dinosg13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παιδια μου εκλεψαν το κινιτο μεσα απο ττο σπιτι κ το εχουν αφισει ανηχτο!!!!πως μπορω να το βρω??????htc diamond 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα αν δεν ειχες εγκαταστησει καποιο αναλογο προγραμμα, τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ελπιζω να το ειχες καρτοκινητο, διοτι αν το εχουν ανοιχτο και εσυ ειχες συνδεση, καθε λεπτο που περναει μπορει να μεταφραζεται σε χρεωμενα ευρω αν δεν διακοψεις την συνδεση asap!
neos_kosmos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η μόνη λύση πλέον είναι να πάς στον παροχέα της κάρτας sim σου και να τους παρακαλέσεις να το εντοπίσουν (αν και δεν νομίζω να το κάνουν). Οι ληστές θα πρέπει επίσης να μην έχουν βγάλει την sim και το κινητό να είναι ανοιχτό...
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η μόνη λύση πλέον είναι να πάς στον παροχέα της κάρτας sim σου και να τους παρακαλέσεις να το εντοπίσουν (αν και δεν νομίζω να το κάνουν). Οι ληστές θα πρέπει επίσης να μην έχουν βγάλει την sim και το κινητό να είναι ανοιχτό... Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το κάνουν; Και άντε να το κάνουν, θα του πουν ότι είναι στην τάδε περιοχή η οποία μπορεί να είναι 4 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πως θα το βρει; Να αρχίσει να χτυπάει πόρτες; Να σκεφτόμαστε λίγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενημερώνεις ΑΜΕΣΑ το κέντρο για φραγή εξερχομένων. Αν έχεις το serial, το δηλώνεις στην αστυνομία (μήπως κάποτε βρεθεί) και τέλος πας για ψώνια για καινούργιο κινητό. Αν ήσουν στην αγγλία, ενημέρωνες επιπλέον τον παροχό να κλειδώσει το IMEI για όλα τα δίκτυα.
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 όπως προείπαν αν δεν έχεις εγκαταστήσει το απαραίτητο πρόγραμμα δεν το βρισκεις... και ο παρόχος το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου δώσει πληροφορίες για την κυψέλη, από ποιο σημείο δηλαδή παιρνει σήμα, που σε μεγαλες πόλεις ίσως μια κυψέλη να αντιστοιχεί και σε 5-6 χλμ. Εχεις δει το google maps τι σου βγαζει όταν παιρνει δεδομενα απο το A-GPS πριν να κλειδώσει το κανονικο; έναν κύκλο "ασαφειας" περίπου 3-4 χλμ... (σε εμενα τουλαχιστον)
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 To ιδανικοτερο παντως ειναι να εχουμε παντα ενα τετοιο προγραμμα στην συσκευη μας (εφοσον το υποστηριζει), αφενος για να το ξαναβρουμε (αν και ειναι καπως δυσκολο αυτο ακομα και ετσι), αλλα κυριως για να του κανουμε remote format και να διαγραψουμε ολα τα δεδομενα που μπορει να εχουμε μεσα. Ξερω, δεν βοηθαει τωρα αυτο που λεω, αλλα...
John-lamia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 διλαδι τι πρεπει να κανουμε στο κινιτο μας για να το βρουμε αν χαθει ι μας το κλεψουν ? εγω πχ εχω το c903 το οποιο εχει a-gps. απ οτι διαβασα παραπανω λεγατε για καποιο προγραμμα! ποιο ειναι αυτο και πως λεγετε ? τι ρι8μισεις κανουμε στα τηλεφωνα μας αν εχουν a-gps και απο που τα βρισκουμε ? google maps ? ας δωσει καποιος εναν αναλιτοκο οδηγο γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον το ολο θεμα και αρκετα χρισιμο σε ολους μας!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 διλαδι τι πρεπει να κανουμε στο κινιτο μας για να το βρουμε αν χαθει ι μας το κλεψουν ? εγω πχ εχω το c903 το οποιο εχει a-gps. απ οτι διαβασα παραπανω λεγατε για καποιο προγραμμα! ποιο ειναι αυτο και πως λεγετε ? τι ρι8μισεις κανουμε στα τηλεφωνα μας αν εχουν a-gps και απο που τα βρισκουμε ? google maps ? ας δωσει καποιος εναν αναλιτοκο οδηγο γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον το ολο θεμα και αρκετα χρισιμο σε ολους μας! Δεν νομιζω να γινεται στην συγκεκριμενη συσκευη (java τρεχει αν δεν κανω λαθος ε?). Εχω υποψη μου καποια προγραμματα που το κανουν αυτο, αλλα ειναι για windows mobile, adroide, symbian, δηλαδη συσκευες με λειτουργικο. Δεν ειναι τιποτα τρελο σαν χρηση, το εγκαθιστας, του δινεις εναν δευτερευοντα αριθμο σου και αυτο αν αλλαξει η sim σου στελνει σε μηνυμα τον αριθμο της νεας και αν θυμαμαι καλα συντεταγμενες. Αυτο που εχει σημασια ειναι πως εσυ στελνοντας μηνυμα (με συγκεκριμενες λεξεις), μπορεις να διαγραψεις τουλαχιστον τα δεδομενα σου απο την συσκευη αν μη τι αλλο. Δες αυτο για παραδειγμα που ειναι και δωρεαν https://www.mylookout.com/
Kaiowa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ενδιαφεροντα όλα τα παραπάνω. Ωστόσο, εμένα μου έκλεψαν laptop. Υπάρχει τρόπος εντοπισμού ή απομακρυσμένης διαγραφής δεδομένων σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστω!
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ενδιαφεροντα όλα τα παραπάνω. Ωστόσο, εμένα μου έκλεψαν laptop. Υπάρχει τρόπος εντοπισμού ή απομακρυσμένης διαγραφής δεδομένων σε αυτή την περίπτωση?Ευχαριστω! Είσαι σε λάθος section. Δεν υπάρχει κάτι "μαγικό" στην απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων. Αν ΔΕΝ έχεις εγκαταστήσει εσύ κατάλληλο λογισμικό για κλείδωμα/κωδικοποίηση/διαγραφή τα δεδομένα σου είναι διαθέσιμα στον κλέφτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.