Agg3los Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 παιδια ψαχνω υποτιλους για αυτο My Life in Ruins[2009]DvDrip-aXXo μολις ασχοληθηκα με ταινιες.. αλλα οι υποτιλοι που κατεβασα πανε εκτος χρονου ολοι,βασικα πανε πιο γρηγορα. πρεπει να κατεβαζω τους συγκεκριμενους υπ. για το καθε βιντεο ειδικα? μηπως μπορω να επεξεργαστω τους υποτιτλους για να ξεκινανε πιο αργα? νταξει..με το sub workshop το φτιαξα.. αλλα τωρα πώς θα το παιξω στο dvd player phlilips 3111 που εχω ? θα το γραψβ σε dvd ..να το ναλω στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με τους υποτιλους κλπ και θα τα πιασει μονο του? συγγνωμη αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με ταινιες..
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παιδια ψαχνω υποτιλους για αυτο My Life in Ruins[2009]DvDrip-aXXo μολις ασχοληθηκα με ταινιες.. αλλα οι υποτιλοι που κατεβασα πανε εκτος χρονου ολοι,βασικα πανε πιο γρηγορα. πρεπει να κατεβαζω τους συγκεκριμενους υπ. για το καθε βιντεο ειδικα? μηπως μπορω να επεξεργαστω τους υποτιτλους για να ξεκινανε πιο αργα? νταξει..με το sub workshop το φτιαξα.. αλλα τωρα πώς θα το παιξω στο dvd player phlilips 3111 που εχω ? θα το γραψβ σε dvd ..να το ναλω στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με τους υποτιλους κλπ και θα τα πιασει μονο του? συγγνωμη αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με ταινιες.. Αν έχεις τρόπο να βρεις το COnvertXtoDVD σε πλήρη έκδοση κάν' το. Αν όχι κατέβασε το DVDFlick (δωρεάν). Έτσι θα μετατρέψεις το avi μαζί με τους υπότιτλους σε dvd.
Agg3los Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 μονο να ενσωματωσεις τους υποτιτλους ειναι η λυση?τι απο τοσα dvd πηρα αυτο που δεν αναγνωριζει srt? εχω το avi recomp που κανει τη δουλεια παντως....
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πάντως στα manuals και του DVP3111/58 και του DVP3111/12 γίνεται λόγος για υποστήριξη ελληνικών στους υποτίτλους, καθώς και για formats SRT και SUB. Μήπως εσύ κάνεις κάτι λάθος;
Agg3los Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 κοιτα..εφτιαξα δυο φακελους στο dvd και στον καθε φακελο εβαλα το avi και το srt με το ιδιο ονομα.copy paste... και οταν ανοιγω τους φακελους στο dvd δειχνει μονο το βιντεο και οχι srt.. επισης εβαλα και την επιλογη ελληνικα στις ρυθμισεις των υποτιλτων divx του dvd player αλλα δεν αλλαξε τιποτα.. μηπως φταινε οι φακελοι και θα επρεπε να τα ριξω χυμα στο dvd ?
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δε μου φαίνεται και τόσο πιθανό να δημιουργούν οι φάκελοι το πρόβλημα, αλλιώς μάλλον δε θα έβλεπες ούτε τα αρχεία video. Αλλά δοκίμασε και να τα βάλεις χύμα τα αρχεία στον root φάκελο του DVD, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Ίσως είναι πρόβλημα με τα ίδια τα αρχεία υποτίτλων: 1. Τί encoding έχουν τα SRT αρχεία; Μήπως είναι Unicode/UTF-8 και πρέπει να τα μετατρέψεις σε ANSI (ή αντιστρόφως); Δεν χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα για κάτι τέτοιο, το Notepad των Windows μπορεί να βοηθήσει 2. Μπας κι έχεις πέσει σε τέτοια περίπτωση;
Agg3los Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 οι υποτιτλοι λειτουργουν μια χαρα στον kmplayer που παιζω τα βιντεο.με το sub workshop τους εφτιαξα και το χρονο και εμφανιζονται καλα.. στο sub workshop που μπορω να αλλαξω την κωδικοποιηση?ή να δω ποια εχουν? στο notepad, δεν μπορω να δω ποια ειναι η κωδικοποιηση εξαρχης..μονο να σωσω με καποια μετα..
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 στο notepad, δεν μπορω να δω ποια ειναι η κωδικοποιηση εξαρχης..μονο να σωσω με καποια μετα.. Αυτή που σου εμφανίζει ως default όταν πας να σώσεις ως/Save As, αυτή είναι και η τρέχουσα κωδικοποίηση που έχει το αρχείο.
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δε μένουν και πολλά πράγματα να δοκιμάσεις. Εγώ θα προσπαθούσα μία ακόμη φορά γράφοντας τα αρχεία στον root folder του DVD, δίνοντας πολύ απλά και σύντομα filenames. Όχι non-latin ή ειδικούς χαρακτήρες, ακόμη και πολλαπλές τελείες, παύλες ή κόμματα. Π.χ.: movie1.avi movie1.srt
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 κοιτα..εφτιαξα δυο φακελους στο dvd και στον καθε φακελο εβαλα το avi και το srt με το ιδιο ονομα.copy paste... και οταν ανοιγω τους φακελους στο dvd δειχνει μονο το βιντεο και οχι srt.. Εννοείτε ότι δεν θα σου δείξει το αρχείο srt. Επειδή έχω κι εγώ ένα φτηνιάρικο dvd που παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους, ούτε σε μένα τους εμφανίζει στην λίστα. Όταν όμως κάνω αναπαραγωγή το avi μου εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους. Εσένα δεν στους εμφανίζει; Το άφησες να παίξει λίγο ή μόλις είδες ότι δεν εμφανίζει το srt στην λίστα το σταμάτησες; Ίσως χρειαστεί να πατήσεις το κουμπί των υπότιτλων στο τηλεκοντρόλ, το δοκίμασες;;;
Agg3los Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 δεν τους εμφανιζει κανονικα?δεν το ηξερα.. επαιξα το βιντεο και δεν εδειξε υποτιτλους.. μηπως θελει αναβαθμιση του firmware? αλλα πριν κανα μηνα το πηρα... αλλα ουτε το αρχειο του firmwware που ειχα στο dvd μεσα (σκετο .bin αρχειο) αναγνωρισε.. παντως εμαθα κατι..οτι δεν εμφανιζει το αρχειο υποτιτλων στη λιστα..
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Όχι, το αν θα τους εμφανίζει το DVD player στον File Explorer του δεν είναι κριτήριο, όπως σου είπε ο micos000. Στο playback του αρχείου είναι το θέμα τί γίνεται.
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Το κουμπάκι για subtitles στο τηλεκοντρόλ το πάτησες; Κάνει τίποτα; Διάβασε και τις οδηγίες της συσκευής να δεις τι λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.