Προς το περιεχόμενο

Νέα ελληνική κωμωδία "180 μοίρες"

artemiskaloge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, για εσάς που σας αρέσει ο ελληνικός κινηματογράφος, είδα πως βγαίνει μια καινούργια ταινία με τίτλο "180 μοίρες" και με πρωταγωνιστές τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο και την κοπέλα που έπαιζε στο "Μαύρα Μεσάνυχτα" (δε θυμάμαι πως τη λένε):o

Δείτε το τρέιλερ που βρήκα: [ame]

[/ame]
Δημοσ.

ημαρτον, ρε συ! δεν ξερεις την Παναγιωτα Βλαντη (Μαυρα Μεσανυχτα)? και η αλλη σεξοβομβα, η μελαχροινη, ειναι η Νικολετα Καρρα! τουλαχιστον τις ωραιες γυναικες, πρεπει να τις ξερουμε......!!!

καλουτσικο μου φαινεται το τραιλερ. αλλα μεγαλο λογο δε λεω, θα περιμενω να τη δω..!

Δημοσ.

Το story είναι μάλλον τετριμμένο (ερωτεύεται το ληστή που μπαίνει σπίτι της γαι να την κλέψει) οπότε δεν τρέφω και μεγάλες ελπίδες ...

Δημοσ.

Θα δείξει! Ας τη δούμε πρώτα και το συζητάμε μετά. Ο τίτλος "180 μοίρες" πάντως, είναι αρκετά...προκλητικός, όπως και μερικοί από τους ηθοποιούς ;)

Δημοσ.

Κάθε φορά που πάω σινεμά και βλέπω τρέιλερ ελληνικών ταινιών με χτυπάει απευθείας στο νευρικό

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ

Τα ίδια τετριμμένα σενάρια που αποτελούν ένα απλό ρεζουμέ των ελληνικών σειρών και οι ίδιοι ηθοποιοί που τρέχουν από σειρα σε ταινία και από ταινία σε διαφήμιση

Facepalm από μένα για τις ''180 μοίρες'':-(

Δημοσ.

Για μένα πάντως ο Κυριακίδης είναι πολύ καλός ηθοποιός και η "Νήσος" μου άρεσε πολύ. Έχω λοιπόν καλό προαίσθημα και για τις "180 μοίρες";)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...