Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να έχει ή όχι, το θέμα είναι πως απλά η ιδέα και μόνο πως μπορείς να κατεβάσεις/αγοράσεις applications ΜΟΝΟ από ένα ενιαίο marketplace σε περιορίζει αρκετά.

Δεν ξέρω π.χ. πως είναι το Appstore, αλλά το Marketplace σου εμφανίζει προγράμματα ανάλογα με το region που είσαι (ευτυχώς στην τελευταία έκδοση μπορείς να το αλλάξεις). Πράγμα που σημαίνει πως άλλα apps έχει το US Marketplace, άλλα το UK, άλλα το GR κ.λπ.

Γιαυτό και προσωπικά χρησιμοποιώ το Marketplace μόνο για επίσημες αναβαθμίσεις της m$ (msn/fb/myphone). Για όλα τα άλλα xda-devs δαγκωτο!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι να έχει ή όχι, το θέμα είναι πως απλά η ιδέα και μόνο πως μπορείς να κατεβάσεις/αγοράσεις applications ΜΟΝΟ από ένα ενιαίο marketplace σε περιορίζει αρκετά.

Δεν ξέρω π.χ. πως είναι το Appstore, αλλά το Marketplace σου εμφανίζει προγράμματα ανάλογα με το region που είσαι (ευτυχώς στην τελευταία έκδοση μπορείς να το αλλάξεις). Πράγμα που σημαίνει πως άλλα apps έχει το US Marketplace, άλλα το UK, άλλα το GR κ.λπ.

Γιαυτό και προσωπικά χρησιμοποιώ το Marketplace μόνο για επίσημες αναβαθμίσεις της m$ (msn/fb/myphone). Για όλα τα άλλα xda-devs δαγκωτο!

Δυστυχώς για όλα τα άλλα στο iPhone κάνεις jailbreak...

Δημοσ.

Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα δεν άκουσα κανέναν apple hater να υποστηρίζει ότι το iphone:

Είναι μάπα/φτηνοδουλειά.

Δεν ξύπνησε τους άλλους κατασκευαστές.

Δεν είναι ωραίο/designάτο κινητό.

Απλά οι ανεμιστήρες του βασιζόμενοι σε αυτά δίνουν άφεση αμαρτιών στα άλλα όπως π.χ. θέλουν να κερδίσει τις "πατέντες" λέγοντας καραμέλες που δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους, τρώνε στη μάπα το life style apple και καλά τρόπος ζωής, κτλ. (δες τον eyes_o9001)

Απλά επειδή η apple ήταν η πρώτη αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πιάσει και τον πάπα από τα @@

Υπάρχουν και αυτοί που δεν γουστάρουν την νοοτροπία αυτής της εταιρίας και αντιδρούν όταν πάει να φιμώσει τον ανταγωνισμό, γιατί μετά δεν θα έχει εναλλακτικές.

Μην ξεχνάς ότι στην MS που την "κλέβει" το παίζει κυρία, αλλά τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός από το android το παίζει θηγμένη και το χτυπάει έμμεσα μέσω της htc.

Δημοσ.
Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα δεν άκουσα κανέναν apple hater να υποστηρίζει ότι το iphone:

Είναι μάπα/φτηνοδουλειά.

Δεν ξύπνησε τους άλλους κατασκευαστές.

Δεν είναι ωραίο/designάτο κινητό.

Απλά οι ανεμιστήρες του βασιζόμενοι σε αυτά δίνουν άφεση αμαρτιών στα άλλα όπως π.χ. θέλουν να κερδίσει τις "πατέντες" λέγοντας καραμέλες που δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους, τρώνε στη μάπα το life style apple και καλά τρόπος ζωής, κτλ. (δες τον eyes_o9001)

Απλά επειδή η apple ήταν η πρώτη αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πιάσει και τον πάπα από τα @@

Υπάρχουν και αυτοί που δεν γουστάρουν την νοοτροπία αυτής της εταιρίας και αντιδρούν όταν πάει να φιμώσει τον ανταγωνισμό, γιατί μετά δεν θα έχει εναλλακτικές.

Μην ξεχνάς ότι στην MS που την "κλέβει" το παίζει κυρία, αλλά τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός από το android το παίζει θηγμένη και το χτυπάει έμμεσα μέσω της htc.

Exεις δίκιο.Με την Microsoft τα έχουν βρει παλαιοτερα.Αν ήθελε να φιμώσει θα την είχε κάνει την μύνηση πολύ νωρίτερα.Απλά το ξαναλέω δεν στέκουν οι μυνήσεις μόνο στην Nokia και έπρεπε να τις κάνει και σε άλλους.Δικιγορικά παιχνίδια που αρρωταίνουν όσους δεν είναι καλά....

Αν θέλετε να χαλιέστε ασχοληθείται...τέλος.

Δημοσ.
Παίδες συμφωνώ, αλλά δεν μπορεί ρε γαμώτο να θέλει να αντιγράψει και το σύρτη! Έλεος! Καλά κάνει και τη βαρά η Apple. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα! Εμένα μάλιστα ποτέ δε με πείραξε στο kaiser να το κλέινω από το κουμπί! Το θεωρώ και πιο εύχρηστο! Τώρα τι έχουν πάθει με αυτό το iphone και θέλουν όλοι να του μοιάσουν δεν ξέρω!

Παίδες σίγουρα τα τελευταία τηλέφωνα της HTC φαίνονται πιο καλά. Αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά! Αυτό το kaiser μου δημιούργησε ψυχολογικά τραύματα! Τι να λέμε τώρα! Και όσο βλέπω ότι φοράνε ακόμα qualcomm μου ανάβουν τα λαμπάκια! Το καταλαβαίνετε ότι τα μηχανάκια αυτά είναι πιο ανίσχυρα από τον παμπάλαιο intel Bulverde? (Ελπίζω να το λέω σωστά!) Από κει και μετά δεν μπορεί με qualcomm τα πάντα να γίνονται όμορφα και ωραία! Το Kaiser είχε qualcomm 400 MHz. To qualcomm 525 MHz των νέων συσκευών (περίπου δε θυμάμαι) δε με πείθει πια! Απλό!

Εδώ το iphone με 600άρη cpu και με κάρτα γραφικών που ξέρουμε ότι δουλεύει καλά, δεν πήγε σε αύξηση της ανάλυσης! Και πάει καλά το qualcomm με την ανάλυση του HD2 και μάλιστα τρέχοντας windows mobile? Κάτι δεν πάει καλά!

Εγώ πήρα το 3gs για να μπω στον κόσμο του app store. Η επόμενη συσκεή μου είναι Nokia και κατά πάσα πιθανότητα Maemo! Πάντως από το iphone είμαι πολύ ευχαριστημένος! Φοβερό browsing και ανάγνωση pdf. Άπειρες και φοβερές εφαρμογές! Που να δείτε το kaiser στα pdf και στο internet ειδικά με internet explorer! Σεεεεέρνεται!

Το HD2 φοραει 1000 αρη επεξεργαστη...... αυτο και τιποτα αλλο σου λεω. Ειναι σφαιρα ακομα και με WM 6.5. Εαν δεν το εχεις δε θα το καταλαβεις.

Το εχω και στο λεω με το χερι στη καρδια, και τρισδιαστατα γραφικα χειριζεται σφαιρατα και 50 προγραμματα μαζι να ανοιξεις παλι τα καταφερνει. Και 480 χ 800 βιντεο παιζει αψογα. Και ολα αυτα με πολυ καλυτερη αυτονομια απο το iphone.

Ναι το iphone για τον απλο χρηστη ειναι κορυφη. Τελεια και παυλα και δε χωραει αμφιβολια επ αυτου.

Στο θεμα μας τωρα.

Ναι η apple παταει πανω στο νομο και καλα κανει. Νομικα δεν εχεις να της προσαψεις τιποτα. Αλλα ηθικα πολλα......

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά μιας και έχω iphone και εχω μανία με τα app έχω να σας πω επίσημα ότι υπάρχουν άπειρες αντιγραφές από htc hd2 Interface! :devil::devil:

Δημοσ.

Καλά η αντιγραφή έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό από την HTC και είναι να απορεί κανείς γιατί η Apple αντέδρασε καθυστερημένα. Ίσως κάποια παιδιά που λένε για το Android να έχουν δίκιο, ίσως και όχι. Βασικά δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί άλλο το τυπικό και άλλο το ουσιαστικό της υπόθεσης.

Off topic: Σήμερα πήγα και είδα το Ν900. Ρε παιδιά τι γκουμούτσα είναι αυτή; Βέβαια θα μου πεις έχει το πληκτρολόγιο. Αλλά και η οθόνη δε με πείθει σαν κατασκευή με το μάτι! Το HD2 δεν το έχω δει ακόμα πουθενά live. Γιατί αλλιώς δείχνουν στις αφίσες και αλλιώς στην πραγματικότητα.

Δημοσ.
Το HD2 δεν το έχω δει ακόμα πουθενά live. Γιατί αλλιώς δείχνουν στις αφίσες και αλλιώς στην πραγματικότητα.

To HD2 είναι σαν ένα IPhone να φανταστείς με πολύ καλύτερους επεξεργαστές αλλά και με πολύ περισσότερα κολλήματα.. δεν ξέρω πότε θα βγάλουν κάποιο update από την HTC.

Πάντως επειδή τα έχω και τα 2 μέσα στο σπίτι και τα περιεργάζομαι, επιλέγω μακράν το IPhone.. καλύτερη κατασκευή, δεν χρειάστηκε ποτέ reset ότι κι αν του έχω κάνει ( σε αντίθεση με το HTC) και 1μιση χρόνο που το τρελαίνω δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Βέβαια τώρα θα μου πεις: Εξαρτάται τι χρήστης είσαι..

Εγώ που τα πουσάρω όσο μπορώ, καταλαβαίνω μία διαφορά..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα λες όπως περίμενα να είναι και χαίρομαι που τα ακούω αυτά, γιατί τελικά όταν ξέρεις την ιστορία μιας εταιρείας ξέρεις και τι να περιμένεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...