Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν είχες το htc των 800e φίλε μου η apple είχε το 2g και ένα app store όπως είναι τώρα της ms για τα wm.μην συγκρίνεις ανομοια πράγματα,το iPhone είναι φοβερό με λίγα κολληματα,είναι όμορφο(προσωπικά δεν μου αρέσει) έχει φβερα παιχνίδια και κορυφαία πλοήγηση στο Ίντερνετ(ότι μπορείς να δεις βέβαια χωρίς φλας)αλλά το htc το οποίο δεν αξιζε σίγουρα τα λεφτά του(κάτοχος μιο 168 και πολλών ακόμα συσκευών wm)ήτανε ένα επαγγελματικό εργαλείο.που έκανε τα πάντα.ποιους παπάδες κάνει το iPhone(κάτοχος 3g και 3gs)?έχω ομνια i900 και κάθε λίγο αναγκαζομαι να το βγάλω γιατί το 3gs δεν μπορεί.θέλω να στείλω chat μήνυμα δεν μπορώ,να ανεβασω ένα video στο facebook Να δω ένα video σε μια σελίδα.να δουλέψω άνετα τα αρχεία του office με όσα θέλω να κάνω.να κατεβαζω μια ταινία και να την πετάξω στην μνήμη του κινητού χώρις να την μετατρεψω η να της ενσωματωσω υποτιτλους.και ποσά αλλά ξεχναω.πρόσφατα είχα στην κατοχή μου για δυο εβδομάδες ένα ομνια 2με μια ελαφριά ρομ.έκανα τα πάντα σε μια εκπληκτική οθόνη γρήγορα απλά χωρίς κολληματα καθαρά 450eεχει τα πάντα μέσα στο πακέτο και όχι σαν το 3gs ένα πακέτο κινητού 60e.και μου είχε και δώρο το sighc με χάρτες της cit και όχι της TA.αποτελεσμα να έχεις και ένα πολύ καλό πακέτο με χάρτες για επασχεια γιατί του iPhone οι χάρτες είναι για τα ανάθεμα.που τα 450 που τα 680 που έδωσα.και ούτε iTunes ούτε βλακείες.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οταν είχες το htc των 800e φίλε μου η apple είχε το 2g και ένα app store όπως είναι τώρα της ms για τα wm.μην συγκρίνεις ανομοια πράγματα,το iPhone είναι φοβερό με λίγα κολληματα,είναι όμορφο(προσωπικά δεν μου αρέσει) έχει φβερα παιχνίδια και κορυφαία πλοήγηση στο Ίντερνετ(ότι μπορείς να δεις βέβαια χωρίς φλας)αλλά το htc το οποίο δεν αξιζε σίγουρα τα λεφτά του(κάτοχος μιο 168 και πολλών ακόμα συσκευών wm)ήτανε ένα επαγγελματικό εργαλείο.που έκανε τα πάντα.ποιους παπάδες κάνει το iPhone(κάτοχος 3g και 3gs)?έχω ομνια i900 και κάθε λίγο αναγκαζομαι να το βγάλω γιατί το 3gs δεν μπορεί.θέλω να στείλω chat μήνυμα δεν μπορώ,να ανεβασω ένα video στο facebook Να δω ένα video σε μια σελίδα.να δουλέψω άνετα τα αρχεία του office με όσα θέλω να κάνω.να κατεβαζω μια ταινία και να την πετάξω στην μνήμη του κινητού χώρις να την μετατρεψω η να της ενσωματωσω υποτιτλους.και ποσά αλλά ξεχναω.πρόσφατα είχα στην κατοχή μου για δυο εβδομάδες ένα ομνια 2με μια ελαφριά ρομ.έκανα τα πάντα σε μια εκπληκτική οθόνη γρήγορα απλά χωρίς κολληματα καθαρά 450eεχει τα πάντα μέσα στο πακέτο και όχι σαν το 3gs ένα πακέτο κινητού 60e.και μου είχε και δώρο το sighc με χάρτες της cit και όχι της TA.αποτελεσμα να έχεις και ένα πολύ καλό πακέτο με χάρτες για επασχεια γιατί του iPhone οι χάρτες είναι για τα ανάθεμα.που τα 450 που τα 680 που έδωσα.και ούτε iTunes ούτε βλακείες.

Και που να δουλεψεις το HD2, ή το nexus, ή το diamond2, ή το Touch Pro2. Η εποχη που τα smartphones της htc ηταν μαπα εχουν περασει ανεπιστρεπτη. Βγαζει κορυφαιες συσκευες πλεον και εχει ανοδικη πορεια στο χωρο. Εξου και η μηνυσουλα.

Δημοσ.
@akpe: Φίλε μου απλώς την πάτησες. Αυτό θα το καταλάβεις αν και όποτε κάποια στιγμή αγοράσεις και ένα iphone και κάνεις σύγκριση. Τότε θα με νοιώσεις. Και γω τότε έτσι επέλεξα HTC και πλήρωσα 800 ευρώ μετρητοίς για το TyTN 2. Για όλα αυτά που λες! Και μάλιστα ήμουν και ευχαριστημένος στην αρχή! 800 ευρώ για QVGA 320X200 και μια συσκευή να σέρνεται. Τη στιγμή που υπήρχε το iphone να κάνει παπάδες και στην Ελλάδα έρχεται και ξεκλείδωτο, πράγμα βέβαια που πολλοί δεν το ξέρετε γιατί σας έχουν φλομώσει στο παραμύθι και πάτε και τα σκάτε στην HTC. Δεν ξέρω αν είμαι fanboy της Apple όπως λες, αλλά HTC δεν ξαναπαίρνω! Βέβαια είχα μπει στο τριπάκι να δοκιμάσω και γω κάνα HTC HD, αλλά φίλοι μου που το δοκίμασαν ξενέρωσαν μετά την εμπειρία τους με το iphone και ευτυχώς με έσωσαν και πήρα το iphone.

Στο post μου δεν εννοούσα πως το iPhone είναι άχρηστο. Απλά σου έδειξα να καταλάβεις πως όπως εσυ θεωρείς υπερεκτιμημένα τα HTC επειδή σέρνονται (κάτι που -δεν- συμβαίνει στα τελευταία τουλάχιστον μοντέλα) έτσι και εγώ μπορώ να θεωρήσω το iPhone υπερεκτιμημένο διότι δεν μου δίνει out of the box όσα χρειάζομαι από μια φορητή συσκευή της κλάσης του.

Το "κόλλημα" μου με την Apple δεν πηγάζει στο οτι είμαι fanboy της HTC. Ασχέτως αν από το 05 και μετά μόνο HTC έχω. Το κόλλημά μου πηγάζει στην (μπασταρδεμένη ισως) άποψή μου πως δεδομένης της τιμής του και αφού αντικειμενικά δεν μου δίνει βασικά πράγματα, κάποια από τα οποία (π.χ. bt transfer) βρίσκεις στο φτηνότερο nokia, τότε δεν με σέβεται ως καταναλωτή. Ας μου έδινε ότι μου δίνει π.χ. το HD2 και ευχαρίστως να έπαιρνα iPhone έστω και για να "δω πως είναι".

Λες ότι οι κάμερες στα κινητά είναι χάλια. Κάνεις λάθος! Οι κάμερες στα HTC είναι απλώς απαράδεκτες. Και ας είναι και 100 Μpixels. Δεν βάζουν ποιοτικό CCD με αποτέλεσμα η ποιότητα της φωτό να είναι χάλια. Το δικό μου σε πολύ καλό φωτισμό βγάζει φωτό με έντονο σέπια χρωματισμό λες και του βάζεις το συγκεκριμένο εφέ. Το βράδι και με έντονο φωτισμό δωματίου είναι απλώς ανίκανο να βγάλει φωτό.

Σε σκοτεινό χώρο έτσι κι αλλιώς κανένα κινητό πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων δεν μπορεί να βγάλει καλή φωτογραφία. Αντικειμενικά, πάρε μια ψηφιακή 5mp, πάρε και το κινητό με την καλύτερη 5mp που κυκλοφορεί και βγάλε την ίδια φωτογραφία. Δεν νομίζω να συγκρίνονται ;)

Μια συσκευή των 250 ευρώ περίπου να κάνει παπάδες και το δικό μου το TyTN 2 των 800 να είναι άχρηστο!!! Το Nokia μέχρι και στερεοφωικά ηχειάκια είχε τότε!!! Το ηχείο του TyTN 2 είναι gtp!!! Βέβαια η HTC μετά το κράξιμο που έφαγε από εμάς δεν τόλμησε να ξανακάνει τέτοια κοροϊδία! Είδε ότι χάνει και σημαντικό μερίδιο της αγοράς και έριξε και τις τιμές! Όμως εγώ είχα ήδη κάνει μια από τις χειρότερες αγορές της ζωής μου!

Γιατί τέτοιο κόλλημα με το tytn2; Εντάξει, κινητό του 07 είναι, μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν συγκρίνω και εγώ το HD με το πρώτο iPhone θα βγάλω το δεύτερο πατάτα. Τόσο η HTC όσο και η Apple έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια :-)

Υ.Γ. Ξέρεις πότε άξιζε να πάρεις HTC? Επί εποχής QTEC και intel!!!!!

Επί τέτοιας εποχής πήρα το πρώτο μου 9000. Και το περίεργο είναι πως κουτσά-στραβά αντέχει ακόμα :P

Δημοσ.

Φταίνε αυτοί που δεν πατένταραν το τηλέφωνο με μπαταρία και ασύρματο δίκτυο. Να πάρει η Apple και η κάθε Apple τα @@ τους.

Φταίει αυτός που δεν πατένταρε το δυαδικό σύστημα...

Φταίει αυτός που δεν πατένταρε το παραλληλεπίπεδο...

Φταίνε οι Έλληνες, οι Ασσύριοι, οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι κ.τ.λ. που δεν πατένταραν τα μαθηματικά...

Φταίει αυτός που δεν πατένταρε την ανθρώπινη βλακεία και μπορεί ο Steevi και ο κάθε Steevi να παίρνει μπόλικη...

Δημοσ.

Ξέρετε τι θα μου άρεσε;

Να κέρδιζε η apple η nokia και ότι άλλη μεγάλη εταιρία κάνει patent trolling και να μην κυκλοφορεί στο τέλος καμία συσκευή στην Αμερική.

Και από αντίδραση να τις κυκλοφορούν μόνο Ευρώπη. Όπως το HD2. Να σου έλεγα εγώ μετά του Κ@λ#$ τους την τρύπα, εκεί να δεις μετά παραεισαγωγή, και πως καταρρέει το σύστημα της πατέντας τους.

Αυτό τους χρειάζεται...

Δημοσ.

@akpe: Να σε ρωτήσω κάτι. Είπες για μια πατέντα ότι προϋπήρχε στο Diamond και δεν έχει δικαίωμα η Apple να την πατεντάρει. Ναι αλλά το iphone 2g προϋπήρχε του Diamond σχεδόν 1 χρόνο!!! Οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!

Τέλος προς όλους θέλω να πω ότι δε συγκρίνω το TyTN 2 με το 3GS που έχω τώρα! Δεν είμαι τόσο τρελός! Με το 2g το συγκρίνω που τότε θα μπορούσα να το πάρω στα μισά λεφτά από το TyTN 2 ή αλλιώς Kaiser! Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο! Σκεφθείτε να είχα πάρει τότε το 2g! Ακόμα με αυτό θα δούλευα! Το 3gs είναι απλά πιο γρήγορο και έχει κάποιες περισσότερες λειτουργιούλες! Αλλά και με το 2g μπορείς να κάνεις παπάδες ακόμα. Αρκεί να αλωνήσεις το itunes store.

Για κάποιον φίλο που λέει ότι το με το kaiser είχα πάρει επαγγελματικό εργαλείο, να πω ότι έχει δίκιο! Γι' αυτό άλλωστε το είχα πάρει! Αλλά όταν προσπαθώ να γράψω ένα sms και βλέπω ότι έχω γράψει 10 γράμματα και έχει εμφανιστεί με το ζόρι το ένα και ξαφνικά πετάγονται τα υπόλοιπα 9 ως κύμα, αφού βέβαια περίμενα απορημένος μερικά δευτερόλεπτα, εεε τότε να το βράσω!

Στο γεγονός ότι τα windows mobile είναι πολύ πιο επαγγελματικά συμφωνώ! Αλλά για αυτό πήρα το 3gs. Προτιμώ να έχω το laptop μου για το επάγγελμά μου! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με το μπρίκι! Όμως ένα excel μου είχε φανεί πολύ χρήσιμο στο kaiser! Ειδικά όταν δεν διέθετα laptop. Βέβαια και το iphone κάνει τα πάντα που λες, απλά είναι λίγο βλακώδες το σύστημα ανταλλαγής αρχείων! Το θέμα πάντως με το iphone και γενικά με την Apple είναι ότι δε σε κοροϊδεύουν! Ξέρεις τους περιορισμούς! Ενώ με το Kaiser με κορόιδεψαν και πολύ χοντρά μάλιστα! Παρόλο που το Kaiser ήταν του 2007, αν είχε φτιαχτεί σωστά όπως το QTEC 9000 που λέει ο φίλος δε θα είχε να ζηλέψει τίποτα σήμερα! Αλλά.... Το πρόβλημα όμως είναι ότι το αγόρασα με βάση συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και στο τέλος ούτε τα μισά δεν ήταν αλήθεια, ή τουλάχιστον δε λειτουργούσαν σωστά!

Απορώ λοιπόν γιατί έστω και τώρα η HTC δεν προέβει σε διορθωτικές κινήσεις! Γιατί δεν έδωσε ποτέ τους σωστούς drivers για αυτή τη συσκευή; Τότε η Qualcomm ήταν στα δικαστήρια με την Broadcom, αλλά τώρα;;; Εγώ λοιπόν αυτά δεν τα συγχωρώ! Και η Apple αυτά δεν τα κάνει στους πελάτες της, για αυτό και έχει strong community από πίσω! Δε σ'αρέσει ρε φίλε το itunes? Μη με αγοράσεις!!! Τόσο απλό! Δεν κοροϊδεύει όμως τον απλό κόσμο! Πάρε 5 Μpixel κάμερα, άλλο αν δε βγάζει φωτό με τον πολυέλαιο αναμμένο!

Εγώ μάγκες παραδέχομαι τις ελλείψεις και τους περιορισμούς των iphones. Αλλά αν θέλω να πάω σε πλατφόρμα ελεύθερη από δω και πέρα μόνο Nokia! Ποτέ HTC ξανά! Κι ας είναι ό,τι super duper θέλει. ΠΟΤΕ!!! Δοκίμασα πήρα το μάθημά μου και δεν την ξαναπατώ! Οι τύποι είναι απατεώνες, ειδικά στο after sales. Το iphone 2g είναι ακόμα top κινητό γιατί έχει την ίδια ποιότητα με τα αδέρφια του και γιατί το firmware του αναβαθμίζεται συνεχώς ώστε να τρέχει το τελευταίο iphone OS! Η HTC δεν αναβαθμίζει το firmware της σχεδόν ποτέ! Καινούργιο firmware = καινούργια συσκευή! Αλλιώς μηδέν... πεταμένα λεφτά! Ένα windows mobile 6.1 έβγαλε στο Kaiser για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος όχι μόνο δεν έφτιαξε κάτι, αλλά χάλασε κιόλας τη δυνατότητα να τρέχεις πολύ σημαντικές εφαρμογές και περιμέναμε μετά fix από τις εταιρείες του software!!!!!!!!!! Εντάξει ίσως έφταιγε το OS, τι να πω! Αλλά ποτέ δεν έδωσε τους σωστούς drivers για το Kaiser. Η λύση μετά από 8-10 μήνες ήταν αγόρασε το Diamond!!! Εεεεε όχι!!!!

Για βάλε λοιπόν σε βάθος χρόνου!!! 800 euros + 520 pounds (τόσο έκανε το 3gs μου Αγγλία) με 450 euros το iphone 2g το οποίο δε θα είχα την ανάγκη να αναβαθμίσω ως τώρα!!! Για να καταλάβεις γιατί μισώ την HTC!!! Και τώρα θα έπερνα και ένα Maemo Nokia (το θεωρώ καλύτερο από το Android αν και θέλω γνώμες) έτσι για πλάκα!

Δημοσ.

ixthy μπορεί να έχεις τις χειρότερες εντυπώσεις από htc αλλά αυτό δεν δικαιώνει την apple στη μήνυση.

Και το σημαντικότερο, όλοι λένε ότι το HD2 και το N1 έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής hardware. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν και καλά και κακά μοντέλα. fact

Οι περισσότεροι προτιμούν τον n1 γιατί ξέρουν ότι η google θα κάνει συχνά updates.

Από εκεί και πέρα είναι τι προτιμάς.

Δημοσ.
@akpe: Να σε ρωτήσω κάτι. Είπες για μια πατέντα ότι προϋπήρχε στο Diamond και δεν έχει δικαίωμα η Apple να την πατεντάρει. Ναι αλλά το iphone 2g προϋπήρχε του Diamond σχεδόν 1 χρόνο!!! Οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!

Αναφέρθηκα στο πότε πατενταρίστηκε η συγκεκριμένη λειτουργία. Όχι με την κυκλοφορία του τηλεφώνου, αλλά ενάμιση ολόκληρο χρόνο αφού την υιοθέτησε ο ανταγωνισμός. Από τη στιγμή λοιπόν που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο το χαρακτηριστικό αυτό υπήρχε ήδη σε άλλη συσκευή (είτε σαν υλοποίηση είτε σαν hardware) μου φαίνεται περίεργο που κατοχυρώθηκε η πατέντα.

Δημοσ.

δεν ήμουνα φίλος της htc ποτέ γιατί ήτανε πανάκριβα με άθλια κάμερα και ποιτητα κατασκευής..είχανε χάλια επεξεργαστες και κακό gps.αλλα από εκεί και πέρα εκτός από έπαγγελματικα τηλ όπως όλα τα wm είχανε και ράδιο και bt και κολληματα αλλά επερναν και κατσαβιδια.από εκεί και πέρα το 2g δεν είχε τίποτα.αθλια κάμερα ,δεν είχε ,bt δεν είχε γρήγορο δυκτιο,είχε μια μπαταρία για γέλια που δεν άλλαζε,είχε ελάχιστα καλά προγράμματα δεν είχε gps.οπότε μάλλον κακώς τα συγκρίνεις.αν εβαζες μια καλή ρομ και ανεβαζες λίγο τα Γκάζια στον επεξεργαστη ήτανε κορυφαία συσκευή.από εκεί και πέρα αν και θεωρώ την καλύτερη συσκευή ανάλογα με την τιμή της το ομνια2 το νέο hd2 και σε ποιότητα και σε ταχύτητα και σε κάμερα είναι πολλά κλικ καλύτερο από το iPhone και δεν κολλάει με τίποτα.οπότε βρες ένα δούλεψε το μια εβδομάδα και μετά πες μου για iPhone .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Apple & iPhone ROCKS τελος.πηδατε οσο θελετε.ολοι οι αλλοι ερχονται μετα.

fanboy-spotted-fanboy-spotted-demot.jpg

Now THAT'S what I call a viable argument fail.

Οι άλλοι μπορεί (για εσένα) να έρχονται μετά, αλλά πρόσεξε την ιστοριούλα που διδάχτηκες στο δημοτικό. Ξέρεις, αυτήν με τον λαγό και τη χελώνα. Όχι τίποτα άλλο, αν ο λαγός μείνει από μπαταρία δεν θα αλλάζει κιόλας. wink.

ps1: θα έδινα το γνωστό gif τώρα, ξέρεις, αυτό που έχει μέσα iPhone και ROCK(s) αλλά άστο καλύτερα. wink, wink.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
Apple & iPhone ROCKS τελος.πηδατε οσο θελετε.ολοι οι αλλοι ερχονται μετα.

Ε οταν βλέπεις τετοια σχόλια, πρέπει να ποστάρεις κάτι τέτοιο :-D

steve jobs favorite iphone application iPatent

340x_pqcqr.jpg

Δημοσ.

Παίδες συμφωνώ, αλλά δεν μπορεί ρε γαμώτο να θέλει να αντιγράψει και το σύρτη! Έλεος! Καλά κάνει και τη βαρά η Apple. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα! Εμένα μάλιστα ποτέ δε με πείραξε στο kaiser να το κλέινω από το κουμπί! Το θεωρώ και πιο εύχρηστο! Τώρα τι έχουν πάθει με αυτό το iphone και θέλουν όλοι να του μοιάσουν δεν ξέρω!

Παίδες σίγουρα τα τελευταία τηλέφωνα της HTC φαίνονται πιο καλά. Αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά! Αυτό το kaiser μου δημιούργησε ψυχολογικά τραύματα! Τι να λέμε τώρα! Και όσο βλέπω ότι φοράνε ακόμα qualcomm μου ανάβουν τα λαμπάκια! Το καταλαβαίνετε ότι τα μηχανάκια αυτά είναι πιο ανίσχυρα από τον παμπάλαιο intel Bulverde? (Ελπίζω να το λέω σωστά!) Από κει και μετά δεν μπορεί με qualcomm τα πάντα να γίνονται όμορφα και ωραία! Το Kaiser είχε qualcomm 400 MHz. To qualcomm 525 MHz των νέων συσκευών (περίπου δε θυμάμαι) δε με πείθει πια! Απλό!

Εδώ το iphone με 600άρη cpu και με κάρτα γραφικών που ξέρουμε ότι δουλεύει καλά, δεν πήγε σε αύξηση της ανάλυσης! Και πάει καλά το qualcomm με την ανάλυση του HD2 και μάλιστα τρέχοντας windows mobile? Κάτι δεν πάει καλά!

Εγώ πήρα το 3gs για να μπω στον κόσμο του app store. Η επόμενη συσκεή μου είναι Nokia και κατά πάσα πιθανότητα Maemo! Πάντως από το iphone είμαι πολύ ευχαριστημένος! Φοβερό browsing και ανάγνωση pdf. Άπειρες και φοβερές εφαρμογές! Που να δείτε το kaiser στα pdf και στο internet ειδικά με internet explorer! Σεεεεέρνεται!

Δημοσ.

Qualcomm με qualcomm δεν έχει διαφορά; Νομίζω άλλο cpu φοράει π.χ. το Kaiser/Touch 3G και άλλο τα τελευταία μοντέλα.

Και αυτό το Appstore ρε συ δεν ένοιωσες πως σε περιορίζει έστω και στο ελάχιστο; Και η m$ έχει Appstore αλλά έχεις και χιλιάδες ακόμα επιλογές, για να μην αναφέρω καν τους xda-devs.

Δημοσ.
Qualcomm με qualcomm δεν έχει διαφορά; Νομίζω άλλο cpu φοράει π.χ. το Kaiser/Touch 3G και άλλο τα τελευταία μοντέλα.

Και αυτό το Appstore ρε συ δεν ένοιωσες πως σε περιορίζει έστω και στο ελάχιστο; Και η m$ έχει Appstore αλλά έχεις και χιλιάδες ακόμα επιλογές, για να μην αναφέρω καν τους xda-devs.

Σωστά έχει και μάλιστα απο οτι φαίνεται http://www.microsoft.com/presspass/press/2009/feb09/02-16MWCPR.mspx

θα είναι πολύ ωραίο...ευχαριστουμε για την υπενθίμηση.Απλα λέμε οτι επρεπε να εμφανιστει το iPhone για να ξυπνήσουν και οι υπολοιποι....και αν όχι να το αντιγράψουν να φτιαξουν κάτι παρόμοιο.

Ξέρω μπορει να εχει πολλά προβλήματα οπως τα παρουσιαζουν οι Apple haters αλλα έδωσε το εναυσμα στις υπόλοιπες εταιρείες (οπως Microsoft)να φτιάξουν κάτι ανάλογο...

Αυτό βέβαια αμα είσαι Apple hater είναι δυσκολο να το καταλάβεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...