4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εχω αυθεντικο XP το οποιο εχω χρησιμοποιησει μονο στον δικο μου υπολογιστη.Χρειαστηκε σημερα να κανω φορματ αλλα μιας και ειχα χασει ( ) το αυθεντικο cd των windows που ειχα αγορασει νομιμα δανειστηκα το cd απο φιλο μεσα στην ζελατινα του (προφανως ειχε χρησιμοποιηθει για εγκατασταση στο δικο του pc. Εκανα την εγκατασταση και εχω προβλημα...Οταν ζηταει να ενεργοποιησω τα windows επιλεγω την ενεργοποιηση μεσω ιντερνετ,μου λεει οτι εγινε με επιτυχια και οταν παω να πατησω το user για να μπω στο περιβαλλον των windows μου βγαζει παραθυρο οτι πρεπει να κανω παλι ενεργοποιηση. Εκανα και τηλεφωνικη ενεργοποιηση μετα απο νεο format, μου πε ολα οκ αλλα παλι δεν μπορω να μπω...Μονο σε safe mode καταφερα να μπω... Η ερωτηση ειναι:Μπορω να χρησιμοποιησω αυθεντικο product key σε εγκατασταση απο αλλο cd?Αν ναι τι παιζει να κανω λαθος? Ευχαριστω...
nickarmy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ναι γίνετε αν είναι όμως ίδιες εκδόσεις το λειτουργικό ,για το τι φταίει δεν έχω ιδέα... περίμενε λίγο κάποιος θα βρεθεί που να ξέρει
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ναι γίνετε αν είναι όμως ίδιες εκδόσεις το λειτουργικό ,για το τι φταίει δεν έχω ιδέα...περίμενε λίγο κάποιος θα βρεθεί που να ξέρει Home edition και τα 2...Ευχαριστω...
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πιθανόν το δισκάκι που πήρες είναι με SP2 και το Key που έχεις είναι από τη δεύτερη σειρά Keys που έβγαλε και ονόμασε τα δισκάκια SP2a. Αν βρεις δισκάκι με ενσωματωμένο το SP2a ή SP3 θα σου δουλέψει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.