Προς το περιεχόμενο

Aperture 3 & Mac Mini

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμάζω το Aperture 3 και φαίνεται εξαιρετικό, αλλά ζορίζεται πολύ το μίνι μου (2.26 2g ram). Είναι λογικό αυτό; Μήπως με κανένα upgdate θα στρώσει λίγο (έχω ήδη περάσει το 3.0.1); Ένας φίλος μου είπε ότι και το Logic μετά από update σταμάτησε να κολλάει και να σέρνεται. Αντε και να βάλω παραπάνω μνήμη, θα έχει διαφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από οτι είδα http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1092 θέλει γρήγορο και μεγάλο σε ελεύθερο χώρο σκληρό....όχι οτι αυτό είναι η λύση αλλα δεν μου φαίνεται οτι με παραπάνω ram θα σωθείς...

@arxaggelos:

Αν το προβλημα που εχεις ειναι τα κολληματα/κρασαρισματα του aperture, για αυτα δεν φταιει το οχι τοσο δυνατο mac mini, αλλα το ιδιο το aperture που στην εκδοση 3 εχει πολλα προβληματα.

Ηδη στην 3.0.1 μειωθηκαν καπως τα κρασαρισματα, αλλα και παλι δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και το πιο σταθερο προγραμμα.

μέχρι στιγμής δεν έχει κρασάρει εντελώς (ΟΚ από εχθές το έχω, βλέπουμε) αλλά είναι αδικαιολόγητα αργό. τη βιβλιοθήκη την πέρασε σε σχετικά νορμάλ χρόνο, αλλά μόλςι πας πχ να κάνεις ένα στοιχειώδες editing τα εργαλεία ανταποκρίνονται με lag. Πριν λίγο το ζόρισα κι όλας επίτηδες (έκανα αύξηση contrast με γρήγορες κινήσεις της βούρτσας)και κόλλησε το σύμπαν, τόσο που μετά από 20' κολλημένο περίπου αναγκάστηκα να κάνω shut down από το κουμπί, που δεν το έχω κάνει ποτε! Ο μετρητής που έχω στο dashboard δείχνει ελεύθερη μνήμη περίπου 370mb και επεξεργαστή περίπου στο 50%, για αυτό είπα μήπως θέλει κι άλλη μνήμη. Είναι και 64bit το πρόγραμμα, κρίμα να πηγαίνει έτσι.

Ελπίζω να το φτιάξουν λίγο γιατί είναι από τα καλύτερα software της Apple σε λειτουργίες και ευχρηστία.

Για την ιστορία, το Photoshop CS4 έχει πολύ ικανοποιητική απόκριση, ακόμη και με RAW.

Συμφωνα με αυτο http://www.apple.com/aperture/specs/#sys-reqs πρεπει νασαι καλα εκτος κι αν δεν εχεις τουλαχιστον 10.5.8

Το πηρες αυθεντικο η trial τουλαχιστον ???

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Συμφωνα με αυτο http://www.apple.com/aperture/specs/#sys-reqs πρεπει νασαι καλα εκτος κι αν δεν εχεις τουλαχιστον 10.5.8

Το πηρες αυθεντικο η trial τουλαχιστον ???

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

είναι το trial (ευτυχώς). Είδα τα specs που ζητάει και είναι εντελώς εικονικά. Έχω Snow με 2γ μνήμη και C2D 2.26, δηλαδή το τελευταίο baseline Mac Mini που έχει βγει. Έκανα και αναζήτηση στο google και από ότι φαίνεται το Aperture 3 έχει πολλά πολλά προβλήματα να λύσει. Πολλοί αναφέρουν εκτός από κρασαρίσματα, συνολικό κόλλημα και το πρόγραμμα να σέρνεται, ακόμη και με Mac Pro. Κρίμα, είναι εξαιρετικό πάντως.

απλα απενεργοποιηστε το faces, βεβια ειναι τσομπανικη λυση , αλλα μια λυση

anyway 1η φορα η apple το κανει αυτο , δεν πιστευω να το επαναλλαβει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...