alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω αυτοί που είχαν mac να ξαναγύρισαν σε windows, αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. εδώ ένα λαμπρό παράδειγμα "του σχεδόν ποτέ" και έχω και άλλα 2-3 ακόμα
atheatos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω αυτοί που είχαν mac να ξαναγύρισαν σε windows, αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Απλώς αυξήθηκαν οι χρήστες Η/Υ και οι πωλήσεις των windows.... Βλέπε π.χ. κατηγορία netbook που πωλούνται με windows 7. Εξού και η μείωση χρηστών του OSX. Προήλθε από τη συνολική αύξηση των χρηστών. Sorry λάθος δικό μου δεν τα πάω καλα με τα στατιστικά..μου κάθησε κάπως η μείωση...αλλά έχεις δίκιο είναι η μείωση ποσοστιαια.
Dj_kourampies Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω αυτοί που είχαν mac να ξαναγύρισαν σε windows, αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Απλώς αυξήθηκαν οι χρήστες Η/Υ και οι πωλήσεις των windows.... Βλέπε π.χ. κατηγορία netbook που πωλούνται με windows 7. Εξού και η μείωση χρηστών του OSX. Προήλθε από τη συνολική αύξηση των χρηστών. Κι όμως γίνεται. Και εγώ ξέρω περιπτώσεις. Ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει, και καταλαβαίνει λάθη τύπου Mac
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κι όμως γίνεται. Και εγώ ξέρω περιπτώσεις. Ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει, και καταλαβαίνει λάθη τύπου Mac δικός μου και ο kourampies... mac-ριά από μας
atheatos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κι όμως γίνεται. Και εγώ ξέρω περιπτώσεις. Ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει, και καταλαβαίνει λάθη τύπου Mac Ευτυχώς....λιγοι και καλοί....
Nomedor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Όλα στα στατιστικά είναι αναμενόμενα, εγώ θα σταθώ στον chrome που όπως φαίνεται σιγά σιγά τον ανακαλύπτει ο κόσμος. Πέρα από γρήγορος, είναι και απλός για όσους δεν το κατέχουν και παιχνιδιάρης με extensions για όσους θέλουν παραπάνω πράγματα, άρα το μόνο που του λείπει είναι να τον μάθει ο κόσμος. Κι εγώ προβλέπω να ανέβει εις βάρος όλων των άλλων browsers.
xolloth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εχει να φαει πολλα ψωμια ο chrome για να ανταγωνισθει τον firefox κυριως λογω της ποικιλιας των addons. εγω π.χ. επειδη εχω 2 blogs δεν μπορω να δουλεψω τον chrome γιατι δεν εχει τα εργαλεια που μου παρεχονται και αφορουν τους bloggers,ουτε φυσικα και καποιος αλλος browser πλην του firefox με βολευει. σαν δευτερο browser εχω τον lunascape ο οποιος ειναι συμβατος με τα addons του mozilla λογω gecho engine.
haHa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οι μετρησεις που παρουσιαζονται ειναι συγκριτικες και συγκρινουν τα ποσοστα χρησης του Φεβρουαριου 2010 σε σχεση με αυτα του Ιανουριου 2010, δηλαδη μολις ενα μηνα πριν.. Η αυξηση του ποσοστου χρησης των windows δεν εχει να κανει με την γενικη αυξηση ή μειωση των πωλησεων των Η/Υ. (που λογικα μπορει να μειωθηκαν συνολικα οι πωλησεις τον Φεβρουαριο , μιας και τον Ιανουαριο -αρχες του χρονου γαρ- συνηθιζεται να πωλουνται περισσοτερα μηχανηματα) Απλα απο αυτους που αγορασαν καινουριο υπολογιστη, ηταν περισσοτεροι σε σχεση με τον Ιανουαριο αυτοι που τον προτιμησαν με windows και μειωθηκαν αυτοι που προτιμησαν το mac os x.(ή μπορει και μερικοι που πηραν apple να εβαλαν windows λειτουργικο) Δεν σημαινει και πολλα, γιατι εκτος απο πολυ μικρη ποσοστιαια διαφορα, μιλαμε και για συγκριση μεταξυ 2 συνεχομενων μηνων.. Δειχνει απλως μια ταση, που μενει να δουμε αν θα συνεχιστει. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η apple πουλαει σε κυματα, δηλαδη οταν βγαζει καινουρια μοντελα και μετα πεφτουν οι πωλησεις της μεχρι να ξαναβγαλει καινουρια.. Στους browsers, τωρα φαινεται ξεκαθαρα η δυναμικη του Chrome. Εχει πια ξεπερασει τον Safari (παρολο που αυτος εχει το πλεονεκτημα οτι ερχεται προεγκατεστημενος στο mac os x) και βαζει πλωρη για να πιασει το 10% .
larryf13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πέρασαν Windows 7 άτομα με Μακ και παίζουν απο κεί.
21century Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Απο τα τόσαο πολλα καλουδια του Γουγλη εχει και κερδη απο υπηρεσιες να θελουμε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα...
nurse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλά όλα αυτά οκ. Επιτέλους η Microsoft έκατσε, έκανε τη δουλειά της και δεν έβγαλε ένα λειτουργικό της αρπαχτής και αμέσως την αποθεώνουμε. Σαφώς να αναγνωρίσουμε το επίτευγμα αλλά μη ξεχνάμε το παρελθόν της που έχει πολλά μα πολλά κακά παραδείγματα. Άσε που μια ολόκληρη στρατιά πελατών επιλέγουν να αγόρασαν το λειτουργικό 7 μετακινούμενοι από λειτουργικά από το Θείο (εξαιτίας της καλής δουλειάς τη MS). Έτσι αυξάνονται τα ποσοστά και οι πωλήσεις. Μπράβο στη MS γιατί κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού ξανά. Η Apple απαιτεί καλό μερίδιο;;; Ας ανοίξει ένα σωστό κέντρο εξυπηρέτησης και servise στη χώρα μας πρώτα, να φτιάξει και κανένα ποιο οικονομικό πακέτο για να μην είναι ταξική η χρήση mac, και μετά βλέπουμε.. Άκουσα για μονοπώλιο στο λογισμικό. Άραγε ποιος το επιλέγει; Τα μεγάλα συμφέροντα πάλι; Μετά την κατάρρευση του Netskape από την ολοένα αυξανόμενη ενίσχυση του Internet explorer, οδηγηθήκαμε από μόνοι μας (βάζω και τον εαυτό μου) σε ουσιαστική μονοπωλιακή χρήση του explorer της microsoft. Όλα αυτά μέχρι τον Firefox που επιτέλους έχεις επιλογή... Και τώρα εμφανίζεται και η άλλη πλευρά του νομίσματος στο μονοπώλιο που λέγεται Google. Μόνο που αυτή τη φορά μονοπωλεί και τα προσωπικά μας στοιχεία. (Ξέρει τι ψάχνεις, με ποιους επικοινωνείς, τι αγοράζεις, τι έγγραφα έχεις στα συννεφάκια) Άλλο ένα μονοπώλιο ξεκινά. Καλή του αρχή. Ναι εάν κάτι δεν κάνει τη δουλειά του ας τελειώνει και να εξαφανίζεται. Αλλά πολλές φορές εμείς βγάζουμε τα ματάκια μας. Δεν είναι όλα μόνο θέμα ταχύτητας. Ας σκεφτούμε λίγο πιο πονηρά πριν διαλέξουμε να υποστηρίξουμε με φανατισμό κάτι.. Ας δούμε την τελική μορφή ενός προϊόντος γιατί όταν αυτό είναι σε beta μορφή εδώ και χρόνια δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που το προωθεί να πάρει και να διαθέσει ανεξέλεγκτα ότι θέλει και να σου πει μετά.. "Η έκδοση έχει ατέλειες είναι δοκιμαστική δεν φέρω ευθύνη... εσύ το επέλεξες ενώ αυτό είναι σε δοκιμαστική φάση." (Gmail, Chrome κα). Προσωπικά έτσι μεταφράζω τέτοιες έρευνες και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό.
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αυτός που καμιά φορά σκέφτομαι πως είναι κρίμα να βρίσκεται τόσο χαμηλά πάντως είναι ο Opera. Δεν ξέρω τί φταίει και δεν έχει καταφέρει να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο... εντάξει, έχω δει ότι έχει κάποια θέματα με την απεικόνιση της διαφάνειας σε png για παράδειγμα, αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετός λόγος. Το Opera Unite πάντως είναι πολύ ωραίο εργαλείο... αν το είχε κάνει η Google ακόμα θα μιλούσαμε γι' αυτό. (κι όλα αυτά τα λέω όντας κυρίως χρήστης Firefox)
Ypnovatis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ φανατικά Opera απο την 6.5 και μετά... Τεράστια βελτίωση σε σχέση με αυτό που ήταν. Μακράν ο γρηγορότερος browser. Και ναι έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα από τους trendy browsers και κανα δυο από Linux...
spyridonas666 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά πως γίνεται τα Windows νάχουνε 92% και τα Mac 5% ? Δηλαδή αυτοί μετράνε μέχρι το 107 ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
dtsaop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά πως γίνεται τα Windows νάχουνε 92% και τα Mac 5% ? Δηλαδή αυτοί μετράνε μέχρι το 107 ? Sent from my iPhone using Insomnia.app 92%+ 5% =97%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα