deadp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 @runner1 Φίλε μου, δεν την έχω ψάξει πολύ, βιντεάκια εννοώ αυτά που κατεβάζω από το youtube. Ταινίες με υπότιτλους, με συγχωρείς, αλλά πως τα καταφέρνεις σε 3 ίντσες και διαβάζεις κιόλας; Σαν δυνατότητα δε με ενδιαφέρει πάντως. Όλα τα βιντεάκια που παίζει ΑΝΕΤΑ το iphone και το INNOV8 το omnia τα παίζει με σπασίματα... θα τα ελαφρύνω για να δω πως θα παίζουν. Παπάδες κάνουν τα Windows Phones αλλά σήμερα έψαχνα που στο ^#^& είναι κάποιο πεδιο στις επαφές μου που δε φαίνεται μόνο στο OMNIA, ενώ σε όλα τα άλλα κινητά μου, που τραβάνε τις επαφές από το ίδιο PC την έβρισκα... Αλλαγή Digitizer σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητό, εγώ δε θα κάνω. Μπορεί να αρκεί χάιδεμα από το αρκουδάκι του Casoline αλλά το δικό μου θέλει βάρεμα του Hulk για να ξυπνήσει. Γράφω για ήχους, φίλε μου, έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου, το OMNIA παίζει mp3 και δεν ακούγονται ούτε τόσο δυνατά ούτε τόσο ποιοτικά όσο στο Iphone, 5800, Innov8, K750, για να αναφέρω μερικά κινητά που ΤΑ ΕΙΧΑ (κι έχω). Εδώ στο φόρουμ, μεταφέρουμε προσωπικές απόψεις. Επέτρεψέ μου λοιπόν να εκφράζω τις δικές μου. Και πως κατάλαβες ότι η άποψή μου για το κινητό είναι αρνητική; Απλά έγραψα κάποια υπέρ και κατά σε σύγκριση με μια από τις συσκευές που έχω στα χέρια μου. Η άποψή μου είναι θετικότατη, τελεία και παύλα. Μαζί είμαστε.... Όσο για τη μπαταρία που αναφέρει ο φίλος Arxaggelos, με μέτρια χρήση σαν τηλέφωνο και σχεδόν μηδενική multimedia το έβγαλα από το φορτιστή Κυριακή πρωί κι είναι τώρα στο 30% περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ρε παιδια γιατι το κουραζουμε τοσο το θεμα το omnia εχει 200e και τo iphone με ενα απλο searsch που εκανα δε το βρισκεις κατω απο 450e το λιγοτερο τι να λεμε τωρα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης οσο αφορα τα χρηματα τωρα αν δεν παιζει το ενα ή αν η οθονη δεν ειναι και τοσο ευαισθητη ειναι λεπτομερειες για το ευρυ κοινο ας βγει και το iphone σε καμια προσφορα με 200e και τοτε μαλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δείτε κι εδώ παίδες.... http://www.themobilestore.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δείτε κι εδώ παίδες....http://www.themobilestore.gr N73 με 200 ευρώ... Έχει και κάποιες καλές τιμές. Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του. Εν κατακλείδι, Το ΟΜΝΙΑ (όσοι το προλάβαμε) στα 200 είναι τρελή ευκαιρία, στα 500 είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Έχει και κάποιες καλές τιμές. κάποιες είναι μέχρι και ύποπτα καλές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 @runner1 Φίλε μου, δεν την έχω ψάξει πολύ, βιντεάκια εννοώ αυτά που κατεβάζω από το youtube. Ταινίες με υπότιτλους, με συγχωρείς, αλλά πως τα καταφέρνεις σε 3 ίντσες και διαβάζεις κιόλας; Σαν δυνατότητα δε με ενδιαφέρει πάντως. Όλα τα βιντεάκια που παίζει ΑΝΕΤΑ το iphone και το INNOV8 το omnia τα παίζει με σπασίματα... θα τα ελαφρύνω για να δω πως θα παίζουν. Παπάδες κάνουν τα Windows Phones αλλά σήμερα έψαχνα που στο ^#^& είναι κάποιο πεδιο στις επαφές μου που δε φαίνεται μόνο στο OMNIA, ενώ σε όλα τα άλλα κινητά μου, που τραβάνε τις επαφές από το ίδιο PC την έβρισκα... Αλλαγή Digitizer σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητό, εγώ δε θα κάνω. Μπορεί να αρκεί χάιδεμα από το αρκουδάκι του Casoline αλλά το δικό μου θέλει βάρεμα του Hulk για να ξυπνήσει. Γράφω για ήχους, φίλε μου, έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου, το OMNIA παίζει mp3 και δεν ακούγονται ούτε τόσο δυνατά ούτε τόσο ποιοτικά όσο στο Iphone, 5800, Innov8, K750, για να αναφέρω μερικά κινητά που ΤΑ ΕΙΧΑ (κι έχω). Εδώ στο φόρουμ, μεταφέρουμε προσωπικές απόψεις. Επέτρεψέ μου λοιπόν να εκφράζω τις δικές μου. Και πως κατάλαβες ότι η άποψή μου για το κινητό είναι αρνητική; Απλά έγραψα κάποια υπέρ και κατά σε σύγκριση με μια από τις συσκευές που έχω στα χέρια μου. Η άποψή μου είναι θετικότατη, τελεία και παύλα. Μαζί είμαστε.... Όσο για τη μπαταρία που αναφέρει ο φίλος Arxaggelos, με μέτρια χρήση σαν τηλέφωνο και σχεδόν μηδενική multimedia το έβγαλα από το φορτιστή Κυριακή πρωί κι είναι τώρα στο 30% περίπου. ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ!Για τους υπότιτλους......μια χαρά βλέπω κι εγώ και πολλά άτομα που το έχουν δει αι έχουν μείνει!Επίσης μέχρι και το μέγεθος των υπότιτλων μπορω να ορίσω όσο θέλω!!!!Άλλη μία παραμετροποίηση!Πώς γίνεται να μου λες ότι το Iphone παίζει όλα τα βιντεάκια όταν πιο πάνω μου μιλάς για βιντεάκια από.....youtube!Έλεος!Εγώ μιλάω ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ format και μεγέθη (όχι KB Ή MB ΑΛΛΆ GB)!!!!Όχι απλώς youtube!!!Μόνο HD δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω λόγω της AC3 κωδικοποίησης ήχου στο βίντεο! Για το πεδίο που λες.....πολύ αόριστο αυτό!!!Αλλά και πάλι έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και άλλους τρόπους που μπορείς να κάνεις backup επαφές και μηνύματα χωρίς active sync και τις χαζομάρες του Outlook!Μην μιλήσω για προγράμματα που κάνουν μέχρι διαχείριση και επεξεργασία μηνυμάτων που έχεις αποθηκεύσει πρώτα (με τα ίδια εννοώ) στο pc σου! Αν έχεις πέσει σε παραεισαγωγή ή στην πρώτη παρτίδα που ήρθε σε Ελλάδα,με παλιό digitizer,παλιό firmware κ.α..........ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ αυτό!Εγώ αυτή την στιγμή έχω ενός φίλου μου που δεν είναι πρώτη παρτίδα σαν το δικό μου και είναι ΦΟΥΛ ευαίσθητο.....που να βάλω και άλλο digitizer με το οποίο παρεπιπτόντως ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση!Που να δεις πώς του λειτουργεί τώρα με αναβάθμιση σε rom-radio ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ και μάλιστα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ παρόλο που είναι ανεπίσημο!Αλλά βλέπεις γίνεται τόσο καλή δουλειά ώστε οι custom roms βγαίνουν ακι καμουφλαρισμένες ώστε αν γίνει κάτι να το πας χαλαρά στο service νομίζοντας ότι είναι original!!! Για ήχους......μου μιλάς για το εξωτερικό ηχείο....ΕΛΕΟΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός χρήστης μουσικής ΔΕΝ κρίνει την ποιότητα που αναπαράγει τους ήχους ένα πχ κινητό με βάσει το εξωτερικό ηχείο!!!Όλη η λεπτομέρεια είναι ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ από τα οποία μια χαρά τα πάει το ΟΜΝΙΑ και μάλιστα πάλι ΜΠΟΡΕΙΣ να αυξήσεις την ένταση στα ακουστικά ή στο εξωτερικό ηχείο πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις!Άλλη μία από τις ΑΠΕΙΡΕΣ παραμετροποιήσεις του κινητού! Επίσης....επειδή το ΟΜΝΙΑ έχει και multitasking......παλιότερα με την πρώτη ρομ που είχα(που υποτίθεται ότι είναι τραγική σε όλα!) έχοντας ανοιχτά 3 παιχνίδια,μία ταινία 1.40gb,gps πρόγραμμα,opera browser κ.α. ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ και έκανα εναλλαγές συνεχώς στα προγράμματα!Και μετά θες να με πείσεις ότι είναι κινητό που κολώνει! Για αυτό λοιπόν πριν απαντήσετε στο οτιδήποτε κάντε μια αναζήτηση!Για το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν 2 ελληνικά site τα οποία γράφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτό με ελάχιστο διάβασμα!Όλα στο πιάτο! Για την αυτονομία που ζήτησες arxaggelos....με πολύ χρήση σε τηλέφωνα,βίντεο,παιχνίδια κ.α. μου κρατάει 4-5 μέρες!!!ΑΨΟΓΗ για smartphone για όσους ξέρουν!Και επειδή πιο πάνω μιλάω για πρώτη παρτίδα.....για αν δείτε πόσο βλ@κες είναι στην ελληνική αντιπροσωπεία....η πρώτη έκδοση του ΟΜΝΙΑ είχε τόσο τραγικό firmware που εκτός από ταχύτητα,ευαισθησία οθόνης κ.α. κατανάλωνε την μπαταρία σε 1.5-2 μέρες!!!Με μια απλή αναβάθμιση δείτε που εκτοξεύεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 κάποιες είναι μέχρι και ύποπτα καλές.... e66 σε 2 διαφορετικές τιμες. μια 200 και μια 270... αν πατήσεις στα μεταχειρισμένα βρίσκεις εκεινο τοΕ66 που κάνει 200 άρα οι καλές τιμές είναι για μεταχειρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Με βολεύει πολύ να το χρησιμοποιώ οποιοδήποτε κινητό έχω σαν ραδιοφωνάκι ή mp3 player με ανοικτή ακρόαση. Ο καθένας κάνει τη δική του χρήση. Αυτό που είπες για τον ήχο, το έχει και το Innov8. Secret menu... Με ποιο τρόπο το ενεργοποιώ; Μην αυξάνεις τους τόνους. Κράτησε ένα χαμηλό επίπεδο. Τα βιντεάκια HD που κατεβάζω από το youtube, βγαίνουν το ένα τραγούδι διάρκειας 4 λεπτών γύρω στα 64mb. Για κάνε την αναγωγή... Αν δεν είναι HD δεν το κατεβάζω, δεν αξίζει, κρατάω μόνο το τραγουδάκι. Αντί να κράζεις, δώσε ένα-δύο Link όπως ο φίλος Yannis1 που πραγματικά βοήθησε με αυτά που μου έδωσε. Έριδες δε χωράνε εδώ, ο ένας ΠΡΕΠΕΙ να βοηθάει τον άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ για να βοηθάει ο ένας τον άλλον! Απλώς δεν μου αρέσουν οι απόψεις του στυλ...."αυτό το κινητό είναι phone το άλλο πιο multimedia" ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα ή χωρίς ΣΩΣΤΑ επιχειρήματα!Γιατί έτσι όποιος διαβάζει και ΔΕΝ ξέρει απλά....παραπλανείται!!!!Δεν είναι ωραίο αυτό!Το έχω δει πολλές φορές ειδικά σε άτομα μη γνώστες οι οποίοι όταν έπαιρναν κάτι τους έλεγαν τα καλύτερα αλλά μετά από λίγο καιρό καταλάβαιναν ότι έκαναν πατάτα!Ξέρεις πόσο άσχημο είναι αυτό να έχεις αγοράσει ένα κινητό,υπολογιστή ή οτιδήποτε,να έχεις δώσει ένα μισθό και μετά να απογοητεύεσαι τόσο πολύ;Δεν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.....τουλάχιστον όχι για πολλούς.Για αυτό σε μια κοινότητα πρέπει να προσέχουμε πώς λέμε κάποια πράγματα! Για τον ήχο για παράδειγμα.....το ηχειάκι από την μαμά samsung μπορεί να μην έχει για σένα προσωπικά δυνατό ήχο αλλά με μια μικρή ρύθμιση το φτιάχνεις αυτό! Για τα βίντεο με 1-2 προγράμματα παίζει σχεδόν τα πάντα εκτός από αυτό που σου είπα ότι μου βγάζει error για την ac3 κωδικοποίηση! Μπες στο http://www.omniacs.net και στο http://www.bytheway.gr και θα βρεις τα πάντα!!!!Μπες πρώτα στο πρώτο που τα έχει λίγο πιο μαζεμένα κάποια πράγματα και μετά στο άλλο! Θα βρεις ΑΠΕΙΡΟ ΥΛΙΚΟ για το κινητό!!!Είναι η χαρά της παραμετροποίησης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Στην περίπτωσή μου, χρήματα ψιλο-υπάρχουν, χρόνος για μελέτη δεν υπάρχει. Κάπου συμφωνώ με αυτά που λες, κάπου όχι. Πάντα υπάρχει ο μέσος δρόμος. Πάντως, δεν έχω σκοπό μου την παραπλάνηση... Παραθέτω πραγματικές εντυπώσεις από συσκευές που έχω ή είχα στα χέρια μου και τις έχω πληρώσει με ΔΙΚΑ μου χρήματα. Είμαι μέλος σε αυτά τα forum που αναφέρεις. Τέλος το Off-Topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ για να βοηθάει ο ένας τον άλλον! Γουσταρω που φανατίζεσαι για το omnia Aστους να πιστεύουν οτι θελουν εγω περιμένω προσφορά για να το ξανά παρω εχω σκοπο να το κρατήσω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ενα για τι δουλειά ενα για εξω και gg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Γουσταρω που φανατίζεσαι για το omnia Aστους να πιστεύουν οτι θελουν εγω περιμένω προσφορά για να το ξανά παρω εχω σκοπο να το κρατήσω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ενα για τι δουλειά ενα για εξω και gg. Λες να ξαναβγεί σε αυτή την τιμή? Γιατί δεν το πρόλαβα(όχι ότι αξίζει να σκάει κανείς για τέτοια πράγματα βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 υπαρχει εδω ρε παιδια για οποιον ενδιαφερεται http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/web-offers/samsung-i-900-omnia-cosmote-8gb-mls-destinator/prodmobai11519474.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 υπαρχει εδω ρε παιδια για οποιον ενδιαφερεται http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/web-offers/samsung-i-900-omnia-cosmote-8gb-mls-destinator/prodmobai11519474.html Δεν βλεπω να εχει επιλογη για προσθηκη στο καλαθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Στην περίπτωσή μου, χρήματα ψιλο-υπάρχουν, χρόνος για μελέτη δεν υπάρχει.Κάπου συμφωνώ με αυτά που λες, κάπου όχι. Πάντα υπάρχει ο μέσος δρόμος. Πάντως, δεν έχω σκοπό μου την παραπλάνηση... Παραθέτω πραγματικές εντυπώσεις από συσκευές που έχω ή είχα στα χέρια μου και τις έχω πληρώσει με ΔΙΚΑ μου χρήματα. Είμαι μέλος σε αυτά τα forum που αναφέρεις. Τέλος το Off-Topic. ΔΕΝ είπα ότι παραπλανείς σκόπιμα ούτε αν παίρνεις τις συσκευές με δικά σου λεφτά ή όχι!Είπα ότι κάποιος που μάζεψε λεφτά με τα χίλια ζόρια για να πάρει κάτι καλό (είτε κινητό,είτε η/υ ή οτιδήποτε) είναι ΚΡΙΜΑ να κάνει λάθος επιλογή έτσι!Δηλαδή ΧΩΡΙΣ όντως να έχεις ψάξει το θέμα(και το είπες κιόλας πιο πάνω,δεν είναι δικά μου λόγια!) παραθέτεις σχετικά απόλυτες απόψεις!Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω!Για το διάβασμα....στα συγκεκριμένα site τα έχουν όλα έτοιμα!!!Δεν είναι τόοοοσο πολύ το διάβασμα! Γουσταρω που φανατίζεσαι για το omnia Aστους να πιστεύουν οτι θελουν εγω περιμένω προσφορά για να το ξανά παρω εχω σκοπο να το κρατήσω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ενα για τι δουλειά ενα για εξω και gg. Δεν φανατίζομαι με το ΟΜΝΙΑ αλλά με το τρόπο που παραθέτονται κάποιες απόψεις χωρίς επιχειρήματα ή σωστά επιχειρήματα!Πάντως είναι όντως φοβερό κινητάκι και δύσκολα με κόβω να το αλλάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.