Προς το περιεχόμενο

να βαλω τα 7 η θα γονατισει το συστημα?

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω p4 3.0 GHz

1 giga ram ddr1

x1950pro 512 agp

και πεσανε στα χερια μου τα αυθεντικα home premium 32bit...

να κατσω στα αυγα μου?

• Moderators
Δημοσ.

Πες μας και τι δουλειες κανεις με το pc σου.

Ασχολησε με παιχνιδια ας πουμε?Η απλα ταινιες,internet,μουσικη?

• Moderators
Δημοσ.
Καλό θα ήταν ένα επιπλέον gb ram.

Mωρε καλο θα ηταν και παραπανω,αλλα αν δεν κανει κατι απαιτητικο και εχει ορεξη για upgrades,την κανει την δουλεια του και με 1gb.

Δημοσ.

Ούτε συζήτηση φυσικά. Βάλτα και δε θα δεις διαφορές από τα XP στο θέμα της ταχύτητας. Ούτε θα σου γονατίσει το σύστημα. Τρέχω τα 7 σε laptop με Centrino 1.6/2GB ram/Ati X300 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω απενεργοποιείσει τα εφέ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε τα σηκώνει.

Και αν μπορείς να του βάλεις ακόμα 1GB ram θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

το Pc ουσιαστικα ειναι μονο για internet και download και music. drivers θα βρω ευκολα? διοτι για την καρτα ηχου που ειναι πανω στο mobo το σιτε της gigabyte δεν εχει κατι... (AC'97)

edit: ενταξει προκείμενου να ειμαι στην μοδα περνω και ενα ramaki ακομα :-P

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με drivers, αν κάτι δεν σου παίζει συνήθως στο 1ο update θα σου περάσει τον απαραίτητο driver αυτόματα.

Δημοσ.

Για ιντερνετ, download και μουσική, και απ'το 1GB που έχεις το μισό θα κάθεται :P

Φτάνει χαλαρά δηλαδή.

Δημοσ.
Εχμ, καλα, με 5-6 tabs firefox τα 470MB τα χει χαλαρα :P

470 μόνος του o ff;; :confused:

Εντάξει, καμιά 200αριά να τα έφτανε, αλλά όχι κι έτσι. Δεν έχω πλέον windows για να το τσεκάρω, αλλά όταν τα είχα, δεν είχα πρόβλημα με τη μνήμη.

Δημοσ.

5 τυχαία tabs μετά από 3 ώρες χρήσης κι είναι στα 200MB. Εξαρτάται και απ τα sites.

Ta 7 Starter (που ναι και λιτοδίαιτα) με το boot πιάνουν 620MB. Για τις εργασίες που αναφέρθηκαν το 1GB δεν είναι απαγορευτικό αλλά με +1 ακόμα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.
470 μόνος του o ff;; :confused:

Nαι, αλλα κατι πρεπει να κανει memory leak γιατι αν αποθηκευσω τα tabs, τον κλεισω και τον ξανα-ανοιξω και ξαναφορτωσουν ακριβως τα ιδια tabs, εχω χρηση ~290MB... :-)

Δημοσ.

ήθελα να ρωτήσω.σε 4απύρηνο στα 2.2 με 2 γίγα ράμ αξίζει να βάλω 7 64 μπίτ;γιατί νομίζω είχα διαβάσει ότι τα 7 64 ζητάνε τουλάχιστον 2 γίγα μνήμη ενώ τα 32 1.είναι πιο βαριά τα 64άρια;τι προτείνετε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...