε Τουρκική επικράτεια, αναρωτιέμαι αν όταν βρεθείς απέναντι σε Τούρκους, σε σύνορα, θα κουνάς επιδεικτικά ελληνικές σημαίες (κι αν δεν καταλαβαίνεις τι προκαλεί το ανέμισμα μιας σημαίας, γύρνα τα γεγονότα απ' την ανάποδη μεριά, θεώρησε το πλοίο ελληνικό, θεώρησε τον ΒΛΑΚΑ και τους δημοσιογράφους -καλά τομάρια κι αυτοί- Τούρκους, κτλ για να το καταλάβεις). Εγώ λέω ότι χρειαζόμαστε ψυχραιμότερους χειρισμούς των ευαίσθητων εθνικών μας θεμάτων, και όχι αυτόκλητους ΒΛΑΚΕΣ. Εσύ τί λες;
tzizzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 σε ελληνικό έδαφος θα βάζουμε όσες ελληνικές σημαίες θέλουμε. όταν με το έτσι θέλω σκανε φουσκωτα με τουρκους κομμαντο και δημοσιογράφους(!) και κατεβάζουν σημαίες τότεκάτι συμβαίνει. απλα η Ελλάδα αυτη τη στιγμη "διοικειται" απο ανίκανους και μαριονέτες που κάνουν την μια ανυπόστατη επαναχώρηση μετά την άλλη. χρειαζόμαστε ικανή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία με @@. εχετε δεί πολλα ελληνικά πολεμικά πλοία να φέρνουν βόλτα στα στενά της Κωνσταντινούπολης?
gtroza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 washcloud δεν ήταν για σένα εσύ σίγουρα τα ξέρεις καλή ανάσταση .
Cuore_Sportivo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ...φίλη "Αθλητική Καρδιά" : Να ξεκινήσουμε από το ότι είμαι φίλος, και όχι φίλη... Πάμε τώρα στο ψητό. Επειδή κατάλαβα αυτά που έγραψες, έγραψα κι εγώ με τη σειρά μου αυτά τα δύο posts. Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πράγματα τα βλέπουμε από διαφορετική "σκοπιά". Θεωρώ αδιανόητο, να μου λες ότι η πρώτη προκλητική ενέργεια προήλθε από τη μεριά μας. Δέχομαι ότι η άρνηση του πλοιάρχου να ρυμουλκηθεί το καράβι του καθώς βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα, είναι η άποψη ενός ατόμου που δεν θα έπρεπε να απασχολήσει το ελληνικό κράτος. Όταν όμως βγαίνει το ίδιο το τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. (δηλαδή το επίσημο τουρκικό κράτος) και αμφισβητεί την κυριαρχία σου, τότε αν αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως πρόκληση, τί είναι; Πρώτα βγήκε η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου, και μετά υψώθηκε η ελληνική σημαία. Ποιος είναι ουσιαστικά αυτός που προκάλεσε πρώτος (και άρα αυτός που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κρίση που ακολούθησε); Επίσης συμφωνώ στο ότι η κίνηση του δημάρχου ήταν εν θερμώ (και άρα εν μέρει λανθασμένη), και πως ειδικά σε περιόδους κρίσης, οι όποιες αποφάσεις δεν θα πρέπει να λαμβάνονται κατόπιν ώριμης σκέψεις, καθώς τα αποτελέσματα σε διαφορετική περίπτωση θα είναι καταστροφικά. Τέλος, το ότι θα κυματίζω σημαίες απέναντι από τους Τούρκους δεν το σχολιάζω καν. Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις τί πιστεύω ούτε την ιδεολογία μου, αρά καλά θα κάνεις να μη με χαρακτηρίζεις εμμέσως.
Ενδοσυμπαθής Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 σε ελληνικό έδαφος θα βάζουμε όσες ελληνικές σημαίες θέλουμε. όταν με το έτσι θέλω σκανε φουσκωτα με τουρκους κομμαντο και δημοσιογράφους(!) και κατεβάζουν σημαίες τότεκάτι συμβαίνει. απλα η Ελλάδα αυτη τη στιγμη "διοικειται" απο ανίκανους και μαριονέτες που κάνουν την μια ανυπόστατη επαναχώρηση μετά την άλλη. χρειαζόμαστε ικανή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία με @@. εχετε δεί πολλα ελληνικά πολεμικά πλοία να φέρνουν βόλτα στα στενά της Κωνσταντινούπολης? Σκέφτηκες ότι υπάρχει ένα γαμημένο ΝΑΤΟ με τα αφεντικά του;
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Έλεγα να γράψω απλά πως το "φίλη", απευθύνεται στη μετάφραση στα Ελληνικά του νικ σου, κι όχι στο φύλο σου και πως τα παρακάτω δεν σκόπευα να τα σχολιάσω. Λέω όμως τελικά να σταθώ έστω στο εξής : σαφώς και δεν σε ξέρω - και ούτε υποστήριξα το αντίθετο. Ό,τι εσύ εξέλαβες ως χαρακτηρισμό, μια υποθετική ερώτηση ήταν, με βάση όσα ΕΓΡΑΨΕΣ - πράγμα το οποίο είναι και το μόνο που ξέρω για 'σενα. gtroza, και 'συ να έχεις καλή Ανάσταση (εγώ σίγουρα θα έχω, μετά από 3 απανωτές ευχές ) http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 washcloudδεν είμαστε όλοι από Αθήνα καλή ανάσταση . γιατί ο washcloud είναι?
Teaser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Έλεγα να γράψω απλά πως το "φίλη", απευθύνεται στη μετάφραση στα Ελληνικά του νικ σου, κι όχι στο φύλο σου και πως τα παρακάτω δεν σκόπευα να τα σχολιάσω.Λέω όμως τελικά να σταθώ έστω στο εξής : σαφώς και δεν σε ξέρω - και ούτε υποστήριξα το αντίθετο. Ό,τι εσύ εξέλαβες ως χαρακτηρισμό, μια υποθετική ερώτηση ήταν, με βάση όσα ΕΓΡΑΨΕΣ - πράγμα το οποίο είναι και το μόνο που ξέρω για 'σενα. gtroza, και 'συ να έχεις καλή Ανάσταση (εγώ σίγουρα θα έχω, μετά από 3 απανωτές ευχές ) http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Γεια σου washcloud και καλώς επανήλθες! Νομίζω ότι με το αποπάνω δεν έδωσες απάντηση σε αυτό: Πάμε τώρα στο ψητό. Επειδή κατάλαβα αυτά που έγραψες, έγραψα κι εγώ με τη σειρά μου αυτά τα δύο posts. Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πράγματα τα βλέπουμε από διαφορετική "σκοπιά". Θεωρώ αδιανόητο, να μου λες ότι η πρώτη προκλητική ενέργεια προήλθε από τη μεριά μας. Δέχομαι ότι η άρνηση του πλοιάρχου να ρυμουλκηθεί το καράβι του καθώς βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα, είναι η άποψη ενός ατόμου που δεν θα έπρεπε να απασχολήσει το ελληνικό κράτος. Όταν όμως βγαίνει το ίδιο το τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. (δηλαδή το επίσημο τουρκικό κράτος) και αμφισβητεί την κυριαρχία σου, τότε αν αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως πρόκληση, τί είναι; Πρώτα βγήκε η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου, και μετά υψώθηκε η ελληνική σημαία. Ποιος είναι ουσιαστικά αυτός που προκάλεσε πρώτος (και άρα αυτός που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κρίση που ακολούθησε); Επίσης συμφωνώ στο ότι η κίνηση του δημάρχου ήταν εν θερμώ (και άρα εν μέρει λανθασμένη), και πως ειδικά σε περιόδους κρίσης, οι όποιες αποφάσεις δεν θα πρέπει να λαμβάνονται κατόπιν ώριμης σκέψεις, καθώς τα αποτελέσματα σε διαφορετική περίπτωση θα είναι καταστροφικά. Τέλος, το ότι θα κυματίζω σημαίες απέναντι από τους Τούρκους δεν το σχολιάζω καν. Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις τί πιστεύω ούτε την ιδεολογία μου, αρά καλά θα κάνεις να μη με χαρακτηρίζεις εμμέσως. Δηλαδή την πρώτη προσπάθεια δημιουργία κρίσης την έκανε το Τουρκικό κράτος μέσω της αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας επί εδάφους. Τι νομίζεις, δεν είναι λογικό αμέσως μετά να ακολουθήσουν και απερίσκεπτες ενέργειες από βλάκες? Το θέμα είναι να μην σκεφτείς καν να ασχοληθείς με τέτοια ζητήματα και οι γείτονες όπως βλέπεις το σκέφτονται πάντα. Αν έλεγα ότι το χωράφι σου ανοίκει σε μένα δεν θα έβαζες περίφραξη? Σημασία έχει το ποιος ανοίγει ένα θέμα και στην προκειμένη περίπτωση άνοιξε από τους Τούρκους και δείχνει ότι ήθελαν να το ανοίξουν. Είναι άλλο πράγμα να αντιδράς σε κάτι και άλλο να ξεκινάς την κρίση. Άσε που ο βλάκας όπως είπες δήμαρχος δεν είναι το επίσημο ελληνικό κράτος αλλά η στάση του Υπ.Εξ Τουρκίας να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ΠΡΩΤΟ ήταν αν μη τι άλλο επίσημη.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τήζερ, περαστικός είμαι, αλλά για να μη λες : Η αμφισβήτηση (χωρίς διαβήματα, χωρίς ξεσηκωμούς, χωρίς γενικά τζερτζελέ) απλά με ισχυρισμούς, μη σου πω ότι αποτελεί και δικαίωμα (των Τούρκων, των Ελλήνων, των Αρειανών, των Παοκτσήδων, των Clingon κλπ) χωρίς να είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Γι' αυτό υπάρχουν τα διεθνή δικαστήρια και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι να στειλείς μια φρεγάτα στα ύδατα του άλλου ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ - πρόκληση είναι και να στήσεις/ανεμίζεις μια σημαία. Το ρημαδόπανο βλέπεις έχει την ίδια ισχύ με μια ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΟΥΣΑ φρεγάτα. Διότι ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ θερμοκέφαλους, ανεγκέφαλους κι απλούς φαλλούς. Από απλούς γραφειοκράτες ΜΕΧΡΙ και κυβερνήτες πλοίων, αερόπλανων κλπ. Άρα μια χαρά απάντησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.