Dropsreef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 παραποιώντας την φραση οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εγω θα πω οποιος δεν έχει μυαλό βλέπει εχθρούς παντού!
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τουρκικά Γκέτο στην Γερμανία μαλλον Sylvia88 δεν κυκλοφοράς και πολύ.. Φοβερό blog. Ειδικά οι σημαίες με τις βεργίνες και τους χριστούς προσδίδουν αίσθηση ΚΥΡΟΥΣ ρε παιδί μου. Κατά τα άλλα, τις παπαρίες για το Neukolln τις ακούω βερεσέ, ειδικά όταν όσοι Τούρκοι, Κούρδοι και Άραβες γνώρισα εκεί με αποκαλούσαν από αδερφό μέχρι μουσαφίρη (με τις ανάλογες "τιμές" που επιφέρει ο όρος). Τώρα αν οι μεν σφάζονται με τους δε, πρόβλημά τους, και εδώ οι άραβες σφάζονται με τους άρειους hells angels για το ποιος θα σπρώχνει τη ζαπρέ, αλλά. Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχουν και γκέτο και προσωπικά, γουστάρω 1000 φορές νόηκολντ από κούνταμ, το πρώτο βρωμάει, στο δεύτερο είναι τα σκατά όμως.
hashashin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 παραποιώντας την φραση οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εγω θα πω οποιος δεν έχει μυαλό βλέπει εχθρούς παντού! +100000000000000000000000000000000
Teaser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 +100000000000000000000000000000000 +[0,546*23/3,14]/2
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 έχει και κάτι μειονότητες στη Θράκη που θέλουν ένωση με τη μαμά Τουρκία... Aπό πού σκατά ενημερώνεσαι; Χωρίς παρεξήγηση δηλαδή, αλλά μόνο από βόθρο μπορεί να προέρχεται η συγκεκριμένη πληροφορία που έχεις. Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας : Όσο θέλουν οι εδώ Αλβανοί/Πακιστανοί/και λοιποί μετανάστες να ενωθούν με τη "μαμά χώρα" τους, όσο θέλουν οι στην Γερμανία Έλληνες να ενωθούν με τη "μαμά Ελλάδα" - άλλο τόσο κι ακόμη λιγότερο θέλουν και οι στην Ξάνθη/Κομοτηνή γηγενείς τουρκογενείς να ενωθούν "με τη μαμά Τουρκία". Ιστορικά ποτέ δε υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα μεταξύ των σχέσεων των εν λόγω τουρκογενών και των Ελλήνων. Ούτε καν ποτέ δημιούργησαν ουσιαστικό θέμα "αποσταθεροποίησης" των συνθηκών της περιοχής. Με λίγα λόγια, δεν είχαμε πορείες, δεν είχαμε ψηφίσματα, δεν είχαμε εξεγέρσεις, ταραχές και λοιπές αηδίες που υπήρξαν για παράδειγμα στην τέως Γιουγκοσλαβία. Οι ίδιοι σαν άνθρωποι (ο λαός, ο οποίος απαριθμάται σε περίπου 100.000-150.000 στο σύνολο των 2 παραπάνω νομών, μια και δε μιλάμε για Πομάκους ή Τσιγγάνους αλλά για τουρκογενείς) είναι σε γενικές γραμμές πράοι, "της δουλειάς". Προερχόμενος από οικογένειες της Ανατολικής Θράκης και του Πόντου, αλλά και βασιζόμενος σε ιστορικά ντοκουμέντα ΕΛΛΗΝΩΝ μεταναστών από τα ¨παράλια" της Τουρκίας, γνωρίζω πως οι σχέσεις μεταξύ Τούρκων-Ελλήνων στις εκεί περιοχές, ήταν ανέκαθεν σχέσεις ομαλότητας, φιλίας, συνεργασίας. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει να πει άσχημη κουβέντα για τον ΛΑΟ με τον οποίο συζούσε. Πολλοί δε έκτοτε (1922 ή και 1964) επέστρεψαν στα πατρογονικά τους, και περιγράφουν κατά ΒΑΣΗ περιπτώσεις κατά τις οποίες με δάκρυα στα μάτια οι εκεί πάλαι-ποτέ γείτονές τους, τους υποδέχτηκαν με δάκρυα στα μάτια, δηλώνοντας σε ΟΠΟΙΕΣ περιπτώσεις στάθηκε αυτό δυνατό, πως διατήρησαν "βιώσιμα" τα σπίτια που οι Έλληνες κάποτε εγκατέλειψαν κυνηγημένοι. Σ' αυτό να προσθέσουμε το πασίγνωστο (σε όσους ξέρουν να ακούν) "η Ευρωπαϊκή Τουρκία" (= κατά βάση περιοχή της ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ γι' αυτούς όπου ζούνε μισή χιλιετηρίδα τώρα, Κωνσταντινούπολης ΓΙΑ 'ΜΑΣ) "δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη". Για όσους επίσης ΔΕΝ γνωρίζουν, αλλά θα έπρεπε, υπάρχει σχεδόν σε...ανησυχητικό βαθμό, για τα εσωτερικά της χώρας, "διάσταση" (σε ιδεολογικο-πνευματικό επίπεδο) μεταξύ των εν λόγω Τούρκων πολιτών. Μ' άλλα λόγια, όταν μιλάνε για τα μεταξύ τους, οι του "Ευρωπαϊκού" κομματιού, σχεδόν δε θέλουν να βλέπουν τους εκ της Ανατολίας (Άγκυρα κατά βάση δηλαδή) προερχόμενους, και οι δε τελευταίοι σχεδόν εχθρεύονται τους πρώτους. Αναφορικά λοιπόν με όλα τα προηγούμενα, η διαπίστωση που ακολουθεί είναι η εξής : Όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ πως οι εν Ελλάδι κατοικούντες τουρκογενείς, γηγενείς από αιώνων τώρα, έχουν καν ΔΙΑΘΕΣΗ να σκεφτούν "ένωση με τη μαμά Τουρκία", είναι τουλάχιστον απληροφόρητος περί της σημερινής αλλά και της ιστορικής πραγματικότητας, όσον αφορά τις διαθέσεις των (οι άνθρωποι ΚΑΝ δεν μιλάνε ταυτόσημη διάλεκτο. Όσοι γνωστοί μου τουρκογενείς ταξιδεύουν, κάνουν δουλειές, ή ακόμα και σπουδάζουν εκεί, έχουν ένα σχετικό πρόβλημα συνεννόησης). Για την ακρίβεια, οι όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙ, νομίζουν, πώς οι τουρκογενείς της Θράκης έχουν την προαναφερθείσα διάθεση (να "μπλέξουν" δηλαδή με την...στρατοκρατορική Τουρκία), εμπίπτουν για 'μενα σε κάτι που είχε πριν καιρό γραφτεί από τρίτον στο παρόν φόρουμ : θα έπρεπε να επιτρέπεται η έκτρωση και αφού γεννηθεί κανείς. Περαιτέρω, εμπίπτουν σε όσους ηλίθιους υπάρχουν, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως υπάρχουν και στην πλευρά του Τουρκικού κράτους, και που αφ' ενός υποδαυλίζουν καταστάσεις εκ του μη όντος-αφ' ετέρου συντηρούν/θεριεύουν παρατάξεις και καταστάσεις τύπου πολεμοκάπηλων. Πρόκειται για τα κλασσικά ζώα, που με την ανοχή ή και στήριξή τους, δίνουν έδαφος για να πατήσουν καταστάσεις όπως η προ τεσσαρακονταετίας δικτατορία. Η οποία για όσους επίσης βλαμμένους συνεχίζουν να σκέφτονται με το σκεπτικό "η χούντα όμως έφτιαξε δρόμους, έβαλε ρεύμα, έβαλε τηλέφωνα", ήταν η υπεύθυνη για την "αδράνεια" κατά την εισβολή στην ΣΥΓΓΕΝΗ και ελληνικών ενδιαφερόντων Κύπρο. Αλλιώς : συνεχίστε με αβάσιμα, μισαλλόδοξα κι επιθετικής τακτικής/κατεύθυνσης "βαρβατοσκεπτικά", και θα φάμε ΟΛΟΙ καλά. Το 96? Οι γκρίζες ζώνες δεν είναι "ντου"? Τί έχεις εντύπωση Teaser πώς έγινε το '96 στα Ίμια; Γιατί αυτό που έγινε ήταν πώς όλα τα ξεκίνησε ένας ΒΛΑΚΑΣ που πήγε και ύψωσε ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία σ' ένα κομμάτι βράχου στη θάλασσα, γεγονός που και από την αντίπερα όχθη να γινόταν αυτό, στα ίδια θα καταλήγαμε. ΠΟΙΟΣ λοιπόν ακριβώς το έκανε το ΝΤΟΥ; Οι δε γκρίζες ζώνες, που εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως "δικαιωματικά μας ανήκουν/κάνουμε τα κορόιδα/μας κάνουν ντου", "δημιουργήθηκαν" ΜΕΤΑ την απόφαση πως μία χώρα έχει δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ΝΜ. Και το ζήτημα που ΠΡΟΕΚΥΨΕ, αν κάποιος ήθελε να επεκτείνει την κυριαρχία του σε αυτά πατώντας στην εν λόγω απόφαση, ήταν πως από τα ελληνικά νησιά (ή και βραχονησίδες) πλησίον των Τουρκικών ακτών, η κυριαρχία του θα έπιανε μέχρι κι από ξένο έδαφος (και φυσικά ΚΑΙ το ανάποδο). Το λοιπόν, έκτοτε, εμείς "κουνιόμαστε" στους Τούρκους, με αναφορά στα περίφημα 12ΝΜ. Το γνωρίζεις αυτό; Οι δε Τούρκοι (οι επιθετικοί, οι βάρβαροι), ποτέ δεν χρησιμοποίησαν με παρόμοιο τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα. Πιο "λογικοί" ίσως; Μπορεί. Και όσοι το ανακινούσαν από ελληνικής πλευράς, ή άστοχους (ηλίθιους) διεθνείς χειρισμούς αποπειράθηκαν, ή σε προσωπικά (κομματικού τύπου) οφέλη απέβλεπαν, ή έτσι σιγοντάρισαν την γνωστή κούρσα των εξοπλισμών (εκεί να δεις οφέλη...). Οι περίφημες γκρίζες ζώνες, αποτελούν ένα αγκάθι που προέκυψε, όσον αφορά τη διαχείριση του Αιγαίου (το οποίο ΔΕΝ ανήκει καθ' ολοκληρίαν στην Ελλάδα πουλάκι μου, και ΞΕΧΝΑ αυτά που σου έβαλε άμεσα ή έμμεσα στο μυαλό ο κάθε δάσκαλος ή το κάθε βιβλίο). Γι' αυτό και σαν ζήτημα έμεινε "παγωμένο", επειδή σηκώνει πολύ διμερή τζερτζελέ, και δεν γίνεται ένα ΒΛΗΜΑ πηγαίνοντας και καρφώνοντας μια σημαία να το λύσει, προκαλώντας. Επίσης, όπως σου τόνισε και άλλος και είχα ήδη σκεφτεί κι εγώ να κάνω, 30 χρόνια τώρα ακούω κι εγώ για τους Τούρκους που θα έρθουν όπου να 'ναι να μου πηδήξουν την αδερφή. Κάτσε και σκέψου αν φταίνε μόνο οι στρατοκρατορικές κυβερνήσεις της Τουρκίας, κι ο αμόρφωτος λαός της για την (ΑΛΟΓΙΣΤΗ γαμώ το κέρατο) συνεχή διατήρηση της έντασης επί τόσα χρόνια. Μην ακούς την δική μου εκτίμηση ότι κάτι τέτοιο δεν θα παίξει, κάτσε μόνος σου και βάλε απ' τη μια μεριά απλά τον ΦΟΒΟ - εμπλουτισμένο απ' τα βιβλία που μιλάνε για την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, για την γενοκτονία Ελλήνων, Κούρδων κι Αρμενίων το 1922- κι απ' την άλλη μια πραγματικότητα που λέει ότι καλώς ή κακώς "ανήκομεν εις την Δύσιν", τα όριά μας ορίστηκαν/καθορίστηκαν/περιορίστηκαν το 1923, κι έκτοτε έχουν συσταθεί το ΝΑΤΟ (μέλος του οποίου είμαστε και οι 2, που δε σημαίνει ότι σύρραξη μεταξύ μας δεν μπορεί να γίνει, αλλά σημαίνει ότι δεν είναι για να κρατήσει) κι η ΕΕ (μέλος της οποίας περιμένει να γίνει και η Τουρκία, πράγμα που κι αν θα απομακρύνει κινδύνους συρράξεων). Με λίγα λόγια, η Δύση μας θέλει ανεξάρτητους (λυπηρή η συνειδητοποίηση ότι έχεις την εξασφάλιση που ΣΟΥ προσέφερε ο τάδε νταβατζής - δεν παύει όμως να είναι ένα γεγονός ενδεικτικό για το πόσο κινδυνεύουμε ή όχι εξ' ανατολών). Μέχρι εκεί που...αποφάσισε, βεβαίως (το '22 μας είχαν πει "μέχρι εκεί που φτάσατε, κι αρκεί", κι όταν το προχωρήσαμε παραπέρα, πήραμε τα παπάρια τους. Αμ πώς.). Ιδιαίτερα ζητήματα εθνικιστικού ύφους ΔΕΝ έχουμε - ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. Εγώ πάντως αν ήμουν τουρκογενής, κι ενώ μια ζωή έχω αποδείξει με τον βίο μου το αντίθετο, τη στιγμή που το ελληνικό κράτος επίσης μια ζωή με κοίταγε με μισό μάτι και α) δε με εκπαίδευε στρατιωτικά β) δε μου επέτρεπε την εισαγωγή σε θέσεις δημόσιας εργασίας δε μου παρείχε ισότιμες ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κι από πάνω είχα τα εν λόγω χαϊβάνια να μου λένε πως αποτελώ δυνητικό εθνικό κίνδυνο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ε. Οπότε δε, μιας που τα λέμε, ΚΑΛΑ κάνουν και τα τσιμπάνε οι εν Ελλάδι τουρκογενείς, από την επίσημη Τουρκία, μέσω κυρίως του προξενείου της Κομοτηνής, και στέλνουν και τα παιδιά τους για σπουδές με ευνοϊκούς όρους απέναντι. Να 'μαστε καλά εμείς που αντί να ενισχύσουμε την ουδετερότητά τους, τους τους προσφέραμε στο πιάτο. Και πάλι καλά δηλαδή που οι εν λόγω εκεί σπουδαγμένοι, ΔΕΝ μένουν, κατά βάση, εκεί, αλλά επιστρέφουν ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, στην συγκριτική (με την Τουρκία) σταθερότητα της Ελλάδας.... Κάτσε και σκέψου τα ολ' αυτά λοιπόν (καθώς και άλλα - αλλά δεν έχω σκοπό να σπάσω το προηγούμενο ρεκόρ σεντονιού), και αποφάσισε μόνος σου αν κινδυνεύουμε από τη γείτονα, σε επίπεδο πέραν του ποδοσφαιρικού. Τέλος, κάτσε και ζύγιασε ποιός είναι πιο επικίνδυνος εχθρός, η πόλωση και η μισαλλοδοξία που θρέφονται από φόβο στηριγμένο στη ημιμάθεια - ΓΙΑ μια ενδεχόμενη (φιλοπολεμικών.επεκτατικών βλέψεων) δικτατορία στην Τουρκία (η τελευταία προ 30ετίας). Οι δε "φιλειρηνισμοί" και "διεθνισμοί" δε σημαίνουν υποχωρητικότητα και κανένας δεν λέει με αυτούς, ν' αφήσουμε να πηδήξουν την αδερφή σου. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να γίνει το τελευταίο, είναι να το φωνάζεις.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ρε γουος, κάνεις που κάνεις σεντόνια, πετάς και τις παρενθέσεις μέσα, είσαι και μπολσεβίκος τουρκόφιλος αγαρηνός, αμάν.
gtroza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 washcloud δεν είμαστε όλοι από Αθήνα καλή ανάσταση .
apd453 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως έχω γνωστούς πομάκους. Στο στρατό όταν πήγα είχαμε πολλούς. Μια χαρά παιδιά είναι. Όπως και σε εμάς υπάρχουν κάποιοι με ακραίες ιδεολογίες μια από τα ίδια έχουν και αυτοί. Εντάξει, η θρησκεία τους κατά τη γνώμη μου τους κρατάει λίγο πίσω σε θέματα κοινωνικότητας, διασκέδασης κλπ αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τώρα που είπα κολοκυθόπιτα... "ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑ... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ" άντε να μη τα σπάσω ναουμ. Θα ρίξω και μια ζεμπεκιά έτσι γιατί είμαι και πολύ άντρας.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ρε γουος, κάνεις που κάνεις σεντόνια, πετάς και τις παρενθέσεις μέσα, είσαι και μπολσεβίκος τουρκόφιλος αγαρηνός, αμάν. ...και καπνίζω κι επιπλέον κι άφιλτρα που βρωμάνε όποιον χώρο επισκεφτώ. Ασ' τα, δράμα.
Cuore_Sportivo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τί έχεις εντύπωση Teaser πώς έγινε το '96 στα Ίμια; Μάλιστα... To 1947, λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι συγκεκριμένες βραχονησίδες παραχωρήθηκαν από την Ιταλία στην Ελλάδα. Άρα από τη στιγμή που τη σημαία την ύψωσε σε ελληνικό έδαφος, που ακριβώς έγκειται το πρόβλημα σου και τον χαρακτηρίζεις βλάκα; Το Αιγαίο με το τωρινό καθεστώς, προφανώς δεν ανήκει εξ' ολοκλήρου στη Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα, είναι μία από τις ελάχιστες χώρες παγκοσμίως, που δεν έχουν επεκτείνει τα ναυτικά τους σύνορα στα 12 μίλια χάρη στο casus belli των κατα τ'άλλα φιλειρηνικών γειτόνων μας. Αν κάποτε προεκταθεί, τότε το Αιγαίο θα γίνει πραγματικά ελληνική θάλασσα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κίνδυνος εξ'ανατολών, γιατί οι Τούρκοι ζητούν αποστρατιωτικοποίηση του Αιγαίου; Γιατί καθημερινά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο; Γιατί τον τελευταίο καιρό, κόβουν βόλτες στο Αιγαίο (φτάνοντας μέχρι το Σούνιο) με τα πολεμικά πλοία; Γιατί δεν επιτρέπουν στην Ελλάδα την επέκταση των υδάτινων συνόρων της στα 12 μίλια; Όλα αυτά είναι ζητήματα τα οποία πρέπει να λυθούν διπλωματικά, και τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα. Και οι δύο χώρες έχουν γονατίσει οικονομικά εξαιτίας των εξοπλιστικών προγραμμάτων, πράγμα αναπόφευκτο, όταν μία χώρα αμφισβητεί τα κυριαρχικά σου δικαιώματα σε μια περιοχή που σου ανήκει.
Spartacos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ... Τουρκογενεις οι Πομάκοι και οι μουσουλμάνοι Τσιγγάνοι? Ποστάρεις από το υπόγειο του Προξενείου ή από την Ισταν Μπουλ?
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 washcloudδεν είμαστε όλοι από Αθήνα καλή ανάσταση . gtroza, η βλακεία δεν έχει εντοπιότητα Τουρκογενεις οι Πομάκοι και οι μουσουλμάνοι Τσιγγάνοι? Ποστάρεις από το υπόγειο του Προξενείου ή από την Ισταν Μπουλ? ...γίνε πρώτα ίσα με τον Lucifer που παρ' ότι γκρινιάζει, διαβάζει ΚΑΙ τις παρενθέσεις, και μετά έλα να κάνεις επεξεργασία στην !^@%$# που μόλις έγραψες. Ντα;
Cuore_Sportivo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατί αυτό που έγινε ήταν πώς όλα τα ξεκίνησε ένας ΒΛΑΚΑΣ που πήγε και ύψωσε ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία σ' ένα κομμάτι βράχου στη θάλασσα, γεγονός που και από την αντίπερα όχθη να γινόταν αυτό, στα ίδια θα καταλήγαμε. ΠΟΙΟΣ λοιπόν ακριβώς το έκανε το ΝΤΟΥ;. Και κάτι ακόμα που ξέχασα να γράψω στο πρώτο μου post. Η κρίση ΔΕΝ ξεκίνησε έτσι. Η κρίση ξεκίνησε όταν ένα τουρκικών συμφερόντων πλοίο προσέκρουσε σε μία εκ των δύο βραχονησίδων. Το λιμενικό πήγε και ρυμούλκησε το πλοίο, με το τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως το πλοίο κακώς ρυμουλκήθηκε από το ελληνικό λιμενικό καθώς η συγκεκριμένη περιοχή άνηκε στην Τουρκία. Στη συνέχεια πήγε ο δήμαρχος και ύψωσε την ελληνική σημαία, με Τούρκους δημοσιογράφους λίγες μέρες μετά να την υποστέλλουν και να υψώνουν στη θέση της την τουρκική σημαία. Sorry για το διπλό post.
Beholder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 O ooo oo oo....καταρχάς να μην αναφερόμαστε εδώ για την Σοβιετική Ένωση όπως έκανες πριν...άλλο θέμα με άλλα πιστεύω για τον καθέναν μας ...Δυστηχώς για εσένα ...μένω Γερμανία και εγώ όπως και εσύ απ'ότι κατάλαβα...και ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν συνάντησα τέτοιου είδους "ανθρώπους" που χαρακτήριζεις με επίθετα ΚΑΘΟΛΟΥ Ελληνικά και κόσμια ...ο Έλληνας έχει θρέμα δημοκρατικό μέσα του και όχι ρατσιστικό :shifty: Μένω μαζί τους πόρτα πόρτα,έχω ταξιδέψει στην Τουρκία,και μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που έγραψα σε άλλο ποστ μου : ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι υποκινούμενα από άλλους,"ανώτερους" αν θες έτσι ... Βέβαια θα μου πεις ...άλλα έζησα εγώ και άλλα έζησες εσύ...Αλλά τουλάχιστον εσύ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,θα έπρεπε να μην καταφεύγεις σε επιφωνήματα ρατσιστικά και άκρος δεξιοκρατούμενα ...ντροπή να προσβάλεις ένα ολόκληρο έθνος :shifty: Γενικά ντροπή να προσβάλεις άνθρωπο που δεν έχει την ίδια εθνικότητα με σένα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... (irony mode on)Ετσι,ετσι.Μονο τους Ελληνες επιτρεπεται να προσβαλουμε εδω και οχι αλλους,π.χ. Τουρκους διοτι ειπαμε οι Τουρκοι ειναι τα καλυτερα παιδια,η χωρα υποδειγμα καλου γειτονα και η χωρα η οποια απο οπου περασε ανθησε ο πολιτισμος και οι λαοι ευημερησαν!(irony mode off)
gtroza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 gtroza, η βλακεία δεν έχει εντοπιότητα καλή ανάσταση http://www.telegramm.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%9F-%CE%9C%CE%B5%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%84-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C,%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.