deadp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όσοι το ψάχνουν, ας πάνε στο τοπικό κατάστημα OTE κι ας το παραγγείλουν. Να επιμείνουν, εγώ έβλεπα το Q9h της Motorola (κινητό έπος) διαθέσιμο κι η υπάλληλος βαριόταν να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει αν υπάρχει. Με τα χίλια ζόρια την έπεισα και τη μεθεπόμενη μέρα ξεσφράγιζα το κουτί... Ζήτημα να υπήρχαν ακόμη 1-2 πανελλαδικά... Πάντως, θυμάμαι έβλεπα πολλά κινητά σε τέτοιες προσφορές, δεν υπήρχαν σε απόθεμα όταν τα έκανα παραγγελία και τα έβλεπα μετά λίγες ώρες στο skroutz σε γνωστά μαγαζιά τους είδους, φυσικά στη διπλάσια τιμή (ενώ πιο πριν, δεν εμφανιζόταν να το έχουν στο skroutz). Όσο για το φίλο Runner1, είπε την άποψή του, σεβαστή και πολύ. Αλλά από επιχειρηματολογία πέρασε πια σε προπαγάνδα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ, φτάνει το μάθαμε πια. Ας μη το συνεχίσουμε άλλο, με χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν φανατίζομαι με το ΟΜΝΙΑ αλλά με το τρόπο που παραθέτονται κάποιες απόψεις χωρίς επιχειρήματα ή σωστά επιχειρήματα!Πάντως είναι όντως φοβερό κινητάκι και δύσκολα με κόβω να το αλλάζω! Ελα μωρε ο καθενας παντα λεει οτι γουσταρει. Μην ασχολησε οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όσοι το ψάχνουν, ας πάνε στο τοπικό κατάστημα OTE κι ας το παραγγείλουν.Να επιμείνουν, εγώ έβλεπα το Q9h της Motorola (κινητό έπος) διαθέσιμο κι η υπάλληλος βαριόταν να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει αν υπάρχει. Με τα χίλια ζόρια την έπεισα και τη μεθεπόμενη μέρα ξεσφράγιζα το κουτί... Ζήτημα να υπήρχαν ακόμη 1-2 πανελλαδικά... Πάντως, θυμάμαι έβλεπα πολλά κινητά σε τέτοιες προσφορές, δεν υπήρχαν σε απόθεμα όταν τα έκανα παραγγελία και τα έβλεπα μετά λίγες ώρες στο skroutz σε γνωστά μαγαζιά τους είδους, φυσικά στη διπλάσια τιμή (ενώ πιο πριν, δεν εμφανιζόταν να το έχουν στο skroutz). Όσο για το φίλο Runner1, είπε την άποψή του, σεβαστή και πολύ. Αλλά από επιχειρηματολογία πέρασε πια σε προπαγάνδα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ, φτάνει το μάθαμε πια. Ας μη το συνεχίσουμε άλλο, με χαλάει. Γκουχου γκουχου....προπαγάνδα.....γκούχου γκούχου...το άκουσα κι αυτό!Από τα τόσα που είπα κατάλαβες ότι κάνω προπαγάνδα....ουδέν σχόλιον! Ελα μωρε ο καθενας παντα λεει οτι γουσταρει.Μην ασχολησε οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο. Εννοείται ότι δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω......δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου από ότι φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 deadp ο runner1 πράγματι το τράβηξε λίγο παραπάνω από όσο χρειάζεται ΑΛΛΑ στα posts του εκτός από πολύ σωστα επιχειρήματα αναφέρει και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Λάβε υπόψιν ότι εσύ ήσουν αυτός που (άθελα του βέβαια) έδωσε λάθος εντυπώσεις για το κινητό. Και βέβαια δεν έκανε προπαγάνδα. Και εσύ runner1 δεν χρειάζεται να διατυπώνεις τόσο έντονα την(σωστή πάντως σε αυτή την περίπτωση) άποψη σου. Μπορούσες να το τελειώσεις χωρίς σχόλια του τύπου "δεν ασχολούμαι άλλο ή να ενοχλείσαι από την λέξη "προπαγάνδα". Λέει κιόλας ότι η άποψη σου είναι "σεβαστή και πολύ". Οπότε μην αρπάζεσαι τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όποιος δεν ασχολείται άλλο το εννοεί. Αλλά το πληκτρολόγιο "παρατραβάει"... Εγώ πάντως, έχω Iphone, C905, Innov8 κι ΟΜΝΙΑ στο συρτάρι. H SIM μου είναι μέσα στο Innov πάντως. Κι ας το φορτίζω κάθε μέρα. Έκανα την επιλογή μου... κι ας είναι λανθασμένη. Κι εφόσον ΕΧΩ και τα 4 έχω νομίζω το δικαίωμα να επιλέγω κι όχι κάποιος που έχει μία ή δύο συσκευές από μια πλατφόρμα. Ότι και να θέλει ο παραπάνω κύριος, είμαι διαθέσιμος με pm να αναλύσω το οτιδήποτε και να διαβάσω το οτιδήποτε. Και να απαντήσω επίσης. Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ τσάμπα μαγκιά εξ αποστάσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όποιος δεν ασχολείται άλλο το εννοεί. Αλλά το πληκτρολόγιο "παρατραβάει"... Εγώ πάντως, έχω Iphone, C905, Innov8 κι ΟΜΝΙΑ στο συρτάρι. H SIM μου είναι μέσα στο Innov πάντως. Κι ας το φορτίζω κάθε μέρα. Έκανα την επιλογή μου... κι ας είναι λανθασμένη. Κι εφόσον ΕΧΩ και τα 4 έχω νομίζω το δικαίωμα να επιλέγω κι όχι κάποιος που έχει μία ή δύο συσκευές από μια πλατφόρμα. Ότι και να θέλει ο παραπάνω κύριος, είμαι διαθέσιμος με pm να αναλύσω το οτιδήποτε και να διαβάσω το οτιδήποτε. Και να απαντήσω επίσης. Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ τσάμπα μαγκιά εξ αποστάσεως. Καλά καλά.....με σχόλια του τύπου έχω όλες τις συσκευές και χρησιμοποιώ την μία ενώ με τις άλλες δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε.....δεν μου φαίνεται ότι όντως το έχεις ψάξει και το απέδειξα με αυτά που είπα!Άλλο η επιλογή ΣΟΥ που είναι υποκειμενική (δηλ. επιλογή του καθενός ανάλογα με το τι τον βολεύει και τι τον εξυπηρετεί) και άλλο η αντικειμενική!Εγώ μίλησα για αυτά που παρέθεσες σαν αρνητικά και το μόνο που έχεις να πεις είναι η....προπαγάνδα που έκανα!Ούτε για μαγκιές είπα ούτε τίποτα!Πού τα είδες όοοοολα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω! Πίστευε ότι θες...!ΤΕΛΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 deadp αφού έχεις και τα 4 έχεις και το δικαίωμα να διαλέγεις που θα βάλεις την SIM σου. Έγω έχω την απορία τόσα κινητά τι τα χρειάζεσαι? Ειδικά όταν τα έχεις στο συρτάρι. Τα πήρες, τα δοκίμασες, δεν σου άρεσαν, πούλα τα σε κανέναν άλλο να μην σου πιάνουν χώρο και να πιάσεις κανένα ευρώ τώρα που τα αξίζουν κιόλας. Έχε και το παλιό σου στην άκρη αν πάθει κάτι αυτό που έχεις για καλό και είσαι εντάξει ότι και να γίνει. Γνώμη μου και φιλική συμβουλή. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει νόημα να συνεχίζει η συζήτηση σε αυτό το στυλ. Ας πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τη συμβουλή.... Που ήσουν τόσο καιρό; Όσο για σένα runner1, παράτα μας πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς έχουν δίκηο για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ας έχουν, εσύ με ποιο δικαίωμα μου δίνεις συμβουλή για τα οικονομικά μου; Γνωριζόμαστε; Ποιος έχει δίκιο σε αυτό;;; Ξέρεις την ηλικία μου; Σε παρακαλώ πολύ, ασχολήσου με τον εαυτό σου. Πετάγεστε και γράφετε μια π@π@ριά για τον άλλο, λες κι είστε οι υπέροχοι. Εγώ δεν ανοίγω έριδες με κανένα. Αν δεις λέω όλες οι απόψεις σεβαστές. Εσείς το τραβάτε. Και το τραβάτε... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Μπαίνω μέσα να βρω καμμιά προσφορά που θέλω για λαπτοπ και διαβάζω έχθρες για μένα. Δεν ξανααπαντάω, γράψτε ότι θέλετε. ΚΑΝΕΝΑΣ MOD δε θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα; Άλλων εξυπνάδες τις καθαρίζετε, τις δικές μας όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Όλα ξεκινάνε από την λάθος στάση σου. Εγώ ας πούμε δεν σε έπιασα από τον λαιμό να σου πω κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο ή είσαι βλάκας που πετάς έτσι τα λεφτά σου. Σαφώς και τα κάνεις ότι θες. Αν δεις πως τελείωσα την τοποθέτηση μου σου έγραψα "Γνώμη μου και φιλική συμβουλή". Θες κράτα την θες πέτα την. ΦΙΛΙΚΑ στο έγραψα. Αν προσέξεις και τι έγραφα πριν προσπάθησα να μην συνεχίσουν οι ανούσιες διαφωνίες. Εσύ αντί να το εκτιμήσεις με ειρωνεύτηκες. Όχι πως έγινε και τίποτα(μπροστά στο πληκτρολόγιο τα βάζεις με όλους τους Τούρκους) απλώς αυτό που εγώ εισέπραξα είναι "μην ασχολείσαι άλλο μαζί του, καλά έκαναν και του είπαν ότι του είπαν". Και είναι δικαίωμα σου να γράφεις την άποψη σου. Επειδή όμως δεν είναι φόρουμ με κουτσομπολιά αλλά τεχνολογικό η άποψη σου πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Η δική σου σαφώς και δεν ήτανε(μην πω ότι παραπληροφορούσε κιόλας) και γιαυτό είχες τις απαντήσεις που είχες. Εγώ δεν θέλω να χάσω αλλο χρόνο συνεχίζοντας μία ανούσια αντιπαράθεση οπότε για μένα το θέμα τελειώνει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 χαχαχα ενταξει πραγματικα το εχει χασει ο κοσμος...... χαχα. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ας έχουν, εσύ με ποιο δικαίωμα μου δίνεις συμβουλή για τα οικονομικά μου;Γνωριζόμαστε; Ποιος έχει δίκιο σε αυτό;;; Ξέρεις την ηλικία μου; Σε παρακαλώ πολύ, ασχολήσου με τον εαυτό σου. Πετάγεστε και γράφετε μια π@π@ριά για τον άλλο, λες κι είστε οι υπέροχοι. Εγώ δεν ανοίγω έριδες με κανένα. Αν δεις λέω όλες οι απόψεις σεβαστές. Εσείς το τραβάτε. Και το τραβάτε... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Μπαίνω μέσα να βρω καμμιά προσφορά που θέλω για λαπτοπ και διαβάζω έχθρες για μένα. Δεν ξανααπαντάω, γράψτε ότι θέλετε. ΚΑΝΕΝΑΣ MOD δε θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα; Άλλων εξυπνάδες τις καθαρίζετε, τις δικές μας όχι; Γράφε ότι θες ΑΛΛΑ με επιχειρήματα!Έτσι είναι τα τεχνολογικά(και όχι μόνο) forum!Παραθέτουμε απόψεις όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες!ΟΥΤΕ ένα επιχείρημα δεν έχεις εκφράσει (αν εξαιρέσεις τις υποκειμενικές επιλογές σου!)!!! Άλλο άποψη άλλο γεγονός!Δύο διαφορετικές έννοιες!1+1=2!!!Δεν μπορείς να το κάνεις 3 επειδή μας λές ότι είναι άποψή σου! Ούτε σε έβρισα,ούτε σε ειρωνεύτηκα,ούτε π@π@ριές λέω όπως λες (και απλά ΜΗΝ ξαναναφερθείς έτσι για το άτομο μου χωρίς να με ξέρεις....άντε μπράβο!),ούτε μαγκιές πουλάω! Όταν ο άλλος ξέρει να σου απαντάει και δεν έχεις τι να πεις μην βρίζεις,φαντάζεσαι πράγματα και αοριστολογείς!Δεν είμαστε όλοι τρελοί κι εσύ ο λογικός! Οι εξυπνάδες δεν είναι των παιδιών και δικές μου....για κοίτα λίγο καλύτερα την οθόνη σου! Από άνθρωπο 37 χρονών θα περίμενα άλλους τρόπους έκφρασης της άποψής του! Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το θέμα!Αλλά ΑΝ ξαναμιλήσεις για μένα με αυτό τον τρόπο....μην περιμένεις να κάτσω να σε διαβάζω! MODS.....αναλάβετε για το "καθάρισμα" γιατί αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση δυστυχώς και είναι κρίμα για τους άλλους που διαβάζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν υπαρχει λογος να συζηταμε γι αυτο το θεμα, το εβγαλαν και απο το oteshop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Επιτέλους, σήριαλ έγινε. Ας καθαριστεί. Αν και ξέρω ότι πάλι θα θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.