localy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω φυσιτιρι για pc ? κατι σαν κονφλερ αλλα να ειναι δυνατο,
stivi1981 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγω εχω παρει αυτο που εχουνε τα καρφουρ πρακτικερ μακρο κ αλεξ πακ.γυρω στα 70-100 ευρω εχουνε και το χρησιμοποιο για να φυσαω οτιδηποτε ηλεκτρονικο.παλιοτερα φυσαγα κ τηλεορασεις που επισκευαζα.τωρα φυσαω τα σταθερα και τα λαπτοπ.εχει κ ρυθμιστη αερα που μειωνει τα psi ωστε να μην ξεκολησει τπτ ειδικα απο τα λαπτοπ
localy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγω εχω παρει αυτο που εχουνε τα καρφουρ πρακτικερ μακρο κ αλεξ πακ.γυρω στα 70-100 ευρω εχουνε και το χρησιμοποιο για να φυσαω οτιδηποτε ηλεκτρονικο.παλιοτερα φυσαγα κ τηλεορασεις που επισκευαζα.τωρα φυσαω τα σταθερα και τα λαπτοπ.εχει κ ρυθμιστη αερα που μειωνει τα psi ωστε να μην ξεκολησει τπτ ειδικα απο τα λαπτοπ μπορεις να μου στειλεις μια φοτο να το δω να παω να παρω και γω το ιδιο ???ειναι δυνατο ετσι???
mitsakos_18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω φυσιτιρι για pc ? κατι σαν κονφλερ αλλα να ειναι δυνατο, εχει στο πρακτικερ με 20 ευρω. ενα κοκκινο ειναι νομιζω η μαρκα ειναι borrman.
stivi1981 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 μπορεις να μου στειλεις μια φοτο να το δω να παω να παρω και γω το ιδιο ???ειναι δυνατο ετσι??? κοιτα εμφανισιακα ειναι σαν αυτο εδω στην φοτο. πηγενε στο πρακτικερ.εχει και αυτο με το ρευμα το μικρο που ειπε ο φιλος πιο πανω με 20 ευρω πανω κατω,το χω παρει και αυτο.φυσαει καλα και εκεινο για τα λεφτα του. αλλα για πιο καλα παιρνεις το κομφλερ και φουσκωνεις ακομα και τα λαστιχα απο το αυτοκινητο,βαρκες και οτι αλλο θες.απο 70 ευρω νομιζω ξεκιναει το φθηνοτερο. ειναι 24 λιτρα χωριτηκοτητας η δεξαμενη του. να βρηκα και φωτο απο το αλλο το μικρο
mitsakos_18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 να βρηκα και φωτο απο το αλλο το μικρο αυτο ακριβως λεω...για φυσηγμα υπολογιστη πιστευω πως ειναι πολυ καλο και εχει και αρκετη πιεση..
v-tidus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 15-20 ευρω εχει αυτο. Ειναι μια χαρα για φυσημα pc, δεν θες κατι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.