vasilis-kristin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους σας , θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας , για την σύνθεση ενός υπολογιστή, καθότι ο καρβουνιάρης Pentium 4 2,53 GHz πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέρθει. Καταρχήν να πω ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, καμιά φορά μετατρέπω καμιά ταινία από avi σε vob, και έχω συνδέσει τον υπολογιστή μου με hdmi καλώδιο στην 42αρα lg για να βλέπω καμία ταινία που και που. Οθόνη έχω, και από τον παλιό υπολογιστή δεν πιστεύω ότι θα κρατήσω τίποτα, τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα ,μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια , σας ευχαριστώ εκ των προτέρων , Βασίλης
Dropsreef Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 3ερωτησεις 1η:ποια οθονη εχεις 2η:ποσο ειναι το συνολικο budget 3η:Για τι χρηση μιλαμε?(απο αυτα που αναφερεις να υποθεσω office,σερφαρισμα,μουσικουλα,ταινιουλες ή και κατι ακομα?)
vasilis-kristin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Φιλε Dropsreef ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου , Όπως ειπες και εσύ office, σερφαρισμα , μουσικουλα, ταινιούλες, και όσο για οθόνη έχω την L 1919s FLATRON της LG To budget μου πάνω κάτω 500 – 600 ευρώ
DJ_WOODY Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Φιλε Dropsreef ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου ,Όπως ειπες και εσύ office, σερφαρισμα , μουσικουλα, ταινιούλες, και όσο για οθόνη έχω την L 1919s FLATRON της LG To budget μου πάνω κάτω 500 – 600 ευρώ http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3450.htm πληκτρολογια ποντικια πιστευω να εχεις.αντε και περιμενουμε γνωμες..
Dropsreef Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3450.htm πληκτρολογια ποντικια πιστευω να εχεις.αντε και περιμενουμε γνωμες.. με τιποτα ετοιμη συνθεση
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εναλλακτικά στην παραπάνω σύνθεση μπορείς να κόψεις την κάρτα γραφικών και να βάλεις μητρική με κάποια onboard. Τη διαφορά (και το υπόλοιπο budget) αν θες την κάνεις έναν SSD.
vasilis-kristin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παιδιά συγνώμη που άργησα να απαντήσω ,θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την πρόταση που έκανε ο Dropsreef ,ευχαριστώ πολύ όλους
vasilis-kristin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Φίλε Dropsreef μπορείς να μου πεις από πού έκανες την σύνθεση που μου πρότεινες
Dropsreef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 απο το πλαισιο φιλε μου!η μητρικη που σου εδωσα εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων απλα σου εβαλα πανω μια καλυτερη!αν θελεις απλα να βλεπεις ταινιουλες και να σερφαρεις και η συγκεκριμενη καρτα γραφικων πανω στην μητρικη ειναι μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.