function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν το μέρος αυτό είναι το κατάλληλο για να κάνω την ερώτησή μου, αλλά εγώ θα το ρισκάρω. Αν θέλεις χορηγούς για ένα website που φτιάχνεις, πως τους πλησιάζεις και πως τους βρίσκεις? Όταν λέμε ότι μας χορηγούν, μας δίνουν λεφτά για να τους διαφημίζουμε? Και για πόσο διάστημα...? Και τι γίνεται αν κάτι πάει στραβά? Γενικά από την εμπειρία σας για τι ποσά μιλάμε το μήνα?? Αν έχετε και άλλες πληροφορίες, παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα! Ευχαριστώ πολύ!
Aztec Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Γνωρίζεις πόση κίνηση έχεις την ημέρα? Να ξέρουμε πάνω κάτω για τι μιλάμε. Επίσης πόσο θέλεις να χαλάσεις την εμφάνιση του site?
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Και φυσικά κοιτάς να είναι σχετικοί οι χορηγοί με το αντικείμενο της σελίδας σου... έτσι τσιμπάν πιο εύκολα
function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Γνωρίζεις πόση κίνηση έχεις την ημέρα? Να ξέρουμε πάνω κάτω για τι μιλάμε. Επίσης πόσο θέλεις να χαλάσεις την εμφάνιση του site? Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο σε πληρώνει ο χορηγός. ΔΗλαδή σε πληρώνει ανάλογα με τα κλικ στο μπάνερ του, σε πληρώνει εφάπαξ...? Πως ακριβώς? Και αν το site βρίσκεται στα σπάργανα, τι λεφτά δίνει? Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με αυτή τη διαδικασία, σας παρακαλώ πείτε μου! Ευχαριστώ!
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο σε πληρώνει ο χορηγός.ΔΗλαδή σε πληρώνει ανάλογα με τα κλικ στο μπάνερ του, σε πληρώνει εφάπαξ...? Πως ακριβώς? Και αν το site βρίσκεται στα σπάργανα, τι λεφτά δίνει? Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με αυτή τη διαδικασία, σας παρακαλώ πείτε μου! Ευχαριστώ! Δεν υπάρχει κανόνας για αυτό... πχ εγώ για το site της υπογραφής μου, βάζω χρέωση ανά χρόνο... αλλά το κάνω γιατί εδώ στην περιοχή μου το να βάλει κάποιος διαφήμιση στο ιντερνέτ είναι το ίδιο σοκαριστικό με το να τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Μπορώ να το κάνω και με αριθμό εμφανίσεων ή κλικ αλλά δεν το θεωρώ καλό για την περίπτωση μου.
stratospr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Η ποιό απλή λύση, για να μη τρέχεις εσύ είναι κάποιο από τα παρακάτω (μπορεί να υπάρχουν και άλλα παρόμοια, εγώ μόνο αυτά ξέρω): Google Adsence (https://www.google.com/adsense/login/en_US/?gsessionid=EWsi9zTpEPVxBhT-9yTAhw) και Start@Click (http://www.start2click.com/main.html)
function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει κανόνας για αυτό... πχ εγώ για το site της υπογραφής μου, βάζω χρέωση ανά χρόνο... αλλά το κάνω γιατί εδώ στην περιοχή μου το να βάλει κάποιος διαφήμιση στο ιντερνέτ είναι το ίδιο σοκαριστικό με το να τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Μπορώ να το κάνω και με αριθμό εμφανίσεων ή κλικ αλλά δεν το θεωρώ καλό για την περίπτωση μου. Επομένως μου λες ότι υπάρχουν γενικά πολλοί τρόποι πληρωμής από τον χορηγό. Οκ, το κατάλαβα. Μήπως ξέρεις γενικά σε τι ποσά κυμαίνονται οι χορηγίες? Δεν περιμένω ακριβές νούμερο, αλλά ένα γενικό ποσό με αντίστοιχα + και -, απλά να πάρω μια ιδέα.
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Επομένως μου λες ότι υπάρχουν γενικά πολλοί τρόποι πληρωμής από τον χορηγό. Οκ, το κατάλαβα. Μήπως ξέρεις γενικά σε τι ποσά κυμαίνονται οι χορηγίες? Δεν περιμένω ακριβές νούμερο, αλλά ένα γενικό ποσό με αντίστοιχα + και -, απλά να πάρω μια ιδέα. όχι, δεν έχω ιδέα... πάντως εγώ θα το έκρινα ανάλογα με το πόσοι θέλουν αρχικά να διαφημιστούν στο site μου (στο δικό μου τους κυνηγάω, δεν κάνουν ουρά) και ύστερα με την επισκεψημότιτα που έχω (από αυτήν έχω καλή... αλλά είπαμε ...)
function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 όχι, δεν έχω ιδέα... πάντως εγώ θα το έκρινα ανάλογα με το πόσοι θέλουν αρχικά να διαφημιστούν στο site μου (στο δικό μου τους κυνηγάω, δεν κάνουν ουρά) και ύστερα με την επισκεψημότιτα που έχω (από αυτήν έχω καλή... αλλά είπαμε ...) Χίλια συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά στη δική σου περίπτωση, όπου το site σου έχει όπως λες μεγάλη επισκεψιμότητα, τα κέρδη σου από τους χορηγούς σου αποφέρουν 2ψήφιο νούμερο το μήνα? 3ψήφιο? 4ψήφιο? Και πάλι συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, απλά είναι κάτι σκέψεις που κάνω τελευταία, και ψάχνω λύσεις και απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματά μου... Ευχαριστώ πολύ!
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 αν ήταν 3ψήφιο τον μήνα θα πετούσα... βέβαια δεν το έχω κερδοσκοπικά το site αλλά και πάλι μέσα με το κεφάλι είμαι... είναι πολύ λιγότερα στην δική μου περίπτωση... αν βγάλω 100-150ε τον χρόνο είμαι ευχαριστημένος (και αυτά δεν είναι "κέρδος"... πάνε σε server, domain, υπηρεσίες κτλ)
function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 αν ήταν 3ψήφιο τον μήνα θα πετούσα... βέβαια δεν το έχω κερδοσκοπικά το site αλλά και πάλι μέσα με το κεφάλι είμαι... είναι πολύ λιγότερα στην δική μου περίπτωση... αν βγάλω 100-150ε τον χρόνο είμαι ευχαριστημένος (και αυτά δεν είναι "κέρδος"... πάνε σε server, domain, υπηρεσίες κτλ) Κατάλαβα...Απλά φίλε μου βλέπω κάτι αθλητικά κ@λοsite (συγνώμη για την έκφραση) και πετάνε μια διαφήμιση της betonews, ή της betoto (που πραγματικά δεν ξέρω πως το καταφέρνουν) και πληρώνουν δημοσιογράφους, αρθρογράφους κτλ. Πως στο διάολο βγάζουν τόσα λεφτά? Ή τέλοσπάντων, ποιο site θα ήταν αυτό με το οποίο θα μπορούσε κάποιος να εξελιχθεί οικονομικά?? Εμπόριο μέσω ιντερνετ? Αθλητικό site? Φόρουμ-chatting? Τι τέλοσπάντων...?Τοχω ψάξει και πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι κερδοφόρο....
Aztec Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ΜΙα καλή ιδέα χρειάζεται πράγμα δύσκολο στις μέρες μας αλλα όχι ακατόρθωτο...
function Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ΜΙα καλή ιδέα χρειάζεται πράγμα δύσκολο στις μέρες μας αλλα όχι ακατόρθωτο... Δεν έχεις άδικο φίλε μου...Με τόση κούραση όμως που τραβάει η γκλάβα μας όλη μέρα στη δουλειά, και χωρίς λεφτά , χωρίς ελεύθερο χρόνο, και με όλη την μ@λ@κισμένη οικονομική κρίση, πως να κατεβάσεις την ιδέα....?
platongr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ιδέες υπάρχουν. Λεφτά δεν θέλει να δώσει ο κόσμος για να υλοποιήσει την ιδέα Χορηγούς επίσης αν έχεις ένα καλό (σε επισκέψεις) σιτε, μπορείς να βρεις μία διαφημιστική η οποία θα σου βρει banners, εννοείται με το ανάλογο ποσοστό.
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κατάλαβα...Απλά φίλε μου βλέπω κάτι αθλητικά κ@λοsite (συγνώμη για την έκφραση) και πετάνε μια διαφήμιση της betonews, ή της betoto (που πραγματικά δεν ξέρω πως το καταφέρνουν) και πληρώνουν δημοσιογράφους, αρθρογράφους κτλ. Πως στο διάολο βγάζουν τόσα λεφτά? Ή τέλοσπάντων, ποιο site θα ήταν αυτό με το οποίο θα μπορούσε κάποιος να εξελιχθεί οικονομικά?? Εμπόριο μέσω ιντερνετ? Αθλητικό site? Φόρουμ-chatting? Τι τέλοσπάντων...?Τοχω ψάξει και πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι κερδοφόρο.... Εκεί δεν πάει όπως σε εμάς... ένας καλός δημοσιογράφος (ή όχι καλός... γνωστός, εριστικός, με κοινό τεσπά) φέρνει τον δικό του κόσμο μαζί του. Εμείς που ερχόμαστε από το υπερπέραν έχουμε το πολύ καμιά 10άρια φίλους που μας ακολουθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.