Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φετινή χρονιά είναι σίγουρα η πιο σημαντική για το ψηφιακό βιβλίο με τις εταιρείες να παρουσιάζουν e-book readers στα πρότυπα του Amazon Kindle, βασισμένα και αυτά στη τεχνολογία e-ink.

Η από καιρό φημολογούμενη παρουσίαση αντίστοιχου προϊόντος από την Asus, επιβεβαιώθηκε στη φετινή CeBIT. Το Asus DR-900 είναι από τα πρώτα e-book readers τα οποία μπορείτε να το χειριστείτε μέσω αφής μέσα από την 9’ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1024x768 στα 150ppi. Φυσικά στηρίζεται στη τεχνολογία e-ink η οποία μπορεί να απεικονίσει 16 αποχρώσεις του γκρι. Από πλευράς συνδεσιμότητας, υποστηρίζει USB 2.0, wifi 802.11 b/g, 3G και προαιρετικά WiMAX. Η εγγενής υποστήριξη αρχείων txt, pdf, epub θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε συνδυασμό με την απεικόνιση φωτογραφιών jpb, gif, png και την αναπαραγωγή mp3 αρχείων.

Το Asus DR-900 αναμένεται το Φθινόπωρο με τιμή άκρως ανταγωνιστική του Kindle DX ($489) όπως μας επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.

post-331-12906306923_thumb.jpgpost-331-129063069248_thumb.jpg

Link.png Site: Asus

post-331-129063069252_thumb.jpg

post-331-129063069255_thumb.jpg

Δημοσ.

Η απορία μου είναι αν είναι χρήσιμα τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Ναι αν το ανάγεις με απλά μαθηματικά ότι ας πούμε 1000 βιβλία είναι πολλά λεφτά τότε η συσκευή αξίζει και με το παραπάνω.

Το ερώτημα είναι πόσα βιβλία υπάρχει περίπτωση να διαβάσεις και αν μπορούνε να διαβαστούν από μια τέτοια συσκευή (ναι ξέρω τι είναι το e ink).

Προς Θεού δεν είμαι αντίθετος με τα ebook reader απλά πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε σαν καταναλωτές για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τη χρησιμότητα τους.

Δημοσ.

Απόψή μου έιναι οτι είναι πολύ ακριβά αυτά τα μηχανάκια. Εγώ θα το σκεφτόμουν αν είχε μια τιμή 150 με 200€ και μια συνδρομή μηνιαία ή ετήσια χαμηλού κόστους σε μια αξιοπρεπή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη βιβλίων περιοδικών και εφημερίδων. Με τόσα λεφτά πέρνεις laptop άνετα. Δεν συγκρίνεται για εμένα..

Δημοσ.
αυτό απέναντι στο ipad, με την ίδια τιμή?!!!

αν το ipad είχε pdf, όλες οι εταιρίες που θα κάναν ebook reader, θα έκλειναν

Το iPad με την οθόνη που έχει δεν κάνει για ebook reader.

Δημοσ.

Εχουν τσακωθεί όλοι τους με τα χρώματα? Αν θέλεις δλδ να διαβάσεις ένα pdf θα πρέπει να το δεις οπωσδήποτε ασπρόμαυρο?

Δημοσ.

Γι αυτό μόλις βγουν τα tablets με Windows 7 θα τους κλείσουν το σπίτι κι ας μην είναι e-ink και κουραφέξαλα. Άμα είχε κανονικά χρώμα το e-ink ίσως να άλλαζε το πράγμα, αλλά...να δούμε τελικά πότε θα γίνει πετυχημένα και ευρέως, γιατί κάποιες απόπειρες που είχαν γίνει μάλλον δε καρποφόρησαν τελικά.

Λες και θα κάτσεις με τις ώρες να διαβάζεις βιβλία, που χρόνος. Με 1 ώρα σερί πχ που κάθομαι ακόμα και στην οθόνη του psp, δε με έχει ενοχλήσει ποτέ.

ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Δημοσ.
αυτό απέναντι στο ipad' date=' με την ίδια τιμή?!!!

αν το ipad είχε pdf, όλες οι εταιρίες που θα κάναν ebook reader, θα έκλειναν[/quote']

Μια χαρά θα διαβάζεις PDF στο Ιpad. Αρκεί να υπάρχει το app με το οποίο μεταφέρειs PDF στο ιphone.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...