Προς το περιεχόμενο

Βελτιωση σηματος tv

stefangi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι.

Θελω να ενισχυσω το τηλεοπτικο σημα μεσα στο σπιτι. Η συνδεση που εχω τωρα ειναι η εξης:

Απο την εξωτερικη κεραια το σημα παει σε εναν μεικτη (ikusi) και καταλειγει σε εναν εσωτερικο ενισχυτη (ikusi) με δυο εξοδους. Η μια παει σε μια τηλεοραση και η αλλη σε εναν δορυφορικο αποκωδικοποιητη, ο οποιος συνδεεται μεσω scart με δυο dvd-players για να μπορουν να βλεπουν ολες οι τηλεορασεις (3) αν παιζει καποιο dvd. Το σημα φευγει τελικα μεσω εσωτερικης καλωδιωσης σε αλλες δυο τηλεορασεις. Προβλημα εχω μονο σε μερικα τοπικα καναλια οπου το σημα δεν ειναι πολυ ισχυρο. Μπορω να βαλω αλλον εναν ενισχυτη πριν φυγει το σημα για την εσωτερικη καλωδιωση; Αν ναι, τι ενισχυτη;

Ευχαριστω

post-6140-129063069311_thumb.gif

Δημοσ.

Οχι στο ιδιο. Το δορυφορικο σημα δεν ενισχυεται απο τον ενισχυτη, απλως γινεται η μιξη του με το τηλεοπτικο σημα και το περνω απο την εξοδο του δορυφορικου δεκτη.

Δημοσ.

οκ. κατάλαβα... θα σου πρότεινα να περιμένεις το ψηφιακό "σήμα" γιατι δουλειυει σαν το δορυφορικό και απο ένα ποσοστό και πάνω δείχνει απροβλημ΄λατιστα, οποτε τοτε, αν εχεις πρόβλημα, ανοιγείς ξανα την ιστορία...

Δημοσ.
οκ. κατάλαβα... θα σου πρότεινα να περιμένεις το ψηφιακό "σήμα" γιατι δουλειυει σαν το δορυφορικό και απο ένα ποσοστό και πάνω δείχνει απροβλημ΄λατιστα, οποτε τοτε, αν εχεις πρόβλημα, ανοιγείς ξανα την ιστορία...

Ζησε μάι μου να φας τρυφιλι! Εμεις εδω στα νησια για να δουμε ψηφιακα θα πρεπει να περιμενουμε αρκετα χρονια ακομα!

Δημοσ.

εμενα μου λες... και εγω Μυτιληνη ειμαι και λαμβάνοντας υπόψη οτι τεέυταία η ΣΥΝΕΔ τον πινει για τα καλα θεωρω οτι ίσως ετοιμάζονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...