Προς το περιεχόμενο

Χορηγοί για website

function

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Γενικά θα συμφωνήσω με τον Άλεξ - το θέμα πιστεύω είναι να προσεγγίσεις τους σωστούς χορηγούς, που να ταιριάζουν με το θέμα του site σου. Μια άλλη λύση θα ήταν ίσως να προσφέρεις και πιο έξυπνους τρόπους προβολής τους - πέρα ίσως από το απλό banner, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο (θέλει και από την πλευρά σου φαντασία ώστε να τους προτείνεις κάτι καλό).

Πάντως εκτίμησή μου είναι πως αν δεν έχεις πάνω από 2.000-3.000 επισκέψεις ημερησίως (όσο μεγάλο κι αν ακούγεται) δύσκολα θα βρεθούν σοβαρές προτάσεις, που να σου αποφέρουν ένα καλό ποσό το μήνα (που δεν θα σε κάνει ποτέ πλούσιο φυσικά :P)...

Δημοσ.

Σημείωση μόνο και μόνο για τις beting διαφημήσεις του τύπου betoto bet&win κλπ.

Επιδή τους έχω προσεγγίσει αν δεν έχεις πάνω απο 30-40000 view ανα ημέρα δεν σε αφήνουν κάν να συστηθείς.και λογικό το βλέπω.

Απλά πάντα υπάρχουν "άλλοι" που θέλουν να διαφημηστούν.Ξεκινας απο αυτούς.Τους κινηγάς.Βγάζεις τα έξοδα σου.Παλέυεις με τη σελίδα σου.Φέρνεις κόσμο.Κινηγάς άλλους "πιο μεγαλα ψάρια" κ.ο

Απλα με λίγα λόγια το κριτήριο είναι ο κόσμος τις σελίδας σου.κανεις δεν θα πληρώσει για μια διαφήμηση στο Mega οσο στο Extra 3 τόσο απλά.

Και το μέγα το '90 αποριπαντικά διαφήμιζε και οχι δάνεια της πειραιώς.

• Members
Δημοσ.
Σημείωση μόνο και μόνο για τις beting διαφημήσεις του τύπου betoto bet&win κλπ.

Επιδή τους έχω προσεγγίσει αν δεν έχεις πάνω απο 30-40000 view ανα ημέρα δεν σε αφήνουν κάν να συστηθείς.και λογικό το βλέπω.

Απλά πάντα υπάρχουν "άλλοι" που θέλουν να διαφημηστούν.Ξεκινας απο αυτούς.Τους κινηγάς.Βγάζεις τα έξοδα σου.Παλέυεις με τη σελίδα σου.Φέρνεις κόσμο.Κινηγάς άλλους "πιο μεγαλα ψάρια" κ.ο

Απλα με λίγα λόγια το κριτήριο είναι ο κόσμος τις σελίδας σου.κανεις δεν θα πληρώσει για μια διαφήμηση στο Mega οσο στο Extra 3 τόσο απλά.

Και το μέγα το '90 αποριπαντικά διαφήμιζε και οχι δάνεια της πειραιώς.

Επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου για το θέμα των beting διαφημίσεων. Σε μια παρόμοια κλίμακα υπέθετα κι εγώ ότι κινούταν.

Κι εγώ ξέροντας τις περιπτώσεις 2 sites με επισκεψιμότητα γύρω στους 2000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως αυτό που έβλεπα ήταν πως δύσκολα έβρισκαν σοβαρούς ενδιαφερόμενους.

Δημοσ.

Στις betting διαφημίσεις μπαίνει όποιος θέλει... εσύ παίρνεις χρήματα αν κάποιος μέσω του site σου παίξει κάποιο ποσό... δεν είναι με κλικ όπως το google...

Δημοσ.

Δηλαδη πως γινεται? Στελνεις mail σε εταιριες betting και τους ρωτας αν θελουν να διαφημιστουν στο site σου? Στελνοντας ισως και ενα αντιγραφο απο τα στατιστικα επισκεψιμοτητας?

Δημοσ.

Κάνεις απλά register. Μετά διαλέγεις τι banner τους θέλεις να βάλεις (έχουν αρκετά σε διάφορα μεγέθη και σε διάφορες μορφές [flash, html κλπ]) και το βάζεις...

Εννοείται ότι ελέγχεις κανονικά πόσοι και πόσα λεφτά έχεις κερδίσει...

Σε μένα δεν δούλεψε πάντως

• Members
Δημοσ.

Φαντάζομαι πως θα είναι κι αυτό όπως το adsense ε; Για να αποδώσει κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να έχεις μερικές χιλιάδες επισκέψεις τη μέρα ώστε ένα μικρό ποσοστό χρηστών να καταλήξει να το χρησιμοποιήσει.

Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκα στις επισκέψεις, αυτό που διαπίστωσα πως αποδίδει αρκετά, τουλάχιστον με τη μια φορά που το χρησιμοποίησα, είναι το adwords (προβολή της διαφήμισής σου στα αποτελέσματα αναζήτησης της google). Μου είχε έρθει πρόσφατα ένα κουπόνι της Google με 70 ευρώ δωρεάν, οπότε είπα να το δοκιμάσω στο blog μου, όπου το έτρεξα για περίπου δυο βδομάδες (περισσότερο σαν πείραμα - του έχω αλλάξει τα φώτα κατά καιρούς δοκιμάζοντας ότι μου κατέβει).

Εντάξει, την περίοδο που ήταν ενεργό, οι επισκέψεις είχαν ανέβει πολύ (εκεί που είχα γύρω στους 30-40 επισκέπτες το πολύ την ημέρα, με το adwords έφτασα έως και τους 130 - μη ζαλιστείτε προσέξτε από τα αστρονομικά νούμερα :P). Το σημαντικό όμως είναι ότι αφού τελείωσε, δεν έπεσε η κίνηση στα πριν το adwords επίπεδα, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό φαίνεται πως το έχει διατηρήσει (γύρω στους 60 επισκέπτες μ.ο. τη μέρα πια).

Θέλω να καταλήξω στο ότι γενικά αυτά τα δύο είναι αλληλοεξαρτώμενα... για να έρθουν λεφτά από διαφημίσεις πρέπει να αυξήσεις την κίνησή σου και για να το κάνεις αυτό πρέπει να επενδύσεις κι εσύ κάποια πράγματα από την πλευρά σου - και όχι μόνο σε χρήμα (γιατί εντάξει, την καμπάνια σου θα την κάνεις - το θέμα όμως είναι το πώς κρατάς τους χρήστες που θα σε επισκεφθούν λόγω του ότι σε είδαν σε μια διαφήμιση).

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν είναι με τις επισκέψεις αλλά με αυτούς που τελικά "παίζουν" ένα ποσό μέσα από το σιτε σου...

(για αυτό που λες με τα κέρδη και τις διαφημίσεις έχω την ίδια άποψη... το ένα είναι συνδεδεμένο άμεσα με το άλλο... αρκεί να θέλεις "άσχετη" επισκεψημότα... δηλαδή εγώ στο σιτε του ΑΜΣ δεν θέλω επισκέπτες απλά για το νούμερο... θέλω συγκεκριμένους [όχι ότι με χαλάνε και οι άσχετοι :P ])

• Members
Δημοσ.
Το κακό είναι ότι δεν είναι με τις επισκέψεις αλλά με αυτούς που τελικά "παίζουν" ένα ποσό μέσα από το σιτε σου...

(για αυτό που λες με τα κέρδη και τις διαφημίσεις έχω την ίδια άποψη... το ένα είναι συνδεδεμένο άμεσα με το άλλο... αρκεί να θέλεις "άσχετη" επισκεψημότα... δηλαδή εγώ στο σιτε του ΑΜΣ δεν θέλω επισκέπτες απλά για το νούμερο... θέλω συγκεκριμένους [όχι ότι με χαλάνε και οι άσχετοι :P ])

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό: το site του ΑΜΣ στοχεύει σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και αυτό είναι που ουσιαστικά σε ενδιαφέρει. Οι άσχετοι μπορεί να σου ανεβάσουν περιστασιακά τα νούμερα για μια δυο μέρες (επειδή π.χ. πρόβαλλες το link σε κάποιο δημοφιλές site) αλλά δεν πρόκειται να μετατραπούν σε συστηματικούς επισκέπτες, ούτε και να ενδιαφερθούν για τις διαφημίσεις που προβάλλεις, αφού αυτές έχουν τοπικό χαρακτήρα. Και επειδή ακριβώς το δικό σου, όπως και αυτό που έχω φτιάξει εγώ για το χωριό μου, απευθύνονται σε τοπικό κοινό, είναι πολύ δύσκολο το να μπορέσεις να βρεις τρόπους για να κρατήσεις τον άσχετο.

Όσο πιο ευρύ κοινό αφορά ένα θέμα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητές σου στο να "κερδίσεις" κάποιους από τους άσχετους επισκέπτες και να τους μετατρέψεις σε συστηματικούς. Αλλά ακόμα κι έτσι, θες περισσότερους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την παραγωγή περιεχομένου.

Δημοσ.
Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκα στις επισκέψεις, αυτό που διαπίστωσα πως αποδίδει αρκετά, τουλάχιστον με τη μια φορά που το χρησιμοποίησα, είναι το adwords (προβολή της διαφήμισής σου στα αποτελέσματα αναζήτησης της google). Μου είχε έρθει πρόσφατα ένα κουπόνι της Google με 70 ευρώ δωρεάν, οπότε είπα να το δοκιμάσω στο blog μου, όπου το έτρεξα για περίπου δυο βδομάδες (περισσότερο σαν πείραμα - του έχω αλλάξει τα φώτα κατά καιρούς δοκιμάζοντας ότι μου κατέβει).

Τα 70 ευρώ κράτησαν για δύο εβδομάδες ή έχεις υπόλοιπο? Μπορείς να πεις λίγο πως έγιναν οι διαφημίσεις? Διάλεγες εσύ δικτυακούς τόπους για να προβληθούν ή έβαζε όπου ήθελε το google? Πλήρωνες ανα κλικ?

Too many questions, I know..

• Members
Δημοσ.
Τα 70 ευρώ κράτησαν για δύο εβδομάδες ή έχεις υπόλοιπο? Μπορείς να πεις λίγο πως έγιναν οι διαφημίσεις? Διάλεγες εσύ δικτυακούς τόπους για να προβληθούν ή έβαζε όπου ήθελε το google? Πλήρωνες ανα κλικ?

Too many questions, I know..

Ρυθμίζεις εσύ το ποσό που θες να χαλάει κάθε μέρα - π.χ. εγώ έβαλα όριο 5 ευρώ τη μέρα. Αυτό σημαίνει πως αν τα κλικ που θα πάρεις μέσω adwords φτάσουν αυτό το ποσό, η διαφήμιση παύει να εμφανίζεται μέχρι την επομένη. Ανάλογα με το ποσό που θα ορίσεις, καθορίζεται και η συχνότητα κατά την οποία θα εμφανίζεται η διαφήμισή σου μέσα στην ημέρα (γιατί δεν εμφανίζεται πάντα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας).

Αυτά τα 70 ευρώ, δηλαδή, θα μπορούσα ίσως θεωρητικά να τα ξοδέψω όλα και σε μία μέρα (υποθέτω δηλαδή - δεν το έχω επιβεβαιώσει).

Επίσης, το καλό είναι ότι εσύ αποφασίζεις τα keywords με τα οποία θες να εμφανίζεται η καταχώρησή σου, ώστε να στοχεύσεις καλύτερα σε συγκεκριμένο κοινό. π.χ. εγώ το έβαλα να εμφανίζεται όταν ψάχνει κανείς για "δωρεάν προγράμματα" και με κάποια άλλα παρόμοια keywords. Με αυτό τον τρόπο έχεις καλύτερες πιθανότητες ο χρήστης να ενδιαφέρεται πραγματικά για το περιεχόμενο του site σου.

Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο - να εξαιρέσεις keywords και σελίδες, γιατί η προβολή δεν αφορά μόνο τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, αλλά και κάποια άλλα sites που συνεργάζονται με αυτή (δεν ξέρω όμως με ποιον ακριβώς τρόπο).

Η χρέωση γίνεται βάσει των κλικ που γίνονται στο site σου μέσω του adwords και όχι βάσει του πόσες φορές θα εμφανιστεί η διαφήμισή σου, πράγμα που είναι λογικό και δίκαιο.

Επίσης, από όσο ξέρω, χωρίς όμως να το έχω δοκιμάσει, με κάποιο παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και οι διαφημίσεις στο facebook, όπου επίσης μπορείς να στοχεύσεις σε συγκεκριμένο κοινό.

edit: α, αν χρησιμοποιείτε adsense τσεκάρετε τα mail σας μήπως σας έχει έρθει και εσάς η συγκεκριμένη προσφορά και την αγνοήσατε. Εμένα πάντως για αυτό το λόγο μου είχε έρθει (μη φανταστείτε δηλαδή ότι έχω προσωπικά παρεδώσε με τη Google :P)

edit2: Πραιτοριανέ, να και μερικά screenshots για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα:

post-20957-129063070238_thumb.jpg

post-20957-129063070241_thumb.jpg

post-20957-129063070243_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...