xouzel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Στο e-cosmote προσφορα ειναι με Garmin, στο oteshop με MLS Kαι ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Kαι ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας ;;;;; H cosmote το εβγαλε απο το site... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πέρασα αμέσως και πολύ ευκολα μια πολύ καλή τροποποιημένη ελληνική έκδοση των WM 6.5 και το τηλέφωνο πετάει. Δώσε ένα link να την κατεβάσω κι εγώ. Με το λογισμικό που έχει αυτή τη στιγμή, είναι πιο αργό κι από χελώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Και εγώ το ίδιο πέρασα την τελευταία έκδοση του OCK από το Modaco: http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/297396/ocks-wm6-5-roms-m2d-titanium-ultralite-premium/ Εσύ πια έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Windows Mobile 6.5 - ΒDHJ3 - EΛΛΗΝΙΚΗ http://omniacs.net/showthread.php?2914-%CD%DD%E1-Windows-Mobile-6.5-%C2DHJ3-E%CB%CB%C7%CD%C9%CA%C7-%EA%E1%E9-%CC%CF%CD%CF-%C5%CB%CB%C7%CD%C9%CA%C7!-Sys-core-gt-23001-v2a! To garmin μετά από 2 μέρες δοκιμή, φαίνεται ότι λειτουργει μια χαρα, γρήγορο και ακριβές. νομίζω είναι καλύτερο από το mls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaspap82 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά να πως είναι η αφή? Καμιά σχέση με το iphone φαντάζομαι αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιείς γραφίδα? Ο επεξεργαστής είναι δυνατός ή κολλάει στην πλοήγηση (σε περίπτωση κλήσης π.χ.)? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά να πως είναι η αφή? Καμιά σχέση με το iphone φαντάζομαι αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιείς γραφίδα? Ο επεξεργαστής είναι δυνατός ή κολλάει στην πλοήγηση (σε περίπτωση κλήσης π.χ.)? Ευχαριστώ. Η αφή δεν έχει καμμιά σχέση με iphone. Αλλά μάλλον το OMNIA είναι πιο τηλέφωνο (καλύτερο σήμα παρατήρησα) αλλά σαν multimedia συσκευή δεν πιάνει μία μπροστά στο iphone. Όλα τα βιντεάκια τα παίζει με σπασίματα, ενώ σε Iphone και Innov8 παίζουν τέλεια, ενώ και το ηχείο του δεν είναι τόσο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν εχω δοκιμάσει σοβαρά βιντεο στο i900 αλλά και στο iphone τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Βασικά δεν υποστηριζει divx μαμά. και οι μόνες εφαρμογές που παίζουν είναι απο cydia μη πιστοποιημένες απο apple μόνο για jb phones. (To yxflash και vlc είναι της συμφοράς με λίγο ανθρώπινο τοn mplayer.) Δηλαδή πιαστ' αυγό και κούρευτο. Τον smartmovie WM το εχεις δοκιμάσει στο omnia. Το εχω χρόνια σε όσα s60 είχα κατά καιρούς και δε μάσαγε. Έπαιζε ακόμα και σε 3650 divx σε εποχές που ταινία στο κινητό ήταν μεγάλο πραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το ομνια φοραει windows mobile που σημαινει οτι δεν ειναι μονο κινητο, αλλα σχεδον υπολογιστης και υπαρχουν απειρα προγραμματα για αυτο.Το εχω ενα χρονο και δεν το εχω βαρεθει καθολου.Αν το ψαξετε και με τις ρομς θα φτασετε την αυτονομια σε 4 και παραπανω μερες (24ωρα), πραγμα ανηκουστο για τετοιου ειδους συσκευες.Με μια λεξη τα σπαει! ---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ---------- Οσο για την αναπαραγωγη βιντεο,οπως και για καθε αλλη δυνατοτητα, θα βρειτε απειρα προγραμματα και ειναι σιγουρο οτι θα το φερετε στα μετρα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ενταξη δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση. Τόσα smartphones υπάρχουν χρόνια τώρα δεν είναι μόνο του το omnia μια κατοιγορία. Δες και στο myphone που εχει το omnia II και θα καταλάβεις ότι το πράγμα εχει τα πάνω και τα κάτω του. Και μιλάμε για βασικό - τα WM και η δομή τους. Αμα είσαι geek μπορεί να μη σε ενοχλεί αλλά εύχρηστα για να εμβαθύνει αρχάριος δεν τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ενταξη δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση.Τόσα smartphones υπάρχουν χρόνια τώρα δεν είναι μόνο του το omnia μια κατοιγορία. Δες και στο myphone που εχει το omnia II και θα καταλάβεις ότι το πράγμα εχει τα πάνω και τα κάτω του. Και μιλάμε για βασικό - τα WM και η δομή τους. Αμα είσαι geek μπορεί να μη σε ενοχλεί αλλά εύχρηστα για να εμβαθύνει αρχάριος δεν τα λες. Εκτός από Coreplayer και smartmovie, τι άλλα προγράμματα προτείνεις να έχει κάποιος στο OMNIA; Για την αλλαγή rom δεν ξέρω, ραδιόφωνο θα έχει (γιατί από ότι διάβασα, δεν το υποστηρίζει η 6.5 rom). Μου άρεσε πάντως πάρα πολύ η λειτουργία φακού, μόνο στο 5800 και σε SE έχω δει κάτι παρόμοιο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις την κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 SHAZAM ID αναγνώριση μουσικού κομματιού με ηχογράφηση απο το κινητό. Resco Explore file manager ανώτερος του default των WM IGO 8 ενα απο τα καλύτερα gps software για WM. ΙΜ+ Messenger για σύνδεση με msn-yahoomssanger-irc κλπ κλπ SPB Weather για καιρό BLOOMBERG για online παρακολούθηση χρηματηστηρίου και πρoσωπικού χαρτοφυλακίου WUNDERADIO για internet streaming radio. FPSEce Playstation emulator PocketGB Gameboy Emulator Προγράμματα remote desktop για τηλεχειρισμό του pc Facebook Youtube FRING voip ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Greek κτλ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εννοειται δεν ειναι για αρχαριους καθως ειναι touch.Εχει και το ποντικακι παντως που βολευει πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Η αφή δεν έχει καμμιά σχέση με iphone.Αλλά μάλλον το OMNIA είναι πιο τηλέφωνο (καλύτερο σήμα παρατήρησα) αλλά σαν multimedia συσκευή δεν πιάνει μία μπροστά στο iphone. Όλα τα βιντεάκια τα παίζει με σπασίματα, ενώ σε Iphone και Innov8 παίζουν τέλεια, ενώ και το ηχείο του δεν είναι τόσο δυνατό. Πολλές ανακρίβειες με πολλή σιγουριά κιόλας!!! Όταν καταφέρεις να παίξεις ταινία 1.40gb divx με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (όχι ενσωματωμένους αλλά σε ξεχωριστό αρχείο) και χωρίς σπασίματα στο iphone τότε έλα πες το μου!ΑΑΑΑ να μην ξεχάσω και το tv-out που απλά με ένα καλώδιο βλέπεις ΧΩΡΙΣ αλλαγές στην ανάλυση άψογα ταινία κ.α.!ΑΑΑΑ και φυσικά......το μόνο format που δεν έχω καταφέρει να παίξω στο ΟΜΝΙΑ είναι βίντεο σε ανάλυση 720p γιατί μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται το αντίστοιχο format ήχου ac3 που έχει ενσωματωμένο!Για ποιότητα ήχου.......η hardcore πλειοψηφία ΔΕΝ υπολογίζει για ποιότητα αναπαραγωγής ήχου το εξωτερικό ηχειάκι (το οποίο ΚΑΙ ΑΥΤΟ παραμετροποιείς!) αλλά την ποιότητα από τα ακουστικά!Για άκου στο ΟΜΝΙΑ και πες μου!Αλλά είπαμε.....το ΟΜΝΙΑ δεν είναι multimedia κινητό παρόλο που υποστηρίζει τα πάντα από multimedia δυνατότητες μέχρι και κανονικό ραδιόφωνο που ΔΕΝ υποστηρίζει το Iphone! Επίσης δες τι σου γράφει ο yiannis-21- για προγράμματα και αυτά δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!Θες για μενού και παραμετροποίηση?Θες γραφικά 3d σε μενού?Για δες προς SPB Mobile Shell!Δες manilla,point ui κ.α.!Ενημερωτικά τα wm κινητά είναι τόσο παραμετροποιήσιμα που υπάρχει το μενού του Iphone σε wm μορφή!!!Για δες ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ γραφικών σε παιχνίδια!Για κοίτα emulators! Όσον αφορά το touch......αν δεν σε βολεύει τόσο το δικό του,άλλαξε με 20€ digitizer και γίνεται τόσο ευαίσθητο σε σημείο ώστε να αποκρίνεται η οθόνη σε άγγιγμα από....αρκουδάκι!!!Ψάξε στο youtube για το ανάλογο βιντεάκι! Να μιλήσω και για άλλες δυνατότητες?Για λήψη σήματος?GPS?Για multitasking χωρίς να κολλάει με το παραμικρό το κινητό? Καλό είναι πριν πούμε το οτιδήποτε να μην εκφέρουμε τέτοιες απόλυτες απόψεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 runner1 έχεις spb πανω; πως πάει η μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.