Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύεω ότι κάποιος με mac θα είχε ως κυρίως λειτουργικό windows ακόμα και τα 7.Με εξαίρεση ίσως αυτού με το 27άρι imac.Η μείωση πιστεύω ότι είναι από τα hackintosh.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλω να δω του χρόνου ανάλογα στατιστικά όταν θα εχουν κυκλοφορήσει με το καλό ipad και android tablets...

αυτό ξαναπέστο σε 5 χρόνια :P

η αλλαγή στο ποσοστό θα είναι πάλι μικρή...

Ρε παιδιά πως γίνεται τα Windows νάχουνε 92% και τα Mac 5% ? Δηλαδή αυτοί μετράνε μέχρι το 107 ?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

όχι μόνο εσύ :P

Δημοσ.

πώς γίνετε μία τόσο μεγάλη έρευνα να μην αναφέρει τους χρήστες linux? (ρωτάω για να μάθω δηλαδή) (χρήστης mac OS)

Δημοσ.
πώς γίνετε μία τόσο μεγάλη έρευνα να μην αναφέρει τους χρήστες linux? (ρωτάω για να μάθω δηλαδή) (χρήστης mac OS)

Πολλούς δεν αναφέρει. Απλά είναι έρευνα για τη χρήση windows και mac os μόνο.

Δημοσ.
Πολλούς δεν αναφέρει. Απλά είναι έρευνα για τη χρήση windows και mac os μόνο.

Από τη στιγμή που (σύμφωνα με αυτούς) δεν ξεπερνάμε το 0.98% λογικό να μην το αναφέρουν.

Αλλά δεν βαριέσαι. :-D

Δημοσ.
http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=42&qptimeframe=D&qpcustom=Windows+7&qpsp=3941&qpnp=138&sample=10 εάν είναι αυτή (που δεν αναφέρει τον τρόπο που έγινε η έρευνα , ανάμεσα σε πόσους , σε ποιά περιοχή της γής, για ποιες εκδόσεις του MAC OS) που αναφέρει πάνω ψηλά "*** This report contains preview data that has NOT been reviewed by Quality Assurance." δεν ξέρω. εγώ με δικιά μου έρευνα ανάμεσα σε μένα την θέια μου την μάνα μου και την ξαδέρφη μου στην περιοχή της Ουγκάντας τα Mac Os έχουν 75% τα linux 25% και τα windows τα καθαρίζουμε με azax και εργαλεία πλύσης.
Δημοσ.
http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=42&qptimeframe=D&qpcustom=Windows+7&qpsp=3941&qpnp=138&sample=10 εάν είναι αυτή (που δεν αναφέρει τον τρόπο που έγινε η έρευνα , ανάμεσα σε πόσους , σε ποιά περιοχή της γής, για ποιες εκδόσεις του MAC OS) που αναφέρει πάνω ψηλά "*** This report contains preview data that has NOT been reviewed by Quality Assurance." δεν ξέρω. εγώ με δικιά μου έρευνα ανάμεσα σε μένα την θέια μου την μάνα μου και την ξαδέρφη μου στην περιοχή της Ουγκάντας τα Mac Os έχουν 75% τα linux 25% και τα windows τα καθαρίζουμε με azax και εργαλεία πλύσης.

Αυτό που λες το συζητούσαμε κι εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=360879

Σύμφωνα με τη δημοσκόπιση του insomnia δηλαδή, οι χρήστες ubuntu είναι περισσότεροι από τους χρήστες windows xp! Εξαρτάται πάντα τι δείγμα παίρνεις :-)

Δημοσ.
Θέλω να δω του χρόνου ανάλογα στατιστικά όταν θα εχουν κυκλοφορήσει με το καλό ipad και android tablets...

και εγώ!! νομίζω ότι τα tablets θα φέρουν μεγάλες αλλαγές. Αλλά δεν νομίζω να είναι android, chrome os θα είναι. Για τα netbooks το ξεκινήσαν, αλλά πλέων τα netbook θα αντικατασταθούν στην αγορά από τα tablets.

ipad - έτοιμο σε 1 μήνα

chrome os - σε tablets από το καλοκαίρι

windows 7 - έτοιμα για touch εφαρμογές

Ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...