Kitelooper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο...τι άλλο να πω. Σου έστειλα email το μεσημέρι και μου απάντησες το απόγευμα..Και μάλιστα βρήκες λύση σε ένα πρόβλημα που με βασανίζει μέρες...Είχα κοιτάξει όλα τα forum που υπάρχουν, ξένα και ελληνικά και δεν δούλευε τίποτα...μόνο εσύ βρήκες τι λύση...Μου έκανες link το αρχείο για download και το ΙΝF modified. Όλα έτοιμα...και πάλι ευχαριστώ...
sandy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ μόλις έβαλα τα windows 7 32bit στον Sony Vaio VGN-FZ21Z αλλά δεν μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια hidden objects που έπαιζα. Προσπάθησα να βρώ drivers αλλά δεν τα κατάφερα. Είδα οτι έχεις ένα πακέτο drivers αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κατεβάσω. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?. Και κάτι ακόμα εσένα σου λειτουργούν όλα στον υπολογιστή σου?
lallasgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μιας και τελευταία εγκατέστησα και τα windows 7 x64 στο συγκεκριμένο λάπτοπ σας δίνω τους οδηγούς που χρησιμοποίησα και παίζει μια χαρά το λάπτοπ. Ανανεώνω και με νέο λινκ τους drivers για Windows 7 x86 μια και το παλιό δεν ισχύει. Κομπλέ Drivers για Windows 7 x86 x32 https://www.rapidshare.com/files/4137445256/Sony.Vaio.FZ21Z.Windows7.x32.Drivers.rar[/Code] [b]Drivers για Windows 7 x64 (Περιέχει Drivers για κάρτα γραφικών, card reader, Κάρτες δικτύου και Chipset)[/b] x64 [Code]https://www.rapidshare.com/files/2576577449/Sony.Vaio.FZ21Z.Windows7.x64.Drivers.rar[/Code]
naturegodtm Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 παιδια εγώ εχω το fw21z το οποίο έχει ατι καρτα γραφικών , μάλων δεν θα δουλέψει ε?
lallasgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 παιδια εγώ εχω το fw21z το οποίο έχει ατι καρτα γραφικών , μάλων δεν θα δουλέψει ε? Σίγουρα όχι...Πρέπει να κατεβάσεις άλλους Drivers για την κάρτα γραφικών..Τα υπόλοιπα αν είναι τα ίδια θα παίξουν οι υπόλοιποι drivers...
c3250 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα Εχω το ιδιο λαπτοπ αλλα εβαλα τα win7 πανω απο τα vista και μετα απο καποια αναβαθμηση χαθηκαν καποιοι drivers,δεν ξερω τι εγινε (με αποτελεσμα να γινετε χαμος ουτε πληκτρολογιο δουλευει, ουτε το blu rey,ηχος εκτος)αλλα επειδη δεν εχω τα recovery disks για να το γυρισω σε vista,μηπως εχει καποιος τα recovery disks, η μπορω να βρω λυση με τα win7. Σας ευχαριστω περιμενω νεα σας.
c3250 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τι εγινε ρε παιδια κανεις ?????καμια απαντηση.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα