Hal9000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Έναν αρκετά ιδιαίτερο υπολογιστή μπορέσαμε να δούμε από κοντά (αν και όχι όσο κοντά θέλαμε) στον εκθεσιακό χώρο της MSI στη CeBIT. Το πρωτότυπο που μπορέσαμε να δούμε μέσα σε μια βιτρίνα αποτελεί την πρόταση της εταιρίας για ένα νέο είδος υπολογιστή, αν και είδαμε κάτι παρόμοιο πέρσι από την Asus. Συνδυάζοντας λειτουργίες tablet, φορητού υπολογιστή και e-book reader, ο υπολογιστής της MSI ενσωματώνει 2 οθόνες, ενώ απουσιάζει το πληκτρολόγιο. Τα Windows 7 φαίνεται να είναι το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεχθεί λόγω των touch δυνατοτήτων του, ενώ μπορέσαμε να διακρίνουμε μια custom εφαρμογή ανάγνωσης ψηφιακών βιβλίων/περιοδικών. Και οι δύο οθόνες είναι των 10’ ενώ η MSI παρουσίασε δεύτερο μοντέλο με οθόνες των 7’ ιντσών. Η ανάλυση κυμαίνεται στα 1024x768 αφήνοντας μας μια πικρή γεύση ενώ ο επεξεργαστής θα κατάγεται από την Atom οικογένεια. Σε ερώτηση μας για το αν θα δούμε στην αγορά οποιοδήποτε από τα δύο μοντέλα, η MSI μας απάντησε ότι θα κριθεί από το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο μέχρι στιγμής είναι μεγάλο. Site: msi.com
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει....... Α ναι !! Nintendo DS...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
efo355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οταν θα χρησιμοποιείτε η μία οθόνη σαν πληκτρολόγιο πρέπει κάτι να κάνουν γιατί το φως που θα έρχεται από το πληκτρολόγιο θα είναι πολύ κουραστικό
status Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει....... Α ναι !! Nintendo DS...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app Μάϊ θιοτς εξάκτλι! (Λες να πέρνει και r4?) Μήπως μπορούμε να ξέρουμε λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά... Αν και λογικά άτομ θα έχει πάνω του..!
nyne Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παλι η apple δημιουργησε νεα ταση και αρχισαν να την ακολουθουν μπας και βγαλουν λεφτα ...Το θεμα ειναι αν μπορουν να βγαλουν κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα η με λιγοτερα...
21century Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μεχρι να εμφανιστει ομως στην παραγωγη σιγουρα θα εχει περασει το καλοκαιρι...
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 αυτο με το πληκρολογιο που θα ειναι οθονη δεν μου πολυ αρέσει.. υπάρχει και η αντανάκλαση! και ναι μου θύμισε και εμενα το nintedo ds
redLizard Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εμένα πάλι μου θυμίζει αντίγραφο του OLPC XO-2 http://wiki.laptop.org/go/XO-2 και το θεωρώ πολύ κακή κίνηση από πλευράς ASUS. Έχε χάρη όμως που το XO-2 εκτός από open-software (Linux) έχει και open-hardware γιατί αλλιώς η OLPC Association θα μπορούσε να πατήσει στα χνάρια της Apple (όπως σε πρόσφατο άρθρο) και να αρχίσει να πετάει μηνύσεις... Shame on you ASUS! ΕΔΙΤ: Και μην ακούσω αηδίες ότι το XO-2 είναι αντίγραφο από κανένα προϊόν της Apple γιατί είναι υπό ανοιχτό development από 21 Μαίου του 2008 (και ας μην ξεχάσουμε ότι την αγορά των netbooks την άνοιξε το OLPC XO-1 έτσι για την ιστορία)
gtroza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 @redLizard Εμένα πάλι μου θυμίζει αντίγραφο του OLPC XO-2 http://wiki.laptop.org/go/XO-2 και το θεωρώ πολύ κακή κίνηση από πλευράς ASUS. Έχε χάρη όμως που το XO-2 εκτός από open-software (Linux) έχει και open-hardware γιατί αλλιώς η OLPC Association θα μπορούσε να πατήσει στα χνάρια της Apple (όπως σε πρόσφατο άρθρο) και να αρχίσει να πετάει μηνύσεις...__________________ +1 πές τα χρυσόστομε ! .
elvisjedi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 οτι και να σας θυμιζει και οσο και αν σας φαινεται αντιγραφο του ιπαδ και οτιδηποτε αλλο εγω στο συγκεκριμενο "γκατζετ" βλεπω επιτελους ενα πολυ καλο pdf reader
Vakos2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Από αυτονομία θέλω να δω πως θα τα πάει. .....σωστα!.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 παλι η apple δημιουργησε νεα ταση και αρχισαν να την ακολουθουν μπας και βγαλουν λεφτα ...Το θεμα ειναι αν μπορουν να βγαλουν κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα η με λιγοτερα... Σε εχει αγοράσει και σε εχει πουλήσει η εταιρία που αναφέρεις μου φαίνεται. http://t3mag.gr/news0047 ετσι για να τρίβεις τα μάτια σου. Σορρυ αλλα μας τα εχουν κανει τσουρέκια με οτιδήποτε εχει να κάνει βαζουν apple αντε γεια στους κολλημένους!!!!
Nightstrike Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ωραία η ιδέα της διπλής οθόνης, αλλά πρέπει να αποκτήσει 2 πράγματα για να γίνει τέλειο. Λειτουργικό που να είναι βασισμένο στο Touch, και την τεχνολογία pixelQi. Το Adam της Notion ink μου φαίνεται το καλύτερο προς το παρόν από τα tablets. Ένα ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ των 2 είναι το Entourage Edge, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει. Ένα μικρό παράπονο που έχω είναι γιατί δεν βλέπουμε γραφίδες σε αυτά τα tablets? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα