Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζεται ο σκληρος δισκος

maxioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αφου εγκατεστησα τα windows 7 εβαλα τον σκληρο δισκο maxtor 750g εξωτερικο

δουλευαι κανονικα αλλα μετα απο καιρο δεν μου τον αναγνωριζε ενω αντιθετα στον παλιο μου υπολογιστη που εχει xp home δουλευαι...καμια βοηθεια?? ευχαριστω

Δημοσ.

και εγω εχω περιπου το ιδιο προβλημα ειχα παρει τον 640GB western digital που ειναι εσωτερικος και τον εκανα εξωτερικο με ενα κουτι που πηρα και ενω μου τον εβρισκε στα xp και ολα οκ οταν εβαλα τα 7 μετα απο λιγο αρχισε να μην τον αναγνωριζει..αρχικα νομιζα οτι εφταιγαν οι θυρες η το κουτι οποτε τον εβγαλα και τον εγκατεστησε στο εσωτερικο του υπολογιστη αλλα και παλι τιποτα και εχω 400gb αρχεια μεσα....εαν καποιος γνωριζει ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αντιμετώπιζα και εγώ κάτι παρόμοιο. Αυτό που έκανα ήταν : πήγα στο Control Panel, Administrative tools, Computer Managment, Disk managment. Διέγραψα το υπάρχων partition και δημιούργησα καινούργιο.Αυτό λειτούργησε σε ένα σκληρό. Στον άλλον πείραξα κάτι ρυθμίσεις οι οποίες αν θυμάμαι καλά εμφανίζονταν πατώντας δεξί κλικ στα partition και είχε μια επιλογή που έλεγε κάτι σαν activate. Το πάτησα και λειτουργούσε.. Ελπίζω να βοήθησα.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...