elvisjedi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 καλησπερα σε ολους, ψάχνω να βρω ενα προγραματακι (αν ειναι freeware ακομα καλυτερα) στο οποιο να μπορω να φωρτωνω ηχους (drum sets) και να μπορω να τους κανω συντόμευση σε πληκτρα απο το πληκτρολογιο δλδ για παραδειγμα να εχω στο "a" μια μποτα στο "s" ενα snare και τα λοιπά. θελω κατι πολυ απλο (αυτονομο οχι vst) και να δουλευει με το keyboard οχι με midi controller.. ευχαριστω πολυ οποιον βοηθησει
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Για πρόγραμμα δεν ξέρω κάτι αλλά για δες ΑΥΤΟ. Το κατέβασα με το Download Helper για Firefox και παίζει offline. Επίσης κάτι σπέσιαλ.
elvisjedi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 κατι σαν την εφαρμογη που εβαλες στο λινκ ψαχνω αλλα να ενεργοποιουνται οι ηχοι απο το πληκτρολογιο (στο συγκεκριμενο μονο με το ποντικι δουλευε) και κυριως να μπορω να φωρτωσω δικους μου ηχους thanx παντως ps ο κινεζος τα σπαει.. "this is rock n roll" τελειος!
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παίζει με το πληκτρολόγιο κανονικά. Κατέβασε το SWF Opener (free) και αποθήκευσε το drums.swf από το λινκ του προηγούμενου post με το Download Helper ή όποιο άλλο πρόγραμμα έχεις που κατεβάζει flash και swf αρχεία. Αν δεν έχεις firefox, υπάρχει το Flash saving plugin για ΙΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.