Προς το περιεχόμενο

PC για gaming;

_69_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο eshop λογικα 8α παρω ο,τι χρειαστω
.

αν ψάξεις θα δείς πολλά θέματα για ποιο λόγο να ΜΗΝ πάρεις απο e-shop. Δεν είναι τυχαίο που το 99% στο φορουμ όταν προτείνει σύνθεση βάζει screenshots απο Πλαίσιο και άλλα μαγαζιά.

Δημοσ.
8α μου προτεινες καμμια καλυτερη mobo η μνημες? και αν καταληξω σε amd (που το βρισκω πιο σιγουρο αν ισχυουν αυτα που μου λες) 8α παρω

γιατι αυτα που σου προτεινα τι εχουν?

Δημοσ.
.

αν ψάξεις θα δείς πολλά θέματα για ποιο λόγο να ΜΗΝ πάρεις απο e-shop. Δεν είναι τυχαίο που το 99% στο φορουμ όταν προτείνει σύνθεση βάζει screenshots απο Πλαίσιο και άλλα μαγαζιά.

και απο που να τα παρω?εδω που ειμαι (λαμια) δεν εχω πλαισιο...multirama και kotsovolo εχω

Και πειτε μου και αλλοι για την συν8εση που μου προτεινε ο Dropsreef

Δημοσ.

νομίζω οτι όλα τα μαγαζιά στέλνουν με μεταφορική και με τα ποσό που θα διαθέσεις έχουν δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ.

Κοιτα υποκειμενικη αποψη δεν εχω...απλα μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο με λιγα λεφτα παραπανω παρακατω με τις ιδιες αν οχι καλυτερες επιδοσεις...στις μνημες η στο mobo...

---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:01 ----------

α και επισης γιατι να μιν παω σε μνημες με καλυτερο συγχρονισμο...και για να ειναι καλυτερες τι πρεπει να κοιταξω?

Δημοσ.
α και επισης γιατι να μιν παω σε μνημες με καλυτερο συγχρονισμο...και για να ειναι καλυτερες τι πρεπει να κοιταξω?

απο τη στιγμη που δεν κλοκαρεις δεν θα δεις διαφορες στις μνημες

αν αλλαζα κατι απο την αρχικη συνθεση(post #7) θα ηταν αυτες οι μνημες (επαναλαμβανω ουσιαστικες διαφορες δεν θα δεις)

PNY XLR8 4GB DDR3-1600 Ram Kit

και για καρτα γραφικων οταν βρεις το διαθεσιμο ποσο(ηδη περισσευουν αρκετα σε σχεση με τα 550€ που εθεσες ως οριο) θα εβαζα μια 5850

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...