Προς το περιεχόμενο

Συνθεση νεου pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας , θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας , για την σύνθεση ενός υπολογιστή, καθότι ο καρβουνιάρης Pentium 4 2,53 GHz πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέρθει.

Καταρχήν να πω ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, καμιά φορά μετατρέπω καμιά ταινία από avi σε vob, και έχω συνδέσει τον υπολογιστή μου με hdmi καλώδιο στην 42αρα lg για να βλέπω καμία ταινία που και που.

Οθόνη έχω, και από τον παλιό υπολογιστή δεν πιστεύω ότι θα κρατήσω τίποτα, τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα ,μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια , σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ,

Βασίλης

Δημοσ.

3ερωτησεις

1η:ποια οθονη εχεις

2η:ποσο ειναι το συνολικο budget

3η:Για τι χρηση μιλαμε?(απο αυτα που αναφερεις να υποθεσω office,σερφαρισμα,μουσικουλα,ταινιουλες ή και κατι ακομα?)

Δημοσ.

Φιλε Dropsreef ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου ,

Όπως ειπες και εσύ office, σερφαρισμα , μουσικουλα, ταινιούλες, και όσο για οθόνη έχω την L 1919s FLATRON της LG

To budget μου πάνω κάτω 500 – 600 ευρώ

Δημοσ.
Φιλε Dropsreef ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου ,

Όπως ειπες και εσύ office, σερφαρισμα , μουσικουλα, ταινιούλες, και όσο για οθόνη έχω την L 1919s FLATRON της LG

To budget μου πάνω κάτω 500 – 600 ευρώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3450.htm

πληκτρολογια ποντικια πιστευω να εχεις.αντε και περιμενουμε γνωμες..

Δημοσ.

Εναλλακτικά στην παραπάνω σύνθεση μπορείς να κόψεις την κάρτα γραφικών και να βάλεις μητρική με κάποια onboard. Τη διαφορά (και το υπόλοιπο budget) αν θες την κάνεις έναν SSD.

Δημοσ.

απο το πλαισιο φιλε μου!η μητρικη που σου εδωσα εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων απλα σου εβαλα πανω μια καλυτερη!αν θελεις απλα να βλεπεις ταινιουλες και να σερφαρεις και η συγκεκριμενη καρτα γραφικων πανω στην μητρικη ειναι μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...