grnrg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Το εξηγείς λίγο αυτό; Εγώ πάντως διαβάζοντας αυτό από wiki ούτε καν καταλαβαίνω τι λες! Όχι μόνο δεν έκλεψε τη Sony, αλλά της έδωσε και τα schematics όταν συνεργάστηκαν για το θέμα αυτό! Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν μπορώ να σκεφτώ, οπότε γίνε πιο συγκεκριμένος! Να στο εξηγησω με απλα ελληνικα... Τα κουμπακια στυλ macbook που εχει το πληκτρολογιο (μικρα, με κενα μεταξυ τους και πλαισιο και οχι σαν τα κλασικα λαπτοπ, πλακε, κολλημενα κλπ) ειναι δημιουργια της sony αρχικα και κλεψιμο της apple λιγο αργοτερα... αρα ειναι στυλ vaio... Βεβαια, η apple δεν κλεβει... βελτιωνει... λεει...
ixthy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παίδες για να ξέρουμε και τι λέμε, η HTC είναι πρώτα απ' όλα εταιρεία που έβγαζε βγάζει και θα βγάζει windows mobile. Μη λέμε λοιπόν ότι θέλουμε! Το android είναι καινούργιο φρούτο ακόμα σε σχέση με τα windows. Αν πίσω από την HTC είναι η google, τότε η MS που είναι; Και πόσο καλές σχέσεις έχουν η MS και η google; Τέλος άλλο το android και άλλο το HTC software με το οποίο η HTC αλλάζει το gui της συσκευής της σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Η Apple προφανώς εκεί έχει τις διαφωνίες της και όχι στο Android. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η Apple με την HTC τα έχει πολύ περισσότερο, παρά με την google. Ξεχνάτε ποιος προσπάθησε πρώτος να βγάλει το iphone killer? Και με τι λειτουργικό; Η απάντηση είναι HTC touch και windows mobile! Είπε τότε κάτι η Apple? Αλλά για να το κάνει τώρα κάτι παίζει και δεν είναι απλά το Android. Δεν είπε μη σέρνετε το δαχτυλάκι σας στην οθόνη! Αυτό ήδη γίνεται εδώ και πολύ καιρό με τα touch κινητά της HTC. Αλλά όχι ρε πούστη να αντιγράφεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια! Αυτό νομίζω είναι το θέμα και πιστεύω ότι εδώ η Apple μάλλον έχει δίκιο! Καλό όμως είναι να μάθει και η HTC να μην κοροϊδεύει τους καταναλωτές της, και να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να αντιγράψεις τον σύρτη της Apple για να βγάλεις επιτυχημένη συσκευή! Άλλα πράγματα είναι αυτά που κάνουν ένα κινητό επιτυχημένο! Αν ας πούμε το TyTN 2 που έχω μπορούσε να χρησιμοποιήσει σωστά τη cpu του και τη gpu που απενεργοποίησαν γιατί η qualcomm έκλεψε την broadcom τότε δεν ξέρω αν θα είχα πάει ακόμα στο iphone. Δείτε εδώ να καταλάβετε! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Άλλοι είναι αυτοί που κλέβουν και μάλιστα τις τσέπες μας! Έδωσα τότε 800 euro για μια συσκευή crippled! Αλλά έτσι είναι! Ακόμα και το 3 ετών qtec ενός συναδέλφου με ένα απλό arm cpu, ήταν πολύ καλύτερο και γρήγορο από τη "ναυαρχίδα" TyTN 2! Και στα παιχνίδια αλλά ακόμα και στην πληκτρολόγηση! Πολλές φορές το να γράψω μήνυμα με αυτό το κινητό γινόταν αδύνατο, ειδικά αν το μήνημα μεγάλωνε! Κι όμως τα windows mobile παρόλο που δεν είναι τόσο fancy όσο το iphone, του έδιναν φοβερές δυνατότητες. Και πολυεπεξεργασία είχα και gps και word και excel και αρχεία μπορούσα να μεταφέρω όπως γούσταρα, και games και emulators! Τα πάντα! Μόνο που η συσκευή ήταν τόσο αργή, που πρακτικά ήταν εκνευριστική! Άσε η φωτογραφική της που ήταν η χειρότερη της αγοράς σε σύγκριση με τα άλλα κινητά! Βέβαια το μόνο καλό ήταν ότι είχε και κάμερα για videoconference! Τέλος πάντων τέτοιες συσκευές όπως το TyTN 2 δε χάνουν απλά λόγω gestures. Χάνουν από ποιοτική υλοποίηση, κάτι που έχει το iphone! Πρέπει να χαίρεται η HTC που δεν πάτωσε με αυτά που έκανε!
grnrg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ...η βλακεια των μηνυσεων καλα κρατει... Με αυτη τη λογικη... η chrysler και η mercedes θα επρεπε να μηνυσουν ολες τις αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι ο Daimler και ο Benz εφτιαξαν το πρωτο εσωτερικης καυσης βενζινοκινητο οχημα... ΥΓ. Σταματηστε να κανετε κερατακια σε φωτο γιατι μονο η apple μπορει να χρησιμοποιει 2 δακτυλα... ειναι πατενταρισμενο απο τα gesture της...!
Nomedor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πλάκα-πλάκα γιατί δεν έκανε μήνυση στην microsoft?
vanzelvoul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παίδες για να ξέρουμε και τι λέμε, η HTC είναι πρώτα απ' όλα εταιρεία που έβγαζε βγάζει και θα βγάζει windows mobile. Μη λέμε λοιπόν ότι θέλουμε! Το android είναι καινούργιο φρούτο ακόμα σε σχέση με τα windows. Αν πίσω από την HTC είναι η google, τότε η MS που είναι; Και πόσο καλές σχέσεις έχουν η MS και η google; Τέλος άλλο το android και άλλο το HTC software με το οποίο η HTC αλλάζει το gui της συσκευής της σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Η Apple προφανώς εκεί έχει τις διαφωνίες της και όχι στο Android. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η Apple με την HTC τα έχει πολύ περισσότερο, παρά με την google. Ξεχνάτε ποιος προσπάθησε πρώτος να βγάλει το iphone killer? Και με τι λειτουργικό; Η απάντηση είναι HTC touch και windows mobile! Είπε τότε κάτι η Apple? Αλλά για να το κάνει τώρα κάτι παίζει και δεν είναι απλά το Android. Δεν είπε μη σέρνετε το δαχτυλάκι σας στην οθόνη! Αυτό ήδη γίνεται εδώ και πολύ καιρό με τα touch κινητά της HTC. Αλλά όχι ρε πούστη να αντιγράφεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια! Αυτό νομίζω είναι το θέμα και πιστεύω ότι εδώ η Apple μάλλον έχει δίκιο! Καλό όμως είναι να μάθει και η HTC να μην κοροϊδεύει τους καταναλωτές της, και να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να αντιγράψεις τον σύρτη της Apple για να βγάλεις επιτυχημένη συσκευή! Άλλα πράγματα είναι αυτά που κάνουν ένα κινητό επιτυχημένο! Αν ας πούμε το TyTN 2 που έχω μπορούσε να χρησιμοποιήσει σωστά τη cpu του και τη gpu που απενεργοποίησαν γιατί η qualcomm έκλεψε την broadcom τότε δεν ξέρω αν θα είχα πάει ακόμα στο iphone. Δείτε εδώ να καταλάβετε! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Άλλοι είναι αυτοί που κλέβουν και μάλιστα τις τσέπες μας! Έδωσα τότε 800 euro για μια συσκευή crippled! Αλλά έτσι είναι! Ακόμα και το 3 ετών qtec ενός συναδέλφου με ένα απλό arm cpu, ήταν πολύ καλύτερο και γρήγορο από τη "ναυαρχίδα" TyTN 2! Και στα παιχνίδια αλλά ακόμα και στην πληκτρολόγηση! Πολλές φορές το να γράψω μήνυμα με αυτό το κινητό γινόταν αδύνατο, ειδικά αν το μήνημα μεγάλωνε! Κι όμως τα windows mobile παρόλο που δεν είναι τόσο fancy όσο το iphone, του έδιναν φοβερές δυνατότητες. Και πολυεπεξεργασία είχα και gps και word και excel και αρχεία μπορούσα να μεταφέρω όπως γούσταρα, και games και emulators! Τα πάντα! Μόνο που η συσκευή ήταν τόσο αργή, που πρακτικά ήταν εκνευριστική! Άσε η φωτογραφική της που ήταν η χειρότερη της αγοράς σε σύγκριση με τα άλλα κινητά! Βέβαια το μόνο καλό ήταν ότι είχε και κάμερα για videoconference! Τέλος πάντων τέτοιες συσκευές όπως το TyTN 2 δε χάνουν απλά λόγω gestures. Χάνουν από ποιοτική υλοποίηση, κάτι που έχει το iphone! Πρέπει να χαίρεται η HTC που δεν πάτωσε με αυτά που έκανε! Απο ποτε εχεις να δουλεψεις κινητο της HTC? Το HTC HD2 το εχεις υποψιν σου? Που εχει αντιγραψει η HTC την apple? Η οθονη ξεκλειδωματος πχ των wm 6.5 ειναι ιδια για ΟΛΑ τα τηλεφωνα που τρεχουν wm6.5! Τα τελευταια 2 χρονια η HTC εχει περασει σε αλλο επιπεδο. Ειναι η ανερχομενη δυναμη στο χωρο της κατασκευης smartphones. Και για οσους δεν γνωριζουν εχει απο πισω της μια τεραστια κοινοτητα τους XDA-developers. Δε σε διαλεγει τυχαια η google. Οπως και δε σε μηνυει τυχαια η apple. Και ξαναρωταω γιατι δε μηνυσε και την palm, ή την RIM?
ixthy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Να στο εξηγησω με απλα ελληνικα... Τα κουμπακια στυλ macbook που εχει το πληκτρολογιο (μικρα, με κενα μεταξυ τους και πλαισιο και οχι σαν τα κλασικα λαπτοπ, πλακε, κολλημενα κλπ) ειναι δημιουργια της sony αρχικα και κλεψιμο της apple λιγο αργοτερα... αρα ειναι στυλ vaio... Βεβαια, η apple δεν κλεβει... βελτιωνει... λεει... ...η βλακεια των μηνυσεων καλα κρατει...Με αυτη τη λογικη... η chrysler και η mercedes θα επρεπε να μηνυσουν ολες τις αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι ο Daimler και ο Benz εφτιαξαν το πρωτο εσωτερικης καυσης βενζινοκινητο οχημα... ΥΓ. Σταματηστε να κανετε κερατακια σε φωτο γιατι μονο η apple μπορει να χρησιμοποιει 2 δακτυλα... ειναι πατενταρισμενο απο τα gesture της...! Καλά τώρα σοβαρολογείς; Εδώ η Sony πήρε τα schematics από την Apple που ήταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε πληκτρολόγιο για laptops όπως το ξέρεις τώρα! Αν περίμενες από τη Sony να πρωτοτυπήσει ακόμα walkman με κασσέτα θα άκουγες ή άντε κάνα minidisc στο τσακίρ κέφι! Και μου λες για τα κουμπάκια αν έχουν κενό και πλαίσιο ή όχι; Δηλαδή και τι άλλαξε τώρα που έχουν κενό και πλαίσιο; Ποια φοβερή πατέντα παραβιάστηκε; Κουμπάκια δεν είναι που τα πατάς; Κι αν θες να ξέρεις εγώ που έχω macbook pro mid 2008, ποιο καλό θεωρώ το παλιό aluminum πληκτρολόγιο, παρά το νέο με τα μαύρα πλαστικά κουμπιά, το κενό και το πλαίσιο (μη σου πω και το multirama)! Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι Apple users που έχουν τη σχετική εμπειρία με τα 2 πληκτρολόγια! Και δε με λες ρε φίλε που ειρωνεύεσαι κιόλας την Apple ότι δεν κλέβει, αλλά "βελτιώνει"! Το ipod ποιος το ανακάλυψε; Και τι είναι όλες αυτές οι "walkman" media players συσκευές της Sony που ακολούθησαν μετέπειτα; Αυτό δεν είναι αντιγραφή και κλοπή; Ή η sony τώρα απλώς βελτίωσε; Παρόλα αυτά η Apple δεν είπε συσκευές τύπου ipod είναι δική μου πατέντα! Ούτε είπε συσκευές τύπου PC είναι δική μου πατέντα! Απλώς ζητά να μην αντιγράφουν οι υπόλοιποι τόσο εξώφθαλμα το δικό της gui! Τόσο τραγικό είναι αυτό; Όπως βλέπεις επιχειρήματα σαν και τα δικά σου, αλλά και πολλών άλλων είναι απλώς λανθασμένα και δείχνουν και τεράστιο κόμπλεξ που δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει! Ειλικρινά ρε παίδες! Μήπως φταίει ο Steve Jobs και για την περικοπή του 14ου μισθού; Υ.Γ. Η Sony έχει πρωτοτυπήσει σε άλλα πράγματα και δε θέλω να μειώσω την εταιρεία! Συνήθως όμως από αυτά που εγώ ξέρω το minidisc απέτυχε και περιμένουμε να δούμε κάτι με το blue ray, που και αυτό όμως δε βλέπω να έχει λαμπρό μέλλον. Αυτά όμως είναι καθαρά τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως το ότι βγαίνουν μεγαλύτερες και γρηγορότερες μνήμες. Δε μιλάμε για καινοτομίες στον τρόπο χρήσης μιας συσκευής! Ούτε μιλάμε για καινοτομία στον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποιος το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή! Ας πούμε ποιος σκέφθηκε να προσθέσει λογισμικό σε μια συσκευή αναπαραγωγής media; Πόσο άλλαξε αυτό την αντίληψή μας για τα media players, που δεν είναι απλά συσκευές αναπαραγωγής ήχου;
Nomedor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Είναι τρομερό πράγμα το φανατισμός όμως, άμα η microsoft ήταν στη θέση της apple δεν νομίζω να έβρισκες εύκολα άνθρωπο να υπερασπίζεται το πορτοφόλι του gates αλλά η apple τα έχει καταφέρει καλά σε αυτόν τον τομέα. Υπερασπίζεστε το πορτοφόλι τις apple λες και δεν υπάρχει αύριο, παρόλο που θα έρθει μπούμερανγκ αυτό να σας χτυπήσει, γιατί άμα κερδίσει η apple θα δέσει τα χέρια στους άλλους developers.
Tigran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Άμα κερδίσει η Apple, αυτόματα θα αναγκαστεί η HTC, η Google και σχεδόν όλες οι top εταιρείες του χώρου να στήσουν κάτι δικό τους και πρωτοποριακό η κάθε μία, για να αντέξουν τον ανταγωνισμό. Και που θα οδηγήσει αυτό; Σε μια ταχύτερη ανάπτυξη της τεχνολογίας και μεγαλύτερο -ουσιαστικό- εύρος επιλογών για τον πελάτη.
Nomedor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Και έτσι να είναι όπως τα λες, που δεν είναι, μειώνεις τις επιλογές σου δραματικά.
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Για την Apple υπήρχαν εποχές που δεν υπήρχε αυριο,οποιος έχει μυαλό θυμάται... Οσο για την Microsoft vs Apple τις έχουν λυσει τις διαφορές τους παλαιότερα... Στην τελική το πολυ πολυ να γίνει οτι έγινε με το Mac OS.Δηλαδή θα αντιγράψουν ολοι το iPhone και θα έχει οτι ποσοστο έχει τώρα το mac OS ..5% χρήστες iPhone.H ιστορία επαναλαμβάνεται?
ixthy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Είναι τρομερό πράγμα το φανατισμός όμως, άμα η microsoft ήταν στη θέση της apple δεν νομίζω να έβρισκες εύκολα άνθρωπο να υπερασπίζεται το πορτοφόλι του gates αλλά η apple τα έχει καταφέρει καλά σε αυτόν τον τομέα. Υπερασπίζεστε το πορτοφόλι τις apple λες και δεν υπάρχει αύριο, παρόλο που θα έρθει μπούμερανγκ αυτό να σας χτυπήσει, γιατί άμα κερδίσει η apple θα δέσει τα χέρια στους άλλους developers. Μάλλον η Apple πρέπει να ευγνωμονεί τους επικριτές της! Αυτοί είναι οι φανατικοί και μας πορώνουν και μας που δεν μπορούμε να διαβάζουμε ανακρίβειες για να μην πω καμιά πιο βαρειά λέξη! Να ξέρεις ότι δεν έχω καθόλου χρόνο αυτήν την περίοδο να γράφω εδώ μέσα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω ό,τι να 'ναι και να μη μιλάω! Μπορείτε κάποιοι επιτέλους να σταματήσετε να βγάζετε αφρούς στο άκουσμα της λέξης Apple; Κάνετε λες και είναι το μήλο που έδωσε το φίδι στην Εύα! Και καλά η Apple είναι τραγική εταιρεία! Μα να μου βγάζετε και λάδι την HTC;;;;; Ρε πάτε καλά;;;; Την πιο απάτη εταιρεία κινητών;;;;; Την εταιρεία με τα πιο ακριβά προϊόντα που δεν αξίζουν τις τιμές τους ούτε στο μισό; Την εταιρεία με τη μακράν πιο παραπλανητική διαφήμιση;;;; Έγινε ξαφνικά η HTC η εταιρεία του Android; Μήπως σε λίγο θα αρχίσει να συνεισφέρει και στο Ubuntu;
akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Την εταιρεία με τα πιο ακριβά προϊόντα που δεν αξίζουν τις τιμές τους ούτε στο μισό; Κατά τα άλλα εμείς είμαστε φανατικοί και λέμε ό,τι θέλουμε ε; Ενημερωτικά, fanboy δεν είμαι, τουλάχιστον όσον αφορά τέτοιες συσκευές. Πήγαινα για το 3gs αλλά κατέληξα στο HD για άσχετους λόγους. Όσο για τα υπερεκτιμημένα κινητά που δεν αξίζουν τις τιμές τους, (σε σχέση με το iPhone μιλάς φαντάζομαι), ας κάνουμε μια μικρή έρευνα αγοράς. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν τραγικά από κατάστημα σε κατάστημα και στις δυο συσκευές, οπότε σαν υποτιθέμενος "υποψήφιος αγοραστής" επέλεξα το ίδιο eshop (e-click.gr) σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή μπόρεσα να τις βρώ. Apple Iphone 3GS 16GB: €525 HTC Touch HD2: €549 Μάλιστα. Το HD2 μου βγαίνει 44 ευρώ ακριβότερο. Not much of an overpriced device, is it? Εκτός αυτού, στο HD2 έχω: μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, γρηγορότερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη, multitasking (ασχέτως αν επιδρά αρνητικά στον επεξεργαστή η τη μνήμη, που τώρα πια σπάνια), δυνατοτητα μεταφοράς αρχείων μέσω bt, microsd, 5mp κάμερα (αν και συμφωνούμε πως όλες οι κάμερες κινητών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι για τα πανηγύρια), java, flash browsing, κ.λπ. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται "ξεκλείδωμα" η συσκευή. Πες με φανατικό. Εξήγησέ μου όμως που και γιατί κάνω λάθος. Αν θες σύγκρινε το GUI τους, σύγκρινε πόσο user-friendly κινητά βγάζουν οι εταιρίες, σύγκρινε χίλια δυο πράγματα στα οποία η Apple μπορεί να υπερέχει της HTC, μίλησε για καινοτομίες, για υπερεκτιμημένα προϊόντα όμως άστο καλύτερα. Όταν η Apple ενσωματώσει επιτυχώς τα παραπάνω στα κινητά της και ρίξει τις τιμές τότε ελεύθερα. Όντόπικ τώρα, αφού διάβασα τις εν λόγω πατέντες, ας σχολιάσω μερικές. Patent #7,479,949: Touch Screen Device, Method, And Graphical User Interface For Determining Commands By Applying Heuristics We did this one at length after it was issued in January of last year -- check out our Palm discussion for more. The big one here is scroll behavior: starting a scroll in a single direction locks you in that direction, but starting it at an angle lets you pan around freely -- just like the Android browser. Με τον ίδιο τρόπο δεν λειτουργεί και ο Opera; Και ο Fennec; Και ο Skyfire; Και ο NetFront; Patent #7,469,381: List Scrolling And Document Translation, Scaling And Rotation On A Touch-Screen Display Το πρώτο προυπήρχε στα HTC (wm6, με κάθε επιφύλαξη ίσως και στα wm5) πολύ πρίν το 2008, τουλάχιστον στα sms/mms/email. To τρίτο, αν αναφέρεται στην αυτόματη εναλλαγή οθόνης από portrait σε landscape, αυτό το έκαναν τα κινητά της HTC πολύ πριν κυκλοφορήσει το iPhone. Patent #7,633,076: Automated Response To And Sensing Of User Activity In Portable Devices This was issued in October of 2009, and it's really quite specific: it covers a phone with multitouch input, a proximity sensor, and an ambient light sensor, which allows input when the sensors indicate one condition and doesn't allow input in others. In simple terms? It's how the iPhone shuts off the touchscreen when you hold it to your ear, a scenario that's specifically called out in the claims. Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται να καταχωρηθεί η συγκεκριμένη πατέντα τον Οκτώβρη του 2009, όταν ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό υπάρχει στο Touch Diamond από τον Μαϊο του 2008! Προφανώς αυτό έγινε λόγω του ηλίθιου συστήματος στο Αμέρικα, όπως και να'χει στην προκειμένη περίπτωση απορώ με το θράσος της Apple να καταχωρήσει πατέντα για κάτι που προϋπάρχει... Patent #5,920,726: System And Method For Managing Power Conditions Within A Digital Camera Device Granted in 1999, this patent is surprisingly broad -- it flatly covers managing power in a digital camera device to a power manager that sends state information to a processor controlling the camera. Πιο αόριστοι δεν θα μπορούσαν να είναι. "Το να διαχειρίζεται το ρεύμα της κάμερας ένας διαχειριστής μέσα στην κάμερα ο οποίος την στέλνει στον επεξεργαστή που την διαχειρίζεται". Σαν να λέμε "το να πατάς για λίγα δευτερόλεπτα το πράσινο κουμπί κλήσης και να βγάζει σε ανοιχτή ακρόαση". Μου φαίνεται τελικά στην Αμερική μπορείς να πατεντάρεις ό,τι θέλεις, ε; Patent #7,657,849: Unlocking A Device By Performing Gestures On An Unlock Image This one's cute 'cause it's brand new -- seriously, it was just granted on February 2. It's almost exactly what it says on the tin: it covers unlocking a touchscreen device by moving an unlock image. It's broad enough for us to say that it covers virtually every unlock behavior we've seen on phones, not just the iPhone's slide-to-unlock implementation. wink, wink Πάλι, τραγικά αόριστο, εδώ τουλάχιστον αναφέρει ευθέως πως καλύπτει οποιοδήποτε συμπεριφορά "ξεκλειδώματος" με το δάχτυλο σε οποιοδήποτε κινητό. Μάλιστα. Την επόμενη φορά που η Apple θα μιλήσει για μονοπώλιο, τρίψτε της το παρών quote στη μάπα.
grnrg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Και μου λες για τα κουμπάκια αν έχουν κενό και πλαίσιο ή όχι; Δηλαδή και τι άλλαξε τώρα που έχουν κενό και πλαίσιο; Ποια φοβερή πατέντα παραβιάστηκε; Κουμπάκια δεν είναι που τα πατάς; Κι αν θες να ξέρεις εγώ που έχω macbook pro mid 2008, ποιο καλό θεωρώ το παλιό aluminum πληκτρολόγιο, παρά το νέο με τα μαύρα πλαστικά κουμπιά, το κενό και το πλαίσιο (μη σου πω και το multirama)! Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι Apple users που έχουν τη σχετική εμπειρία με τα 2 πληκτρολόγια! Βρε φιλε μου, μιλησα εγω αν ειναι καλυτερο... Ειναι γνωστο οτι η αλλαγη απο το παλιο στο νεο με τα μαυρα και τα κενα κλπ κλπ ειναι αντιγραφη απο ενα vaio, το οποιο δεν θυμαμαι το μοντελο αυτη τη στιγμη... Δεν ειμαι και database... το ειχα διαβασει, το ειχαεπιβεβαιωσει με ημερομηνιες και μου εμεινε... δεν πιστευα οτι επρεπε να κραταω αποδεικτικα στοιχεια για οτι θα λεω απο δω και περα... δε θες να το πιστεψεις γιατι εχεις τρελαθει με την apple... πιστεψε με... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ουτε σκοπος να σε πισω για κατι που απλα αρνεισε να δεχτεις... Σε απλα ελληνικα... hestika kai i barka gernei!
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μάλλον η Apple πρέπει να ευγνωμονεί τους επικριτές της! Αυτοί είναι οι φανατικοί και μας πορώνουν και μας που δεν μπορούμε να διαβάζουμε ανακρίβειες για να μην πω καμιά πιο βαρειά λέξη! Να ξέρεις ότι δεν έχω καθόλου χρόνο αυτήν την περίοδο να γράφω εδώ μέσα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω ό,τι να 'ναι και να μη μιλάω! Μπορείτε κάποιοι επιτέλους να σταματήσετε να βγάζετε αφρούς στο άκουσμα της λέξης Apple; Κάνετε λες και είναι το μήλο που έδωσε το φίδι στην Εύα! Και καλά η Apple είναι τραγική εταιρεία! Μα να μου βγάζετε και λάδι την HTC;;;;; Ρε πάτε καλά;;;; Την πιο απάτη εταιρεία κινητών;;;;; Την εταιρεία με τα πιο ακριβά προϊόντα που δεν αξίζουν τις τιμές τους ούτε στο μισό; Την εταιρεία με τη μακράν πιο παραπλανητική διαφήμιση;;;; Έγινε ξαφνικά η HTC η εταιρεία του Android; Μήπως σε λίγο θα αρχίσει να συνεισφέρει και στο Ubuntu; ixthy αν κατάλαβα καλά δεν δέχεσαι τους Apple haters.Καλά θα κάνεις να τους συνηθίσεις και όχι να τους αλλάξεις.Η Apple δεν έχει ανάγκη τους χρήστες να την υπερασπίζονται....Εξάλλου εδώ δεν έκλεισε τότε,τώρα θα έχει πρόβλημα?Το να κάνεις δίαλογο μαζί τους ειναι μάταιο.Εξαλλου οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με τις πατέντες...και όχι την Apple.Tα ίδια θα λέγανε για την Nokia...οποιον πιστευεις οτι δεν θα το κανε απλά τον αγνοείς και του ευχεσαι περαστικά....(Apple hype influenza)
ixthy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 @ gnrg: Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου! Απλώς επιχειρηματολογώ ότι αυτό που λες δε συνιστά κλοπή. Για κάποιο λόγο η Sony το έφτιαξε έτσι και ακολούθησε και η Apple. Αλλά στον τρόπο χρήσης εγώ δε βλέπω καμιά αλλαγή. Δεν είναι ότι άλλαξε κάτι σχεδιαστικά στην εργονομία! Μόνο κατασκευαστικά και για ποιο λόγο δεν ξέρω. @akpe: Φίλε μου απλώς την πάτησες. Αυτό θα το καταλάβεις αν και όποτε κάποια στιγμή αγοράσεις και ένα iphone και κάνεις σύγκριση. Τότε θα με νοιώσεις. Και γω τότε έτσι επέλεξα HTC και πλήρωσα 800 ευρώ μετρητοίς για το TyTN 2. Για όλα αυτά που λες! Και μάλιστα ήμουν και ευχαριστημένος στην αρχή! 800 ευρώ για QVGA 320X200 και μια συσκευή να σέρνεται. Τη στιγμή που υπήρχε το iphone να κάνει παπάδες και στην Ελλάδα έρχεται και ξεκλείδωτο, πράγμα βέβαια που πολλοί δεν το ξέρετε γιατί σας έχουν φλομώσει στο παραμύθι και πάτε και τα σκάτε στην HTC. Δεν ξέρω αν είμαι fanboy της Apple όπως λες, αλλά HTC δεν ξαναπαίρνω! Βέβαια είχα μπει στο τριπάκι να δοκιμάσω και γω κάνα HTC HD, αλλά φίλοι μου που το δοκίμασαν ξενέρωσαν μετά την εμπειρία τους με το iphone και ευτυχώς με έσωσαν και πήρα το iphone. Λες ότι οι κάμερες στα κινητά είναι χάλια. Κάνεις λάθος! Οι κάμερες στα HTC είναι απλώς απαράδεκτες. Και ας είναι και 100 Μpixels. Δεν βάζουν ποιοτικό CCD με αποτέλεσμα η ποιότητα της φωτό να είναι χάλια. Το δικό μου σε πολύ καλό φωτισμό βγάζει φωτό με έντονο σέπια χρωματισμό λες και του βάζεις το συγκεκριμένο εφέ. Το βράδι και με έντονο φωτισμό δωματίου είναι απλώς ανίκανο να βγάλει φωτό. Από την άλλη έχεις δοκιμάσει κάμερα 2 Μpixels σε φθηνό Nokia; Θα τρίβεις τα μάτια σου! Έβγαζε εκπληκτικές φωτό ακόμα και στο ημίφως σε κλειστό εργαστήριο με κλειστές τις κουρτίνες!!!!! Η Nokia δεν πιάνεται στην ποιότητα των περιφερειακών της στα κινητά της τηλέφωνα! Σου βάζει κάμερα και έχεις και φωτό και εκπληκτικά video!!! Το είχα δει στη συσκευή ενός συναδέλφου. Μια συσκευή των 250 ευρώ περίπου να κάνει παπάδες και το δικό μου το TyTN 2 των 800 να είναι άχρηστο!!! Το Nokia μέχρι και στερεοφωικά ηχειάκια είχε τότε!!! Το ηχείο του TyTN 2 είναι gtp!!! Βέβαια η HTC μετά το κράξιμο που έφαγε από εμάς δεν τόλμησε να ξανακάνει τέτοια κοροϊδία! Είδε ότι χάνει και σημαντικό μερίδιο της αγοράς και έριξε και τις τιμές! Όμως εγώ είχα ήδη κάνει μια από τις χειρότερες αγορές της ζωής μου! Μετά το iphone, μόνο σε Nokia θα πάω, αν όχι σε Apple πάλι. Εμένα μ' αρέσει και το Maemo, αλλά και η σίγουρη ποιότητα που συνήθως προσφέρει η Nokia, αν και με το N95 πήγε να μας τα χαλάσει λίγο. Αλλά ακόμα και αυτή η συσκευή ήταν εκπληκτική! Υ.Γ. Ξέρεις πότε άξιζε να πάρεις HTC? Επί εποχής QTEC και intel!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα